Šta je novo?

mts Banka

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Fala Bogu da više neću imati prilike da uplaćujem na račun u pošti.
Prvo ja upišem pogrešan poziv na broj (broj kartice)
pa kad kažem da isprave sa brojem TR, kaže nemoguće , previše je dugačak broj, pa na kraju kad ga ukuca, iskoči drugo ime....

Sad treba da čekam par sati da se proknjiži!
A na sajtu nema nikakvog uputstva, trebalo je da idem u MTS poslovnicu!

Da li je moguce podesiti kod placanja master karticom na kojem iznosu je obavezan rucni unos pin koda?

Sada je koliko sam primetio obavezan unos pin koda za svaki iznos veci od 1000 dinara, da li moze da se podigne taj limit?

Piše sve u papirnom uputstvu ili pdf-u, koji može da se skine sa njihovog sajta.

Да 1500 је лимит без ПИН-а и мислим да није могуће повећати јер зависи од Мастеркарда.Виза има мало већи праг за Србију,али то је то у принципу.

Da, Master do 1500, a Visa je do 2000din i to je to u Srb. Kad se plaća u inostranstvu, zavisi od tamošnjih limita.

Sta se ovde desilo? Povezao sam karticu sa pp i pisalo je da su mi skinuli 1.50e a u poruci prvo 1usd pa onda 1.50e. I na kraju obavestenje da su ponistili 1usd.

Jel treba nesto da podesim na mts sajtu ili pp?
Rezervisano mi je 177.75din a raspolozivo 322.25
d882a3d0a2197052ebd5b5f055a5a262.jpg

E da, na paypalu mi je usd primary.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ovih 1USD je valjda samo da PayPal proveri da su pravi podaci kartice.
A 1.5e je ono gde ti pise kod, koji treba da ukucas za verifikaciju kartice.

Da, to sam skontao. Nego sam pomislio da ce biti nekih konverzija kad budem primao/slao novac. Znaci onda mogu da ostavim paypal na USD primary, a eur second. Tako mi odgovara.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Mozes. Bitno je da ti PayPal ne radi konverziju.

Ne mozes primati novac, tj. mozes na balance, ali neces moci na karticu da povlacis (MTSB je MasterCard)

Kakvi su uslovi za ovaj kredit koji nude preko sms-a? Samo daju iznos i rok otplate. Niti piše kamata, niti koji su drugi troškovi. Ali uslov pre svega je da otvorim tekući račun.

Sent from my STF-L09 using Tapatalk

Je l opet neki zastoj u izradi kartica, jedna se čeka više od dve nedelje?

Meni kad sam otvorio račun stigla za manje od nedelju dana.

Kakvi su uslovi za ovaj kredit koji nude preko sms-a? Samo daju iznos i rok otplate. Niti piše kamata, niti koji su drugi troškovi. Ali uslov pre svega je da otvorim tekući račun.

Sent from my STF-L09 using Tapatalk

Imam račun u mts banci i ovu ponudu. Kredit do 120 hiljada dinara, mesecna rata je 5538,75 din, što ukupno za dve godine izadje 132930 din, sa mogucnoscu prevremene otplate i manje kamate.
Već treći dan pokušavam da platim vip račun, dodjem do dela za otp password i nikako da mi stigne sms. Na kraju sam platio preko m bankinga "pešaka" popunjavanjem uplatnice.

• Like
Reagovanja: M J
Isto sam i ja imao pre neki dan problem sa kodom. Ne stiže, probao nekoliko puta, zablokirao se.

Nakon 3 sata stižu par kodova. kontaktiram online podršku, ubedjuju me, kako je do mene, do mreže...

Udjem u webbank komercijalne, platim i rešeno...

Немаш среће с онлајн банкама.:D Мени добро ради,засад,једино онај проблем с доставом картице од 50 дана.

Kada plaćaš preko kompa šalju ti sms kod kao verifikacija

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

Temporary code se, svakako, šalje u oba slučaja e ili m banking.

Ni meni nije hteo da posalje juce SMS na AMSS sajtu. Zvao sam ih i rekli su mi da ne radi SMS autentifikacija za placanje na drugim sajtovima.
Sad je proradilo.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Није лоша ова камата на динарску штедњу од 4,2%.Боља од ТБ,ко може да штеди.

Koliko je sigurna mts banka za štednju?

Sent from my LEX820 using Tapatalk

Није лоша ова камата на динарску штедњу од 4,2%.Боља од ТБ,ко може да штеди.
FYI, 4.87% na 25 meseci u OBS (5% NKS, ako neko prati cudan nacin na koji OBS obracunava kamate), 5+% na 60 meseci ko sme da drzi dinare :)

Koliko je sigurna mts banka za štednju?

Sent from my LEX820 using Tapatalk
Осигуране су све суме до 50000 евра,укупно по клијенту.То држава преузима на себе.Што се тога тиче сигурна је као и све банке.Такав је закон.Сад да ли може брже да пропадне једна или друга банка нек свако одлучи за себе.:)

Pa... MTSBanku je kupio Telekom. On stoji uza nje. Realno je sigurnuja od bukvalno svih banaka kod nas zbog toga, a i sire.
Da li je sistem siguran da ne zabrlja...?:)

Ovde sam pitao u vezi WesternUnion banke, tj. kako poslati ili primiti novac. Pošto je bilo hitno, novac je poslat iz Hong Konga, ali je WU odrao. Ugrađuju se više od 50%. Sad, šta je tu je. Inače, koga interesuje, Pošta Srbije je jedini 'korespodent' sa WU. Postoji i WU filijala u BGu, ali kod njih možete dobiti samo informaciju o prispeću novca na osnovu code-a koji dobijete od pošiljaoca. Novac se svakako podiže u Pošti.

Pitanje :
Koristim mts RačunPlus MasterCard. Koja je najbezbolnija opcija za slanje novca napolje? Postoji li način da se izbegne banka posrednik, u ovom slučaju Raiffaisen banka, jer se mts banka ugrađuje nešto simbolično, oko 0.5%, dok Raiffaisen uzima 8€. Nisam slao ni primao novac preko PP. U tom slučaju novac bih slao preko Račun Plus MC, a povlači na Visa. Treba li tamo da postavim isto pitanje?

Poslednja izmena:
Otvoren racun i placeno 500din 15-tog marta, kartica stigla 19-tog maja, 66 dana cekanja ...

Dr.Cre, kako 50%? Na koji iznos?
Ne mozes izbeci intermediary bank kad saljes odavde. Ispod 20e ne mogu izaci ukupni troskovi.

Mizda preko PayPala.

Osim poste wu ide i preko skoro svih banaka.

Potvrđujem ovo gore, dizao sam i u pošti i u bankama. Banke isplaćuju i evre, pošta samo u dinarima. Mada svakako nije bilo 50%.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno