I kod mene isti SMS. A Master Cardom ne mogu ništa da platim od 18.10.2022.godine u 23:38. Nešto zeza bivša mts banka... Karticu sam normalno koristio pre 10 dana.Karticu sam koristio poslednji put pre više meseci na iherbu, kartici je isključeno sve u app, i online i pos korišćenje, a mislim da ni nem anivca, možda ova 2 eur.
Kod mene su danas prošle kupovine na Aliekspresu.Ne samo da ne radi Paypal, nego ne prolazi ni jedna transakcija prema inostranstvu sa MasterCard kartice izdate od strane BPŠ meni kao korisniku Računa Plus i bivšem klijentu mts banke.
Da, na jednom drugom forumu stoji da će to biti poslednji utorak u januaru. To je valjda neko Apple pravilo da mora biti utorak prvi ili poslednji u mesecu.Evo malo novosti za korisnike Računa plus i iPhone telefona. Apple pay stiže početkom sledeće godine.
Pogledajte prilog 360088
@Nista u njima je instaliran softver mts banke i jedino na tim šalterima može da se radi isplata i uplata deviza. Brojevi računa još uvek počinju sa 360 umesto 200, tako da to su i dalje dva različita sistema.
Hvala vam. 🙂🍻@Nista To su ekspoziture u kome se nalaze šalteri sa softverom i radnicima bivše mtsBanke koji radi sa Računom plus. Ostale ekspoziture Poštanske nemaju taj softver, i ne mogu da rade sa Računima plus.
Najbolje objašnjene ti je da su to i dalje dve odvojene banke koje samo rade pod jednim istim imenom i istim krovom.
Radi sve.Jel neko ažurirao aplikaciju mts banke? Dal je pametno ažurirati?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari