Šta je novo?

mts Banka

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da li vam je tada dozvoljavao da samo birate gradova i delove gradova iz ponudjene liste?

Meni je to oduzelo vise vremena, nego da sam sve kucao, bukvalno. Iako sam naravno kucao prva slova, nisam sve skrolovao :)

Imalo je jedno 20-30 strana da se popunjava.

Ma jok, samo osnovni podaci.

Sent from my LEX820 using Tapatalk

Ima li jos neko ima problema da mu ovako izgleda pokusaj registracije? Nebitno da li je novi ili postojeci klijent :(
S7, OP3T, S3... samo mi na S5 Duosu radi, a on je najvise customized, i rooted je, cak nije ni hidden/cloaked mtsBanci root :D OP3T je stock full, bez ikakvih tweakova.

Nista ne moze da se klikne kada se dodje do toga (znaci nakon to se klikne da posalje kod, preklope si se ovaj info prozorcic sa ostatkom, i ne moze nista da se klikne od tada).
Na S7 sam probao da sakrijem root, i da ne krijem, nema razlike.

Naravno, clear cache (za fon) i data (za app) i full reinstall sam probao.

Prilozi

• Screenshot_20180729-133638.png
    Screenshot_20180729-133638.png
    215.6 KB · Pregleda: 139
Poslednja izmena:
@alfaunits

Ovakav bug sam ja imao na Mi Max 2 ali sa već povezanom aplikacijom kad hoću da vidim stanje EUR na računu. Problem je bio dpi ekrana koji sam ručno menjao. Kasnije sam podesio dpi koji odgovara i meni i aplikaciji pa sad više nemam tih problema.

Probah i to sada, za svaki slucaj, na s7, nema razlike :(
Probao sam sve tri moguce rezolucije telefona, nothing :(

Poslao sam im mail jos pre nekoliko dana, ali cak ni auto-reply nisam dobio (kontakt.centar at mts-banka.rs, na @mtsbanka.rs ne radi mail)

Cini mi se da sam dobio info da se cekovi izdaju na osnovu sredstava na racunu. Npr. Ako imas 10 hiljada onda moze 2 ceka. Da li je to tacno?

Послато са YD201 уз помоћ Тапатока

Meni su rekli da 10 cekova daju bez obzira na stanje na racunu, a ako nekome treba vise onda se pise neki zahtev. Neka ispravi neko ko je imao iskustvo, aj jos nisam uzimao cekove

@nexa17

Nema veze koliko imaš sredstava na računu. Ja sam imao malo preko 1500din pa sam prvi put dobio 5 čekova.

Gledaju kada si imao poslednju uplatu i kolika je bila.

Online banka i čekovi? Nadam se samo da su elektronski a ne papirni. :)

Sent from my STF-L09 using Tapatalk

Mogu da zamislim kako to tek izgleda :)

Meni su rekli da 10 cekova daju bez obzira na stanje na racunu, a ako nekome treba vise onda se pise neki zahtev. Neka ispravi neko ko je imao iskustvo, aj jos nisam uzimao cekove

To je dosta bolji sistem za ljude koji primaju platu iz više delova.
Kod Intese, npr, da bi dobio 10 čekova, moraš da imaš 50 000 na računu, u tom trenutku.

Izvinjavam se sto ovako uskacem u temu ali imam jedno pitanje za ove koji su preneli primanja... Kada se dobija ova nagrada? Kada legne i prvi i drugi deo plate ili odmah nakon prve uplate iz firme? Primio sam prvi deo plate ali mi nista nisu isplatili. Poslao sam im mail i dobio genericki odgovor da ce nekoliko dana nakon plate uplatiti ali nista.
Inace, u predviđenom roku sam prebacio primanja i dobio potvrdu mailom da su primili.

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

@alfaunits

Ja sam imao slican bug kada sam registrovao e-banking nalog preko racunara. Nisam mogao da unesem verifikaciju preko Chrome browsera, isto tako me je blokirao neki pop-up. Preko IE mi je proslo bez problema. Znam da tebi ovaj info nista ne znaci s obzirom da je u pitanju mobilna aplikacija, ali cisto da potvrdim da imaju odredjene probleme sa tim, i to ne samo na mobilnim uredjajima.

Izvinjavam se sto ovako uskacem u temu ali imam jedno pitanje za ove koji su preneli primanja... Kada se dobija ova nagrada? Kada legne i prvi i drugi deo plate ili odmah nakon prve uplate iz firme? Primio sam prvi deo plate ali mi nista nisu isplatili. Poslao sam im mail i dobio genericki odgovor da ce nekoliko dana nakon plate uplatiti ali nista.
Inace, u predviđenom roku sam prebacio primanja i dobio potvrdu mailom da su primili.
Prve uplate u mesecu, NAKON sto dobiju ovlascenje. Znaci ako si prvo dobio platu, pa poslao ovlascenje, verovatno nece ovog meseca, nego tek sledeceg.
Jednom mesecno se dobija 1000, do 5x1000 ukupno u sledecih 12 meseci, nebitno je da li je plata u delovima (ne treba 2x da se dobija za 2 dela plate).

Da li si im vratio ovlascenje za prenos primanja iz firme, overeno? (mozes i sken mailom)
Imas jos danas vremena ako nisi!

@alfaunits
Ja sam imao slican bug kada sam registrovao e-banking nalog preko racunara. Nisam mogao da unesem verifikaciju preko Chrome browsera, isto tako me je blokirao neki pop-up. Preko IE mi je proslo bez problema. Znam da tebi ovaj info nista ne znaci s obzirom da je u pitanju mobilna aplikacija, ali cisto da potvrdim da imaju odredjene probleme sa tim, i to ne samo na mobilnim uredjajima.
Ccc :) Kako su to uspeli.

@donadoni
Hvala. Nadam se da ce onda posle 6. (kada inace primam prvi deo) biti ta uplata.

@alfaunits
Hvala na opsirnom odgovoru. Poslao sam im sken overene potvrde iz firme. Potvrdili su da su primili. Nakon toga je bila uplata 20. 07. 2018. i ocekivao sam da ce nakon nekoliko dana da uplate ali nista.
Ako je ovako kako donadoni kaze onda bi trebalo posle 06. 08. da uplate.

Kevi je stigla penzija 24., 2 dana kasnije je uplaceno 1000.

Cimni ih i vidi, ako si posle slanja ovlascenja primio platu/deo, treba i 1000 da dobijes.

Cimnuo sam ih još jednom ali sumnjam da ću dobiti drugačiji odgovor. To dok se ne zove, ništa ;)

Do sad je sve bilo ok. Plaćanje računa, uplate, aliexpress, android aplikacija... Po meni, preporuka za mts čak i da mi ne uplate ;)

Sad su mi odgovorili. Kazu da nemam uslova jer sam otvorio račun 2017. i primio nekoliko plata. Pre toga nisam slao overeni dokument iz računovodstva. Nigde nema ovih uslova, tako da znate kakva je situacija.
Ako je neko primao platu iako nije poslao ovo potvrdu, nema uslov...

Ovo smo znali. Vazi samo za nove članove, da bi se privuklo više korisnika jer im drugačije ne ide. Nemaju šta novo da ponude.

Ljudi jedno pitanje!!! Da li se kredit kod MTS Banke na iznos od 120.000. dinara čiju ratu plaćam preko računa za fiksni telefon i internet, vidi u kreditnom birou?!! Misim da li bi mi bio smetnja prilikom podizanja kredita kod drugih banaka?!! Meni je rečeno bilo da kreditni biro nema uvid u ovaj kredit jer ne ide klasičnim putem preko banke, te ga zato i MTS banka i odborava bez obzira na druge kredite i kreditnu sposobnost?!!.

Poslednja izmena:
Odeš u banku i zatrazis lični izveštaj kreditnog biroa, trebalo bi da je besplatan.

Odeš u banku i zatrazis lični izveštaj kreditnog biroa, trebalo bi da je besplatan.

Na obaveštenju odnosno koverti koju sam zimus dobio od MTS-a stojalo je da za kredit nije bitna kreditna sposobnost, kao niti stalno zaposlenje, te redovna primanja, te da se plaća putem računa za telefon/internet!!! To je poput situacije u kojoj se preko operatera uzme mobilni telefon uz određenu tarifu te se naredne dve ili tri godine otplaćuje, i to kreditni biro definitivno ne vidi kao kreditno opterećenje, tako da je ovo po meni identična situacija?!!.

Poslednja izmena:
Ко зна шта муљају.Узми извјештај из КБ,први у току сваке године је бесплатан и видјећеш тачно.Добија се брзо на имејл,а можеш га тражити у било којој банци,најбоље твојој.Можеш добити и други кредит у некој другој банци,јер све зависи од њихове интерне политике,твојих примања итд.

Ljudi jedno pitanje!!! Da li se kredit kod MTS Banke na iznos od 120.000. dinara čiju ratu plaćam preko računa za fiksni telefon i internet, vidi u kreditnom birou?!! Misim da li bi mi bio smetnja prilikom podizanja kredita kod drugih banaka?!! Meni je rečeno bilo da kreditni biro nema uvid u ovaj kredit jer ne ide klasičnim putem preko banke, te ga zato i MTS banka i odborava bez obzira na druge kredite i kreditnu sposobnost?!!.
Kredite smeju da daju samo banke a banke taj kredit moraju da prijave kreditnom birou. Ili su ga prijavili ili nešto muljaju pa ih ne prijavljuju. Ne znam ni kako su napravili to da kredit otplaćuješ preko računa za fiksni telefon a ne preko tekućeg računa. Možeš li da okačiš sken ugovora, bez tvojih podataka? Baš me zanima kako su to definisali.

Jedno ozbiljno pitanje, zašto je mts banka jedina ostala u provajderima ?

Kredite smeju da daju samo banke a banke taj kredit moraju da prijave kreditnom birou. Ili su ga prijavili ili nešto muljaju pa ih ne prijavljuju. Ne znam ni kako su napravili to da kredit otplaćuješ preko računa za fiksni telefon a ne preko tekućeg računa. Možeš li da okačiš sken ugovora, bez tvojih podataka? Baš me zanima kako su to definisali.

Znači vidi kreditni biro ratu za ovaj kredit preko MTS banke kao sad pa sad!!! Danas proverio!!! Znači ako vam u MTS banci kažu da pošto se račun plaća preko računa za telefon da to kreditni biro ne vidi, onda nisu iskreni u svojim namerama, jer kreditni biro ratu preko MTS banke vidi sad pa sad bez problema!!!.

Ja sam poceo i u RFu da dobijam pogresne informacije (yep...), tako da ocekivati da MTSB/TB daju tacne informacije je previse ;)

KB, koliko znam, nije uopste zvanicna instituacija drzave, vec projekat banaka. Ako neko nece da ucestvuje ne mogu ga forsirati. Ako neko zeli da ucestvuje, ima samo pravila sta sve mora, sta moze, a ostalo ne sme uci u log.
Meni su samo 7 kartica u izvestaju, a ja ih imam ~25 trenutno :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno