Šta je novo?

mts Banka

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Na aplikaciju ces moci da se logujes verovatno jos dugo dok je ne ugase, jer profil i tvoje podatke i dalje imaju, tako je bilo i u drugim bankama gde sam gasio racun.
 
Jel od prvog krece naplata 250din,da ugasim ovih dana racun?
 
Da, od 1. jula krecu nove tarife i pravila (prvenstveno za bankomat, kurs su vec odavno pokvarili).

Na aplikaciju ces moci da se logujes verovatno jos dugo dok je ne ugase, jer profil i tvoje podatke i dalje imaju, tako je bilo i u drugim bankama gde sam gasio racun.
Potvrdjujem ovo, slicno iskustvo i ja imam, dosta dugo se mozes logovati na aplikacije (eBank, mBank) s tim sto bi trebalo da ne vidis nijedan racun tamo ili bilo kakvu korisnu informaciju (cak ni kurs u mjenjacnici).
 
Meni neće online da ga zatvori, javlja grešku da nesto nije realizovano... A gle cuda sve je realizovano.

Jel mora da se ima preko 100 rsd na racunu, da bi se platilo odrzavanje za ovaj mesec i neki dinar preko da im se nadje?

mts.png
 
Da, treba 100 dinara da bude.
 
Opet nece, evo imam 105 rsd na racunu…
 
Ne može da se ugradi račun ako na kartici ima sredstava.
Sve do 29. se ne plaća održavanje 100rsd.
 
Koji je postupak online gasenja mts racuna...ja ne vidim nigde opciju za gasenje na mts nalogu (desktop)...?
I da li treba imati na racunu 100 din ili ne pri gasenju ?
 
I mene zanima kako da ga online ugasim. Da ne gubim vreme po poslovnicama. Pobegoh glavom bez obzira iz PS, a ovi me sad opet vracaju kod njih.
Jel ovaj iracun adekvatna zamena za mts racun plus? Jel ima negde tema da se informisem malo?
P.S. Kakva je procedura oko prenosa zarade u drugu banku? Otvorim racun i samo u računovodstvu odnesem ili ima jos nesto?
 
Nece tak barem kod mene, poslao sam im mail da se razjasnimo.

Polsednja transakcija ebank, 21.6. struja-sve proknjizeno... Kartica skinuta sa Netflix-a, PayPala itd...

mts.png
 
Da li neko ima problema sa menjacnicom? Pokusavam da kupim evre i stalno mi izbacuje poruku da sam prekoracio limit za ovaj period. Nisam menjao nista kod njih od kada su promenili kurs u menjacnici, a ranije sam menjao duplo vece iznose nego sada sto sam pokusao. Da li neko zna nesto o ovim limitima?
 
Od danas bankomati mts banke više nece biti u funkciji.

Ostaje nam bankomati PŠ i moneyget bankomati.
 
Ja sam prošao pored banke i na vratima je pisalo nešto da će 28, 29. i 30. raditi samo delimično zbog pripajanja. Možda čak da 30. neće uopšte raditi ekspoziture. Nisam baš detaljno pročitao, očekivao sam da ću na sajtu pročitati detaljnije, ali nema ništa.

A šta je sad sa bankomatima? Zar nije trebalo oni da ostanu u funkciji? Poštanska mislim da nema multivalutne bankomate za uplatu i isplatu ili grešim?
 
Znači ništa od podizanja i uplate evrića više, to nigde u onim uslovima što su slali mejlom nisu poslali.
 
Da si me pitao gde je tacno poslovnica objasnio bih ti i ja sam tako pre koju godinu jedva nasao, bas neugledno tada sam neke € uplacivao tad nije bilo njihovih bankomata a mislim da je tada i bila to jedina poslkvnica gde si mogao da uplatis €.
Verovatno jos danas mozes da pristupis moguce da sutra neces moci, a svi bi trebali da pozatvaramo i da damo taj razlog jer ako ga zatvorim(na 80% sam od gasenja) bice upravo zbog toga, a vec sam otvorio iracun kao nepotpunu zamenu za mtsbanku.
Jel mora da se putem video linka komunicira sa kol centrom banke ili može bez toga? Otvorio bih, ali nemam kameru na kompu, na telefonu ni viber i slične aplikacije?
 
Vi sto gasite racune, gde prelazite?
 
Vi sto gasite racune, gde prelazite?
i-bank raifaissen .
Račun sam ugasio pre 1h , nije hteo da se ugasi dok nisam prebacio sav novac na drugu banku.Ostavio 100 din za održavanje i nije hteo, mora da bude 0 ili +/-10 din. Sad ne znam kako će mi naplatiti proviziju kada ne može novac da se ostavi. Valjda će poslati neki račun ili nešto.
 
Ja ne gasim račun, izbor mi nije neki, imam račun i u odvratnoj Intesi, gde su od skoro krenuli da naplaćuju po 20 dinara po online transakciji. Sa njima uskoro završavam.

Mts ako išta sa cak i novom cenom paketa barem ne naplaćuje online transakcije.

Telenor banka mi je nudila da ukoliko prenesem platu kod njih i samo u tom slučaju imam pristup svim bankomatima bez provizije. Razmisliću u svakom slučaju.
 
Jel mora da se putem video linka komunicira sa kol centrom banke ili može bez toga? Otvorio bih, ali nemam kameru na kompu, na telefonu ni viber i slične aplikacije?
Nažalost mora putem video linka. Nije mi jasno zašto nisu mogli da reše kao mts ili Mobi banka, gde samo isklikćeš online, stigne ti ugovor kurirom, potpišeš uz ličnu kartu i to je to. U svakom slučaju, traže da na telefonu instaliraš ovu aplikaciju, tako da možeš da završiš sve i na kraju obrišeš aplikaciju.
 
Hvala mnt. Bzvz, što je tako...možda i ukinu ako imaju malo otvorenih računa nego što su planirali...videćemo.
 
Znači ništa od podizanja i uplate evrića više, to nigde u onim uslovima što su slali mejlom nisu poslali.
Osim ako PŠ naprasno ne promeni sve svoje bankomate, ovo je značajna promena zbog koje ću i ja bataliti MTS. Kurs je postao bezobrazan, moram na šalter za uplatu na račun ili podizanje evrića, a sve to za 250% veću mesečnu naknadu.
 
A je l' mogu devize sa racuna MTS banke da se podignu na salterima PS banke vec danas? Ili ce tek moci od 1. jula?
 
Ja ne mogu jos da ugasim racun,podigao sam 2 000 u petak i ostavio 100din za odrzavanje,ali tih 2 000 se i dalje nalaze u rezervisanim sredstvima.Kakvi moroni.
 
kako je moguće da ukinuti one njihove bankomate i poslovnice, nisu normalni
 
  • Like
Reagovanja: uji
Dosadašnje promene me nisu toliko pogađale, ali ako ne bude bilo tih "smart" bankomata sa uplatom i isplatom, i ja ih napuštam. Nemam nameru da čekam u redovima u pošti za takve stvari, posebno što se uplate i isplate evra tiče.
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno