Baš u poslovnici mts banke ili je moguće u svakoj mts poslovnici?Mora u poslovnici.
Мени не.Можда плаћање у еврима,уз куповину евра.Имају и повољне накнаде за купопродају некретнина,али џаба без пословница банке.Zar ti nije logicno da poenta povoljnog kursa nije u podizanja eura nego placanja u dinarima.
Nije svako plaćanje u inostranstvu u evrima.
Ako imam recimo 30000 din i 300e na računu.
I platim nešto na POS terminalu u vrednosti od 120e, sa kog će računa biti skinuto?
pa mislim da ce sistem sam da odradi konverziju prema potrebnoj valuti.
Hoce, ali ko ima paket racun u kojem ima povoljniji kurs uvek je bolje pre placanja promeniti dinare u evre preko mbanking-a nego da Visa ili Mastercard obracunavaju po njihovom kursu.
Znači prilikom plaćanja u inostranstvu, potrebno je prvo ručno zameniti dinare za evre zbog povoljnijeg kursa, ukoliko već nemamo evre na računu?
Hoce, ali ko ima paket racun u kojem ima povoljniji kurs uvek je bolje pre placanja promeniti dinare u evre preko mbanking-a nego da Visa ili Mastercard obracunavaju po njihovom kursu.
Ovde ide prica o MTS banci pa nije relevantno kako ide obracun u nekoj drugoj.Pa uglavnom da, ali zavisi od banke i po kojem kursu kupujete eure.
Jel ovo provereno?Кад немаш евре на рачуну конверзију ради банка,не Виза/Мастер.
Кад немаш евре на рачуну конверзију ради банка,не Виза/Мастер.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari