Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Ostaje nam da vidimo hoće li biti nešto novo u decembru...

Sent from my Redmi Note 6 using Tapatalk

Tvrde da je moglo isključivo na tom prodajnom mestu i samo taj dan dok je bila promocija. To naravno i ima smisla, ono što je pomutilo vodu je što je ovde pisano da može i online/mejlom/preko četa.

Pa niko i nije ni dobio dečko je reko da je pustio molbu putem chata za 8 meseci i da su zaveli njegovu molbu za pogodnosti i da čeka da mu jave da li su odobrili.

Ja sam poslao dva zahteva za uvodjenje Box 3 paketa jos pre mesec i po dana. Iako postoje tehnicki uslovi za uvodjenje optike, zbog nekih administrativnih gluposti (koje realno imaju veze samo sa njihovom evidencijom), jos nista se ne desava. Iz kol centra kazu da su zaveli problem kao "hitan". Podseca me na scenu iz Big Lebowskog kada pandur objasnjava da jos cetiri detektiva rade u smenama da pronadju ukradeni tepih! Jos ce da prodje i promocija pa da se posle skoro 15g lepo rastajemo [emoji1787]

Sent from my VTR-L09 using Tapatalk

Pitanje za sve, zbog cega nema Fox kanala u mts ponudi? Popese mi se na mozak mladji ukucani zbog ovoga, a doslo vreme za novi ugovor.

Pitanje za sve, zbog cega nema Fox kanala u mts ponudi? Popese mi se na mozak mladji ukucani zbog ovoga, a doslo vreme za novi ugovor.

Zato što SBB ima ekskluzivni i dugogodišnji ugovor sa FOX-om i zato Telekom nema i neće imati nikad te kanale ili bar ne u skorije vreme.

Razume li neko kako se ovo čita, tj. koja je zapravo cena Huawei P20 64gb uz Box4 Plavi? Ako sam dobro razumeo, plaća se 36000 za telefon + 5399 dinara svakog meseca (tj. prvih šest za dinar)? Zašto stoje ove mesečne naknade i mesečne naknade sa popustom kad je u pitanju stranica "mobilni telefoni uz box pakete"? [emoji58]
76d5e57a3b79845f1ea78e066ee8b81b.jpg
31e3caaf112c76f4536f4ceb4607dbfb.jpg

Sent from my Redmi Note 6 using Tapatalk

Cena samo uređaja bi trebala biti 36000 + 18 x 1000 (razlika između tarife sa i bez uređaja) = 54000 din

Poslednja izmena:
1100 RSD je razlika u tarifi, tako da je cena telefona 55800 RSD tj. oko 470-475 eur u zavisnosti od kursa.

Takva je stranica zato što se cena gleda na osnovu mobilne tarife koja je u Boxu. Zbog raznih Box3 i Box4 kombinacija, bilo im je lakše da ovako naprave.

Poslednja izmena:
I mi koji pratimo ove stvari se oko cena uz Box ne snalazimo bas iz prve ;) Kako li je tek tipicnoj osobi, koja ne gubi vreme na to :)

Sve razumem ali da ne stave HD paket ni u jedan box4, to nikako ne shvatam. Kome je stalo do HD paketa, a Omorika1 mu završava posao (data net), a nije željan filmboxova ili 100GB deljenog neta, najbolja varijanta je box3 150Mbs gde je u cenu ukalkulisan HD paket, i sa dosta povoljnijom mesečnom cenom nego da se uzima box4 BELI uz dodatnu doplatu za HD paket.
u iptv paketima koji su realizovani preko vdsl tehnologije, hd paketi bi zauzimali dodatni protok, sto na 3 set top boxa kada se sabere i nije malo, i brzo bi postalo tesno da se isporuci npr 50 mbps interneta i jos 3 stb-a sa hd kanalima. zato su ukljuceni tek na vecim paketima koji se realizuju preko optike jer tu par dodatnih mbps ne predstavlja problem

Poslato sa AGS-W09 uz pomoć Tapatoka

Pa svi novi box4 paketi od 50Mbs su na optici, tamo gde može, pa opet nema HD paketa u sklopu boxa, osim u box3 150 Mbs varijanti. Zato me i čudi zašto su toliko škrti kad konkurenija godinama unazad ima u osnovnoj tv ponudi i HD kanale.

Zato sto ce se onda zaliti gomila njih, koji nemaju optiku, zasto ne moze kod njih, a moze "kod komsije"....
MTSa da nema, mi bi vec placali 20e najnizu mobilnu tarifu, i jos morali da doplatimo za svaki servis kao "aplikaciju", ali ne zele da gube vreme na prijave koje ne mogu nikako da se srede, a i nisu uopste greske, vec prosto stvar trenutne infrastrukture.

Isto kao sto je Upload Booster nestao iz ponude zato sto nisu mogli da ga ponude ljudima, a mnogo njih trazi namerno da bi zezalo radnike i imalo na sta da se zali - TAKAV je narod.

Ko ne zeli da veruje, neka ide u politicare i sredi svet :d

Ali šta je tu problem? Gde ima, ima, gde nema, nema i kraj priče. Ljudi se ionako žale za svaku glupost bilo opravdanu ili ne. Ali ovde dolazimo do toga da konkurencija, sve ili skoro sve blagodeti iptv-a nudi i to na mts-ovoj parici, a ovi ne mogu jedan osrednji HD paket (u odnosu na tu istu konkurenciju) da ponude u osnovnom tv paketu kroz neki box4.

Ali šta je tu problem? Gde ima, ima, gde nema, nema i kraj priče. Ljudi se ionako žale za svaku glupost bilo opravdanu ili ne. Ali ovde dolazimo do toga da konkurencija, sve ili skoro sve blagodeti iptv-a nudi i to na mts-ovoj parici, a ovi ne mogu jedan osrednji HD paket (u odnosu na tu istu konkurenciju) da ponude u osnovnom tv paketu kroz neki box4.
Pa problem je sto Telekom je veci i mnogo se vise ljudi zali "a sto ne moze kod mene".... previse njih.
To oduzima vremena i smara.

Pa dali su ti kroz zlatni tamo gde su 100% sigurni da će sve raditi bez problema.

Pa problem je sto Telekom je veci i mnogo se vise ljudi zali "a sto ne moze kod mene".... previse njih.
To oduzima vremena i smara.

Da li ti stvarno misliš da se njihova poslovna politika i ponuda usluge zasniva na što manjem smaranju korisnika? Da je tako onda tog famoznog HD paketa uključenog u pretplatu ne bi bilo ni u box3 paketu sa netom od 150Mbs.

Ne, ja nisam to rekao uopste.
Ne mislim da oni brinu o smaranju korisnika, vec smaranju OD STRANE korisnika. Ne zele da ih korisnici smaraju.

Zato i gube korisnike brzinom svetlosti i trebaju sto pre propasti
Nesposobna nepotizmom skupljena grupa dzabalebarosa

Jotel sa 5 (slovima pet) radnika postavlja optiku

Truli Telekonj na istom podrucju ima 150 radnika,svoje bandere i nije mrdnuo ni metar
Cesaju gospoda medjunozje 8h i kukaju

Zato sto NE SMEJU. Koliko je tesko da shvatite da privatni interesi vecih firmi sabotiraju drzavne firme?
Pogotovu koliko je tesko kada je to nacrtano ovde ko zna koliko puta? :D

Ne, ja nisam to rekao uopste.
Ne mislim da oni brinu o smaranju korisnika, vec smaranju OD STRANE korisnika. Ne zele da ih korisnici smaraju.

Pa to sam i mislio, nisam se samo ispravno izrazio. Mislim da nijednoj firmi nije u interesu da ide sa tom logikom ponuda je takva "da nas korisnici ne bi smarali". Kad ne budu više "zlatna" koka, onda bih i poverovao u tu soluciju.

Poslednja izmena:
Ako toliko mali broj korisnika moze da dobije tu uslugu, to je cak standard za firme, koje toliko teritorije pokrivaju. Usluga se ne daje, "i tacka", nije vredno nekoliko korisnika te usluge za izgubljeno vreme da se svakom nezadovoljnom korisniku objasni zasto on ne moze.
Ovde pricamo o HD paketu uz 50/8 net, a to vec stvarno i dalje moze jako malo korisnika :( Vec imaju backlash sto neki mogu 6 meseci po dinar jer imaju optiku, a drugi samo 3 jer je nemaju. I to ce se izmeniti ako se malo poveca broj "zalbi".

Vreme koje se izgubi da se korisniku tako nesto objasni je prilicno skupo, ako to treba milion puta da se uradi, a to jeste slucaj kod Telekoma.

Da li ce se onda sta promeniti ako ih kupe stranci?
Naravno. Cene ce vrlo brzo otici na 50e za minimalni prihvatljiv net paket, a TV i fixni ce biti "free" uz sve net pakete.

Jel moze uopste 50/8 preko vdsl-a?
A i to im je velika glupost za zicu 3m za optiku 6m za isti paket. Kao da je nasa krivica sto nemamo do zgrade/kuce optiku.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

@alfa
Razumem ja tebe u tom delu, ali samo mi nije jasno i da je ta tvoja solucija tačna, zašto uopšte i daju nešto ako znaju da može jako malo korisnika da dobije? Ok, ima neko ko može, ali time opet potpaljuju onu raju koja bi htela nešto ali ne mogu da dobiju. Drugo, koja je logika nuditi nešto za box 3, a ne ponuditi taj dodatak u bar jedan Box4, a da nije ovaj zlatni?

@mihajlosd, naravno da može i gura bez problema, bar kod mene.

U Box3 50/8 je ukljucen HD?

Nazad
Vrh Dno