Ne prihvata Revolut taj format.@Syntaur IBAN je isti, samo što se ispred dodaje RS35. Primer: RS35 360 0669990000006 61 a swift je od Poštanske SBPORSBG umesto KMEBRS2Z.
Treba najčešće par radnih dana da se proknjiži transakcija, ponekad i oko 5 dana, a baš retko i više od nedelju (ali to je baš retko, ali mi se desilo kad sam uzimao ulaznice za Exit. Trebalo je 10 dana da se proknjiži). To ne zavisi samo od Poštanske štedionice, nego i od banke čiji je POS terminal.Takođe, zašto je transakcija od petka 28. aprila obrađena tek u ponedeljak 1. maja.
Gledaj oko 5 radnih dana. 95% transakcija se proknjiži u tom periodu.Koliko dana pred kraj meseca moram da prestanem da koristim karticu da mi ne bi naplatili održavanje za naredni mesec?
Da bi se mogao da plaćaš beskontaktno, moraš prvo POS ili Bankomat sa pinom i onda ćeš moći beskontaktno.treba li sad da se aktivira ubacivanjem u POS terminal ili bankomat i kucanjem pina?
Sigurno ti stara jos uvek radi, Probaj.Istekla mi mastercard u maju, i jos uvek cekam da mi daju novu.... 😢
Nisu.Nisam pratio neko vreme, ovo mi je pomocni racun.
Jel su oni ovo uveli 50 din proviziju na placanje racuna, prenos sredstava korisnicima drugih banaka? Elektronsko/web i mobilno bankarstvo.
❤️Posle Google Pay, stiže nam i Apple Pay 🙂
![]()
Банка Поштанска штедионица // Apple Pay
Једноставно, брзо и сигурно! Обављајте свакодневне трансакције користећи IOS мобилне уређаје.www.posted.co.rs
InteresantnoJa više ne koristim GPay.
Revolut i GarminPay.
Kraj priče.
Sve gasim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari