Šta je novo?

mts Banka

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kako da se ugasi onaj nalog na sajtu? Nisam jos bio do banke da zavrsim Racun plus gde je zapelo. Nemam ni racun, ni karticu samo nalog.

Da li si slao novac fizickom licu ili nekom pravnom tipa IBKR?
I jedno i drugo sam pokušao.
Mislim da ne bi trebalo da bude razlike, jer MTS banka nema uvid kome novac ide dalje?

Ima li nekih informacije o tome kada će doći do potpune integracije računa plus u sistem PŠ? Iz podrške nisu znali ništa da mi kažu

Kako da se ugasi onaj nalog na sajtu? Nisam jos bio do banke da zavrsim Racun plus gde je zapelo. Nemam ni racun, ni karticu samo nalog.
Раније је био неки формулар,онлајн попуниш и пошаљеш им,онда угасе.Како је сад ,не знам,али им пошаљи упит.

@Nikola2307 Nije moguća integracija jer se sistemi razlikuju kao nebo i zemlja. Jedino ako cela PŠ odluči da pređe na neki napredniji sistem. A integracija Računa Plus u trenutni sistem PŠ bi bilo degradacija istog i nemoguća misija jer PŠ ima sistem u stilu MS-DOS, i većina kiljena su im penzioneri, tako da... sam izvedi zaključke.

I jedno i drugo sam pokušao.
Mislim da ne bi trebalo da bude razlike, jer MTS banka nema uvid kome novac ide dalje?

Ima li nekih informacije o tome kada će doći do potpune integracije računa plus u sistem PŠ? Iz podrške nisu znali ništa da mi kažu
Mislim da Paysend vise ne dozvoljava da se salje na racune pravnih vec samo fizickih lica. Ja sam dva puta koristio Paysend sa MC izdate od MTS banke i proslo je bez problema ali kasnije je Paysend zabranio slanje ka pravnim licima.

@slaksm onda ispada da im je plan da premoste dok se korisnici ne snađu i otvore račune u drugim bankama

@TEP3A problem je što je sa karticom iz druge banke prošlo bez problema, istog dana

Izgleda da im je istekao domen. Moguće da će neko sutra posle prve jutarnje kafe, skontati, pa će problem biti rešen. Verovatno je to razlog zbog čega ni aplikacija ne radi.
Rekao bih da je neko samo zaboravio da produži to. 🙃

Prilozi

• Screenshot from 2022-12-11 21-10-39.png
    Screenshot from 2022-12-11 21-10-39.png
    38.6 KB · Pregleda: 38
epBN7Lc.png

nisam kupio jer mi je banka offline :)

Propustio si jedinstvenu priliku da kupiš celu banku za 180CHF. Malo pre ponoći se neko odgovorno lice vratilo iz vikendice i registrovalo domen.

Koliki je maksimum za prebacivanje drugom fizickom licu preko android aplikacije?

Hvala na odgovorima.

• Like
Reagovanja: uji
Nalozi pusteni kroz IPS lijezu momentalno, cak i vikendom. Ako ne lijeze odmah, onda ne ide kroz IPS.

Sto se tice max limita za IPS od 300.000, obratite paznju da se kod nekih banki to gleda kao 299.999,99 a ako ukucate 300.000 morace da ide kroz kliring. Licno sam imao i jedan i drugi slucaj (znaci, gdje mi je 300k prolazilo kroz IPS, a i slucaj gdje nije), da li je drugi slucaj bio samo neki privremeni tehnicki problem u banci, to nisam siguran (jer sam kasnije za svaki slucaj uvijek unosio iznos nesto manji od 300k).

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno