Šta je novo?

mts Banka

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
a ima i ljudi koji rade u radnom vremenu banke od 9-16h pa im znaci da van svog radnog vremena imaju mogucnost da svrate u svoju banku
Da je tako onda bi svaka banka imala po jednu takvu poslovnicu sa produženim radnim vremenom

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Pa i ima... kombank, intesa...

intesa u zarkovu radi cetvrtkom od 09-19h..

За такве ствари највише служи субота а ако неко ради и суботом нека изађе с посла до банке и успут сврати до пијаце.:)

Ma kakva subota, ili četvrtak,:) svaki radni dan, rade pomenute banke, do 19h Terazije , do 20h u knezu

Gde to rade do 19h ili 20h mts banka? Do 16h radi ona gde je dunav banka..to su poslovnice

Prica je isla u nekom drugom smeru

Gde to rade do 19h ili 20h mts banka? Do 16h radi ona gde je dunav banka..to su poslovnice
Ja rekoh na kojoj adresi radi ta njihova ekspozitura i do kada...
Elem, koliko vidim iz aplikacije ne mogu da preuzmem potvrdu o izvršenom plaćanju? Gde to mogu da pronadjem?

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Ja sam otvorio račun u mts banci u Nišu, nekih dvadesetak minuta je trajala procedura.
"Ubedim" brata da i on otvori račun kod njih ali pošto mts banka u Nišu radi do 18h, a on nije mogao da stigne do 18h, ode on u najveću mts poslovnicu u Nišu u TC Forum.
Posle čekanja pola sata u redu, počne radnica da mu "otvara" Račun Plus i kad su stigli do broja telefona, sledi šok. On joj najnormalnije kaže broj 060/xxxxxxx a ona sva zaprepašćena ga pita: "Pa Vi nemate mts broj?"
Pa onda ne možemo da Vam otvorimo račun. Pa je onda zvala i šeficu koja mu je to isto ponovila !!!!!!
Da skratim priču.... Čim je izašao iz poslovnice, zvao je Call Center i operater je bio frapiran kako su ga ladno otkačili i zamolio ga da se vrati u poslovnicu i ako opet bude problema, da njega pozove.
Nije imao živaca da se opet vraća i ubeđuje sa polupismenom radnicom ali i nekom šeficom već je otišao u drugu poslovnicu u Roda Centru i sve završio za 15-ak minuta...

Ma kakva subota, ili četvrtak,:) svaki radni dan, rade pomenute banke, do 19h Terazije , do 20h u knezu
Чуо сам да је у Београду популаран тај Кинез а за ово друго што си рекао појма немам.Елем,све је то локалног карактера.Што се тиче пословница МТС банке,гори су од банкомата ТБ,за раднике не могу гарантовати ко је побједник.

То боље нек ти одговори неко ко је примао новац на рачун ТБ,претпостављам да је слична или иста провизија,јер МТС банка у многоме копира ТБ.
Loro doznake - prilivi iz inostranstva bez naknade
Ово је ТБ исправила касније.

Vecina banaka ne naplacuje nista za prilive. Eventualno Intesa naplati ako se odmah podigne iznos, ali i da se ostavi 5 dana na a-vista stednji, nema provizije.
ALI, to uopste ne znaci da nece biti provizije korespondentske banke! I TB naplacuje tu proviziju, tj. uzima je i placa korespondentskoj banci, ukoliko posiljalac ne naznaci OUR za troskove slanja.

Iz iskustva mogu reci jedino da ShareIt i ostali Digital River servisi stavljaju OUR, ili na neki drugi nacin nam ne naplate taj fee.
2Checkout naplacivao.

Ako ste negde dobili AdSense uplatu, pogledajte da li je naplaceno 10-20e od iznosa, i ako jeste, taj iznos ce vam biti u SVAKOJ banci u Srbiji naplacen, i obratno.

О томе и причам,не може се рећи без провизије(бесплатно) на почетној страници, без икакве даље напомене.Зато сам и рекао да копирају ТБ,само што су могли исправити неке њене грешке а не к/п.

Vecina banaka ne naplacuje nista za prilive. Eventualno Intesa naplati ako se odmah podigne iznos, ali i da se ostavi 5 dana na a-vista stednji, nema provizije.
ALI, to uopste ne znaci da nece biti provizije korespondentske banke! I TB naplacuje tu proviziju, tj. uzima je i placa korespondentskoj banci, ukoliko posiljalac ne naznaci OUR za troskove slanja.

Iz iskustva mogu reci jedino da ShareIt i ostali Digital River servisi stavljaju OUR, ili na neki drugi nacin nam ne naplate taj fee.
2Checkout naplacivao.

Ako ste negde dobili AdSense uplatu, pogledajte da li je naplaceno 10-20e od iznosa, i ako jeste, taj iznos ce vam biti u SVAKOJ banci u Srbiji naplacen, i obratno.

Nista mi nije jasno sta si napisao. Prvi put se susrecem sa uplatom od AdSense-a. Koliku cu proviziju platiti u procentima i kome?

Ne znam kako AdSense salje. Pa dok neko ne javi bar jedan primer ne mogu ti odgovoriti precizno.
Ali isto ces svakoj banci platiti maltene u paru.

Kod TB nema nikakve provizije za Adsense uplate.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Baš tako, koliko Google pošalje toliko može i da se podigne kod TB...

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Onda nema ni ovde.

Sada sam se prisetio koliko neke banke deru za prilive tipa Rauffeisen lol.

Poslednja izmena:
LORO je priliv, NOSTRO je kada ti placas.
Ne naplacuje se u MTSB za Loro, pise cak velikim slovima na sajtu pod Stanovnistvo->devizna placanja.

Sta je sa korespodentskom bankom i njihovom provizijom?

Gore si napisao ovo pa mi nije jasno kako sad mislis da nece nista naplatiti? Da li je stvarno MTS banka toliko bolja?

Nije ni Intesa nista bolja od RF,
0.3%, min rsd300 za LORO iznose od 100 do 10.000eur.
Jeste, jer kod Intese je dovoljno i jedan dan da odlezi na "stednji" i ne naplacuje se ta provizija. Proverio sam kada je ocu stigla, jedan dan je odlezala samo, na istom racunu, nije mu naplaceno nista.
EDIT: Rekoh 5 dana u prosloj poruci, jer mi se cinilo da je imao minimum neki.

Sta je sa korespodentskom bankom i njihovom provizijom?
Gore si napisao ovo pa mi nije jasno kako sad mislis da nece nista naplatiti? Da li je stvarno MTS banka toliko bolja?
Nema tu veze koja je banka, sem mozda ako se naplacuje iz Nemacke pa je jeftinije iz CommerzBank u KomBank da se salje. To je jedini izuzetak.
Za sve ostalo, ili sve banke placaju tu provizije ino-banke (korespondentske/intermediary banke, tzv. deraca ni za sta) ili nijedna.

Ako su u TB dobijali AdSense bez tog troska, onda ce i u MTSB.

To je jedan od troskova LORO doznaka (priliva), znaci: trosak ino-banke.
Drugi trosak je ono sto naplacuje sama banka za primanje deviza. Konkretno, Telenor i MTS Banka ne naplacuju to uopste.

Poslednja izmena:
Ne znam da li od 1.3.2017 moze 1 dan, u Intesinom tarifniku pise na sve rokove, a postoje od 12 i 24 meseca:
Loro doznake uz istovremeno polaganje na partije oročenih deviznih depozita na sve rokove i prilivi od drugih domaćih banaka po osnovu donacija u humanitarne svrhe

Takodje, Konercijalna isto naplacuje 0.3% ili min 200rsd, a bez provizije je ako:
U slucaju prenosa na partiju orocene štednje (3, 6, 12, 24 i 36 mes.)

Neko pravilo je da se manje banke bore nizim cenama usluga, dok vece uglavnom naplacuju sve sta mogu.

Poslednja izmena:
Адсенс не представља класично слање новца,као дознакама већ слично као Пејпал,Скрил. Они наплате повлачење новца или не.Трошак посредничке банке код дознака у примању/слању новца мора бити.Можда се зато још не може нормално послати новац путем Вестерн јуниона из Србије у девизама,због банкарског лобија.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno