uncle_eddie
Slavan
- Učlanjen(a)
- 19.10.2007
- Poena
- 375
Ostaje nam da vidimo hoće li biti nešto novo u decembru...
Sent from my Redmi Note 6 using Tapatalk
Sent from my Redmi Note 6 using Tapatalk
Tvrde da je moglo isključivo na tom prodajnom mestu i samo taj dan dok je bila promocija. To naravno i ima smisla, ono što je pomutilo vodu je što je ovde pisano da može i online/mejlom/preko četa.
Pitanje za sve, zbog cega nema Fox kanala u mts ponudi? Popese mi se na mozak mladji ukucani zbog ovoga, a doslo vreme za novi ugovor.
u iptv paketima koji su realizovani preko vdsl tehnologije, hd paketi bi zauzimali dodatni protok, sto na 3 set top boxa kada se sabere i nije malo, i brzo bi postalo tesno da se isporuci npr 50 mbps interneta i jos 3 stb-a sa hd kanalima. zato su ukljuceni tek na vecim paketima koji se realizuju preko optike jer tu par dodatnih mbps ne predstavlja problemSve razumem ali da ne stave HD paket ni u jedan box4, to nikako ne shvatam. Kome je stalo do HD paketa, a Omorika1 mu završava posao (data net), a nije željan filmboxova ili 100GB deljenog neta, najbolja varijanta je box3 150Mbs gde je u cenu ukalkulisan HD paket, i sa dosta povoljnijom mesečnom cenom nego da se uzima box4 BELI uz dodatnu doplatu za HD paket.
Pa svi novi box4 paketi od 50Mbs su na optici, tamo gde može,
Pa problem je sto Telekom je veci i mnogo se vise ljudi zali "a sto ne moze kod mene".... previse njih.Ali šta je tu problem? Gde ima, ima, gde nema, nema i kraj priče. Ljudi se ionako žale za svaku glupost bilo opravdanu ili ne. Ali ovde dolazimo do toga da konkurencija, sve ili skoro sve blagodeti iptv-a nudi i to na mts-ovoj parici, a ovi ne mogu jedan osrednji HD paket (u odnosu na tu istu konkurenciju) da ponude u osnovnom tv paketu kroz neki box4.
Ali šta je tu problem? Gde ima, ima, gde nema, nema i kraj priče. Ljudi se ionako žale za svaku glupost bilo opravdanu ili ne. Ali ovde dolazimo do toga da konkurencija, sve ili skoro sve blagodeti iptv-a nudi i to na mts-ovoj parici, a ovi ne mogu jedan osrednji HD paket (u odnosu na tu istu konkurenciju) da ponude u osnovnom tv paketu kroz neki box4.
Pa problem je sto Telekom je veci i mnogo se vise ljudi zali "a sto ne moze kod mene".... previse njih.
To oduzima vremena i smara.
Da li ce se onda sta promeniti ako ih kupe stranci?
Ne, ja nisam to rekao uopste.
Ne mislim da oni brinu o smaranju korisnika, vec smaranju OD STRANE korisnika. Ne zele da ih korisnici smaraju.
Naravno. Cene ce vrlo brzo otici na 50e za minimalni prihvatljiv net paket, a TV i fixni ce biti "free" uz sve net pakete.Da li ce se onda sta promeniti ako ih kupe stranci?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari