Šta je novo?

mts Banka

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Na mejlove ne odgovaraju, kolcentar neupotrebljiv.

Послато са Le X820 помоћу Тапатока

@Ironman Taj scenario nisam bio u mogućnosti da probam, ali mi je delovalo da je moguće. Oročiti nešto dinara i onda mora da postoji avista štedni račun na koji se dinari vrate nakon isteka oročenja. Dakle, takav račun je vidljiv iz naloga i mogu se prebacivati sredstva na njega?

Mene je bunilo to što mi je njihova službenica rekla da je jedini način da se sklone sredstva van domašaja kartice, prebacivanje na taj devizni štedni račun i da ONA TO TAKO RADI. Pošao sam od toga da ona zna najbolje, ipak joj te to posao i radi u toj banci.

Meni za dinare radi, od nedavno sam poceo da kupujem evre radi kupovine online, i kada hocu preostale evre da prebacim sa tekuceg na devizni racun, izbacuje gresku.
Malo sam bolje pogledao i postoji samo jedan avista racun, i to izgleda za dinare.

Poslednja izmena:
Pa ima li u ovoj banci kao u bivšoj telenor ona opcija da se otvori avista samostalno za eur i dinare? Kakve su to greške u prebacivanju?

Takodje za oročenje, da li mogu samostalno da se otvore eur i din računi? Bez nekih telefonskih poziva ili odlaska u banku.

Ne prolazi mi placanje preko PP, jel ima jos neko problem?

Ja sam otvorio avista devizni racun u evrima pre sedam dana (pored klasicnog "racun plus" racuna). Ovaj racun je vidljiv u e-banking aplikaciji i bez problema prebacujem evre na njega. Sredstva koja se na tom racunu nalaze nisu dostupna preko bankomata (isprobao sam i to za svaki slucaj).

p.s. Ovo sam odradio u banci, sumnjam da moze drugacije.

Poslednja izmena:
Kada plaćam Vip račun online u dinarima da li koristim crvenu (mastercard) ili belu (dinacard) mts karticu (šta izađe jeftinije)?

Kada plaćam Vip račun online u dinarima da li koristim crvenu (mastercard) ili belu (dinacard) mts karticu (šta izađe jeftinije)?

Placaj mastercard-om.
Ako placas preko Vip sajta nemas nikakve provizije.

• Like
Reagovanja: M J
Hvala.

Kako se podešavaju ovi limiti, jel se "limit u zemlji" odnosi i na online kupovine (PP, ali i sl.)?

c029e407e9f8a0902951ce741ad23ffd.jpg

Poslednja izmena:
Video sad add da ko prebaci platu u MTS banku, dobija 5000din i 5GB za roaming. Postoje li neki posebni uslovi i da li mislite valja li preci iz intese u mts?

Danas sam dobio obaveštenje, i ako na računu ima dovoljno €
Isto tako ne vidim šta su mi konkretno naplatili da sam otišao u minus.
Sve transakcije do sada sam isto plaćao, mc karticom i svaki put bi se novac povukao sa deviznog računa i izvršila ista.
dca49c55959c77015285af9c940662dc.jpg

Послато са SM-G920F помоћу Тапатока

Na mejlove ne odgovaraju, kolcentar neupotrebljiv.

Ja sam slao mejl proslog ponedeljka, pa posto nije bilo odgovora u petak poslao mejl sa pitanjem da li mogu da ocekujem odgovor u ovoj kalendarskoj godini ili mora da cekam narednu, pa su se tek tada smilovali i odgovorili - u ponedeljak, tj juce.
Sve se vise nosim mislju da predjem u neku drugu banku.

Sad dobijam informaciju da nemam račun u banci.
Da nije neki Dafiment virus? [emoji23]

Послато са SM-G920F помоћу Тапатока

Имате ли проблем с стањем,онлајн и апликацијом?Пише да нема активних рачуна.

Rade na sistemu, zvao sam ih. Do kraja dana će biti gotovo. Tako kažu.

Послато са Redmi 5 Plus помоћу Тапатока

И ја сам имао проблем (писало ми да немам рачуна). Сад ради како треба.
Пре тога ми је каснила једна уплата (плаћао сам лимундо преко е-банкинга око 2 а појавило се тамо на рачуну тек око 18:30).

Da li imate problem sa pinom? Pre desetak dana provucem karticu u marketu i javlja neispravan pin. Promenim pin i radilo je ok i danas opet neispavan pin. Testirao u 2 razlicita marketa. Ovo mi se ni sa jednom bankom nije desavalo. A i aplikacija brljavi sa podesavanjem limita. Podesim limit, sacuvam i nece da prihvati promenu.

Sent from my RNE-L21 using Tapatalk

Брзо се,само од себе,ријешило оно о непостојећем рачуну:)Нисам досад видио да се то дешава.
Ово за лимите покушај путем рачунара,док за ПИН немам идеју,сем да су били неки радови,багови...

Da li u mts banci može da se izabere osnovni račun kao u telenor banci da se na njega ne plaća mesečno održavanje?

Nije mi bitan minimum, ali ako mora box, ne pada mi na pamet da prelazim.
Niko ti iz njihovog cc neće dati tu informaciju. Neće ti je dati ni u expozituri, ne piše čak ni na ugovoru, formularu, koji ti daju da overiš u firmi. Tek kada preneseš platu, tada izvuku joker iz rukava, kao obrazloženje zbog čega nisi dobio tih famoznih 5000 rsd. To su iskustva drugih i niko od njih nije ostvario taj bonus. Uvek su imali neku priču, kao razlog zbog čega su te odbili. Meni deluje kao hype.

Da li je moguce da nijedan dodatni proizvod ne može samostalno da se otvori. Mislim na avista račune. Otvorio sam račun i u kategoriji proizvodi samo stoji ono što već imam.

Avista za dinare i evre ovde ni ne postoji praktično?

Mora u poslovnici.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno