To je valjda ako si previse puta ukucao pogresan PIN? Pretpostavljam, nisam siguran.Probao sam karticu danas na bankomatima Sber, UniCredit, Eurobanke i CA banke i uredno prikazuje stanje. Doduse na svakom bankomatu se javlja deblokada pina, cemu sluzi to?
Ne zavisi to od banke, vec od primaoca. Oba ce ti dati poseban poziv na broj za tebe. Nekada je fixni i trajni (za fax recimo, ali ne uvek), nekada se skroz menja svakog meseca (VIP, MTS, Infostan...).Inace koji se stavlja poziv na broj ako zelim da uplatim ratu za more ili ratu za fax?
Sutra ću baš otići do neke njihove poslovnice pa ću videti. Čudno mi je da ne objavljuju ništa na sajtu vezano za čekove.Daju cekove, posle prve plate. Ja sam im poslao i ono uverenje o prenosu plate...
Sent from my iPhone using Tapatalk
da ali kazu mi da oni to ne znaju za e banking..Ne zavisi to od banke, vec od primaoca. Oba ce ti dati poseban poziv na broj za tebe. Nekada je fixni i trajni (za fax recimo, ali ne uvek), nekada se skroz menja svakog meseca (VIP, MTS, Infostan...).
da ali kazu mi da oni to ne znaju za e banking..
Bio do mts banke malopre, čekao poštenih 20min da bi na kraju dobio informaciju da čekove ne izdaju zaposlenima na određeno vreme.
Za ostalo mogu tek misliti šta će nuditi za ugovorce kad sad ni čekove ne daju al dobro.
Sent from my Redmi 4 Prime using Tapatalk
Ali samo za zaposlene za stalno.Čekovi mogu posle prve plate...
Ljudi, znači sa svih bankomata podizanje novca je bez provizije? Pitam zato što na sajtu mts banke, pokazuje
samo lokacije za one multicard bankomate, pretpostavljam da ne žele da reklamiraju konkurenciju i da
stave njihove lokacije takođe.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari