Šta je novo?

mts Banka

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja sam mislio da je ova aplikacija skroz zaboravljena, sad se pokazalo da nije
tako da od koga je dobro je 😂

Karticu sam koristio poslednji put pre više meseci na iherbu, kartici je isključeno sve u app, i online i pos korišćenje, a mislim da ni nem anivca, možda ova 2 eur.

Prilozi

• Screenshot_20221018_212217.jpg
    Screenshot_20221018_212217.jpg
    98.2 KB · Pregleda: 61
Upravo je i meni to stiglo, nema ništa na ebanking sajtu ni na PayPalu o toj transakciji

Onda je do banke!

Dok je odbijena transakcija i iznos 0.00 dobro je 😂

Sutra idem da podignem sav keš sa Raiffeisen kartice, kupovao sam na Aliju, a ona nema nikakvu zaštitu!

Sad sam se ulogovao na mbanking posle duže vremena i kaže da nemam ni račune ni karticu!

Poslednja izmena:
I meni stigla ta glupost pre 20 minuta, sada ne mogu uopšte da se ulogujem preko aplikacije i sajta na ebanking.

Preko aplikacije piše da nemam račun i karticu, očigledno neki bug.

Karticu sam koristio poslednji put pre više meseci na iherbu, kartici je isključeno sve u app, i online i pos korišćenje, a mislim da ni nem anivca, možda ova 2 eur.
I kod mene isti SMS. A Master Cardom ne mogu ništa da platim od 18.10.2022.godine u 23:38. Nešto zeza bivša mts banka... Karticu sam normalno koristio pre 10 dana.

Ne samo da ne radi Paypal, nego ne prolazi ni jedna transakcija prema inostranstvu sa MasterCard kartice izdate od strane BPŠ meni kao korisniku Računa Plus i bivšem klijentu mts banke.

Ne samo da ne radi Paypal, nego ne prolazi ni jedna transakcija prema inostranstvu sa MasterCard kartice izdate od strane BPŠ meni kao korisniku Računa Plus i bivšem klijentu mts banke.
Kod mene su danas prošle kupovine na Aliekspresu.

Radi PayPal, promenili su ikonicu kartice u izgled BPŠ kartice i preimenovali je u MC Debit.

Ne mogu od jutros da se ulogujem u app. Sta su cackali kad je radilo to što je trebalo da radi...

Banka poslala danas obaveštenje:

Koristite svoju digitalizovanu Mastercard karticu i osvojite besplatno gledanje ArenaCloud aplikacije tokom novembra meseca! Uslov za dobijanje benefita je najmanje 15 obavljenih transakcija digitalnom karticom u oktobru.
Vaši
mts i Banka Poštanska štedionica

Dakle najmanje 15 preko Gpay i arena cloud u novembru free. Sasvim okej ponuda. Ja već ispunio zahtev .

Takodje. Ok sa njihove strane.

Šta znače one posebne ekspoziture za korisnike online banke?

@Nista u njima je instaliran softver mts banke i jedino na tim šalterima može da se radi isplata i uplata deviza. Brojevi računa još uvek počinju sa 360 umesto 200, tako da to su i dalje dva različita sistema.

@Nista To su ekspoziture u kome se nalaze šalteri sa softverom i radnicima bivše mtsBanke koji radi sa Računom plus. Ostale ekspoziture Poštanske nemaju taj softver, i ne mogu da rade sa Računima plus.

Najbolje objašnjene ti je da su to i dalje dve odvojene banke koje samo rade pod jednim istim imenom i istim krovom.

@Nista u njima je instaliran softver mts banke i jedino na tim šalterima može da se radi isplata i uplata deviza. Brojevi računa još uvek počinju sa 360 umesto 200, tako da to su i dalje dva različita sistema.

@Nista To su ekspoziture u kome se nalaze šalteri sa softverom i radnicima bivše mtsBanke koji radi sa Računom plus. Ostale ekspoziture Poštanske nemaju taj softver, i ne mogu da rade sa Računima plus.

Najbolje objašnjene ti je da su to i dalje dve odvojene banke koje samo rade pod jednim istim imenom i istim krovom.
Hvala vam. 🙂🍻

Bitno je da bankomati rade svuda cak i oni moneyget.

• Like
Reagovanja: uji
Radim ovaj online otvaranje računa plus i ne da mi da zavrsim , jer mi trazi da popunim polje svrha zasnivanja poslovnog odnosa. Šta tu treba da napišem? Ne razumem na šta misle. Hvala. Istekla mi sesija i vratilo na pocetak.
Pokusao sam da se bar prijavim na nalog, ali ne mogu da verifikujem nalog iz mejla nije validno. Valjda cu moci opet sa istim podacima nov nalog ako vec ovaj nije skroz prosao.

Poslednja izmena:
Sad sam uspeo da se prijavim na nalog na sajtu Bpš. Sinoć nisam mogao i nisam mogao da verifikujem mejl. Ocigledno je ipaksve ok cim me sistem pustio samo da cekam kartice. Prilikom otvaranja na trećem koraku dobijete sliku kartice i br. racuna.

Ne mogu sada da nađem interesuje me dali može da se podiže novac u pošti s mastercard karticom bez provizije?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno