@Ironman Taj scenario nisam bio u mogućnosti da probam, ali mi je delovalo da je moguće. Oročiti nešto dinara i onda mora da postoji avista štedni račun na koji se dinari vrate nakon isteka oročenja. Dakle, takav račun je vidljiv iz naloga i mogu se prebacivati sredstva na njega?
Mene je bunilo to što mi je njihova službenica rekla da je jedini način da se sklone sredstva van domašaja kartice, prebacivanje na taj devizni štedni račun i da ONA TO TAKO RADI. Pošao sam od toga da ona zna najbolje, ipak joj te to posao i radi u toj banci.
Kada plaćam Vip račun online u dinarima da li koristim crvenu (mastercard) ili belu (dinacard) mts karticu (šta izađe jeftinije)?
Minimum mora da bude 26.000rsd, to je uslov. Ne znam nikoga ko je dobio tu nagradu.Video sad add da ko prebaci platu u MTS banku, dobija 5000din i 5GB za roaming. Postoje li neki posebni uslovi i da li mislite valja li preci iz intese u mts?
Minimum mora da bude 26.000rsd, to je uslov. Ne znam nikoga ko je dobio tu nagradu.
Na mejlove ne odgovaraju, kolcentar neupotrebljiv.
Послато са Le X820 помоћу Тапатока
Имате ли проблем с стањем,онлајн и апликацијом?Пише да нема активних рачуна.
Niko ti iz njihovog cc neće dati tu informaciju. Neće ti je dati ni u expozituri, ne piše čak ni na ugovoru, formularu, koji ti daju da overiš u firmi. Tek kada preneseš platu, tada izvuku joker iz rukava, kao obrazloženje zbog čega nisi dobio tih famoznih 5000 rsd. To su iskustva drugih i niko od njih nije ostvario taj bonus. Uvek su imali neku priču, kao razlog zbog čega su te odbili. Meni deluje kao hype.Nije mi bitan minimum, ali ako mora box, ne pada mi na pamet da prelazim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari