Šta je novo?

mts Banka

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sve daju pare , za stanje, ako ne radi, mbank, ebank

Ček, jel ima na kraju čekova ili nema ?

Meni legla prva plata juče kod njih pa bi bilo lepo i koji ček da imam.

Sent from my Redmi 4 Prime using Tapatalk

Probao sam karticu danas na bankomatima Sber, UniCredit, Eurobanke i CA banke i uredno prikazuje stanje. Doduse na svakom bankomatu se javlja deblokada pina, cemu sluzi to?

Sent from mTalk

Meni ni na jednom jedinom bankomatu sem postanske stedionice ne pokazuje stanje samo rsd i izonsa nema. Normalno dizem ali stanja nema.

Inace koji se stavlja poziv na broj ako zelim da uplatim ratu za more ili ratu za fax?

• Like
Reagovanja: M J
Probao sam karticu danas na bankomatima Sber, UniCredit, Eurobanke i CA banke i uredno prikazuje stanje. Doduse na svakom bankomatu se javlja deblokada pina, cemu sluzi to?
To je valjda ako si previse puta ukucao pogresan PIN? Pretpostavljam, nisam siguran.

Inace koji se stavlja poziv na broj ako zelim da uplatim ratu za more ili ratu za fax?
Ne zavisi to od banke, vec od primaoca. Oba ce ti dati poseban poziv na broj za tebe. Nekada je fixni i trajni (za fax recimo, ali ne uvek), nekada se skroz menja svakog meseca (VIP, MTS, Infostan...).

Daju cekove, posle prve plate. Ja sam im poslao i ono uverenje o prenosu plate...

Sent from my iPhone using Tapatalk

@alfa Tek danas prvi put probao karticu, juce generisao pin i sve... Videcu da probam da podignem nesto para cisto da vidim.

Sent from mTalk

Ta opcija se uvek pojavljuje ili je nema uopste, nema veze sa tvojom karticom.

Daju cekove, posle prve plate. Ja sam im poslao i ono uverenje o prenosu plate...

Sent from my iPhone using Tapatalk
Sutra ću baš otići do neke njihove poslovnice pa ću videti. Čudno mi je da ne objavljuju ništa na sajtu vezano za čekove.

Ne zavisi to od banke, vec od primaoca. Oba ce ti dati poseban poziv na broj za tebe. Nekada je fixni i trajni (za fax recimo, ali ne uvek), nekada se skroz menja svakog meseca (VIP, MTS, Infostan...).
da ali kazu mi da oni to ne znaju za e banking..

Nebitno je kako placas, isti je POZIV na broj kao i da placas na salteru. Mozda ga i nema, ali za ovo sto si pomenuo sigurno ima.

Da li imas uplatinicu ili nesto po cemu placas to? Ugovor, bilo sta?

Bio do mts banke malopre, čekao poštenih 20min da bi na kraju dobio informaciju da čekove ne izdaju zaposlenima na određeno vreme.

Za ostalo mogu tek misliti šta će nuditi za ugovorce kad sad ni čekove ne daju al dobro.

Bio do mts banke malopre, čekao poštenih 20min da bi na kraju dobio informaciju da čekove ne izdaju zaposlenima na određeno vreme.

Za ostalo mogu tek misliti šta će nuditi za ugovorce kad sad ni čekove ne daju al dobro.

Krediti, cekovi, minusi lreduslov je da si za stalno zaposlen minimum godinu dana , u vecini banaka je tako.

Sent from Mumia 950

Onda ti i ja ne živimo u istoj državi.

Ljudi, znači sa svih bankomata podizanje novca je bez provizije? Pitam zato što na sajtu mts banke, pokazuje
samo lokacije za one multicard bankomate, pretpostavljam da ne žele da reklamiraju konkurenciju i da
stave njihove lokacije takođe.

Netačno. Mogu i radnici na određeno. Uz popunjavanje menice u mts banci. U komercijalnoj npr ne traže popunjavanje menice.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

U kojoj ekspozituri (banci) si dobio tu informaciju ?

Mene su kod Studentskog grada odbili.

Idi u glavnu poslovnicu u bulevaru fransa deperea. Ponesi overeno ovlascenje o prenosu zarade. Tu ekspozituru kod studenjaka izbegavam, jer su... .

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ljudi, znači sa svih bankomata podizanje novca je bez provizije? Pitam zato što na sajtu mts banke, pokazuje
samo lokacije za one multicard bankomate, pretpostavljam da ne žele da reklamiraju konkurenciju i da
stave njihove lokacije takođe.

Da sa svih...

Ne radi stanje računa na svim, ali tu je mbank, e bank

Не дају неке стране приватне банке вјероватно очитавање стања:),него која су ограничења на банкомату,код дизања,дневна,мјесечна?

Poslednja izmena:
Postaviš sam

11111.png

Да,али појединачна дизања ипак зависе од матичне банке банкомата?Нпр. на једном је макс. 60000 а на другом 30000?

da, zavisi od broja novčanica koje bankomat može da izbaci i apoena koje ima unutra

• Like
Reagovanja: M J
Da li moze da se izvrsi vip dopuna sa kartice mts banke?

Zato sto na vip sajtu pise:

Kako da dopunim kredit koristeći Visa ili Master Card platnu karticu?

Ukoliko posedujete Visa ili MasterCard platnu karticu, možete da dopunite svoj prepaid broj ili broj svojih prijatelja koristeći mobilno plaćanje.
Potrebno je da se u svojoj banci registrujete za korišćenje ove usluge, bilo posetom filijale ili pozivom korisničkog servisa banke. Registracija je moguća u sledećim bankama:
Societe Generale banka
Raiffeisen bank
NLB banka
Credit Agricole banka
Addico Bank Beograd a.d. (nekadašnja Hypo-Alpe-Adria banka)
EFG banka
Komercijalna banka
Alpha banka banka
ProCredit banka
Piraeus banka
OTP banka 

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno