Šta je novo?

mts Banka

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zapao si negde, los pojedinacan slucaj, nazalost. Steta ipak, dobra je ponuda... Da si bar banuo do neke poslovnice i malo mozda ostrije reagovao na cekanje, sve bi ti sigurno resili u roku od 15 min, al ***.

Na moju preporuku, devojka je potpisala ugovor dva dana nakon mene, u drugom gradu - ni njoj nije aktiviran račun nakon tri nedelje čekanja. To nije slučajnost, niti je moj slučaj izolovan. I ona je odustala jer više ne želi da čeka. Ono što sam ja uradio je što sam u tom periodu pustio mejl i pitao gde je problem, odgovorili su molbom za strpljenje. Nedelju dana nakon toga sam pozvao CC (ovde sam javio) gde mi je rečeno da je navodno Post express dostavio nepotpunu dokumentaciju i da će sve biti rešeno u toku te nedelje. Od tada je prošlo još 10ak i više dana. Edit: Devojci nisu ni odgovorili na mejl kada je pitala u čemu je problem.

Svakako mi više nije bitno, samo sam hteo da kažem da to nije slučajnost, niti da je reč o izolovanom slučaju. Takvu neozbiljnost banka (kakva god da je) ne sme da dozvoli sebi.

Poslednja izmena:
Cudi me kako ti nisu pisali da odes u najblizu poslovnicu da resis to brze. Ja kad sam im slao mejlove uvek su mi sugerisali da odem do poslovnice, niko mi nije rekao da pricekam

Па мени нису могли у пословници МТС-а замијенити СИМ картицу након 3 дана.Шта од таквих радника онда очекивати у вези банке.Нема правила,али за бесплатну банку је све дозвољено,али за клијенте није.Толико је избора,бољих,па макар се и плаћали.:)Бар за мене.

Nije on nigde zapao,nego je to drzavna firma (posta) i tamo neko nije odradio posao,ili je pogresio i nikom nista.Da je taj platio ceh i par njih,da vidis kako bi picile posiljke.Jel meni je preko njih dosao paket sa placenom postarinom posiljaoca.Ni pola sata ubedjivanja i zvanja sefova nije pomoglo,zapeo postar tu pise da se plati i kraj.Znaci neko je negde pogresio i sad ti trpi.Ja zato rekoh odma da je bolje i sigurnije otici u poslovncu i odmah aktivan racun i bez problema. :D

Dakle ja sam imao srece? Online sam podneo zahtev u cetvrtak i to oko 16 h, sutradan u 9:00 postar na vratima da potpisem ugovor (prvo sto sam pomislio bilo je WTF!!! Nikada mi brze nesto nije stiglo od trenutka potrazivanja HAHAHA). U utorak mi aktivirali racun i obavestili me mailom i porukom. Sa erste racuna odmah prebacio 1000 dinara da pokrijem minus za izdavanje kartice i pare legle za 5 min. A da dan pre toga sam bio i u banci (fizicki) gde sam na zahtev da zelim da otvorim racun video strah u ocima sredovecne gospodje koja je pocela da se pravda kako sistem ne radi kako treba od jutros, kako mladja koleginica samo sto je izasla te oce ona ali ako nesto pogresi,... Vidim ja koliko je sati okrenem se i izadjem da bi online zavrsio EXTRA brzo i bez problema. Generalno ubedjen sam da u svakoj firmi sedi bar 90 % nekvalifikovanih radnika na tom radnom mestu i da onih 10 % uskace i radi posao i za ove vecito naivne i nesnalazljive, i zato nam nece biti skoro bolje. I jedno pitanje kad vec pisem. Ako bi kupio eure u banci i oni su mi na racunu, da li prilikom recimo placanja na letovanju u Grckoj, Španiji skida direkrno devize ili je drugacije? Pozdrav

Jedini problem je kada moraš nešto da uplatiš na račun,mali broj poslovnica.

Умјесто филма Повратак у будућност,МТС банка нам нуди Повратак у прошлост(пошту)Боље да су постигли споразум с ВИП мјењачницама(и осталим)

Pošta,dobar vic.Tamo od penzionera ne možeš da priviriš do šaltera.

Nije bas tako..nekad nema nikog :) recimo juce sam isao oko 3 i bilo je mozda dvoje ljudi...Glavna posta mo,e isto...tamo ima ljudi uvek ali rade po 4 5 saltera i stigne se za 5 min

Dakle ja sam imao srece? Online sam podneo zahtev u cetvrtak i to oko 16 h, sutradan u 9:00 postar na vratima da potpisem ugovor (prvo sto sam pomislio bilo je WTF!!! Nikada mi brze nesto nije stiglo od trenutka potrazivanja HAHAHA). U utorak mi aktivirali racun i obavestili me mailom i porukom. Sa erste racuna odmah prebacio 1000 dinara da pokrijem minus za izdavanje kartice i pare legle za 5 min. A da dan pre toga sam bio i u banci (fizicki) gde sam na zahtev da zelim da otvorim racun video strah u ocima sredovecne gospodje koja je pocela da se pravda kako sistem ne radi kako treba od jutros, kako mladja koleginica samo sto je izasla te oce ona ali ako nesto pogresi,... Vidim ja koliko je sati okrenem se i izadjem da bi online zavrsio EXTRA brzo i bez problema. Generalno ubedjen sam da u svakoj firmi sedi bar 90 % nekvalifikovanih radnika na tom radnom mestu i da onih 10 % uskace i radi posao i za ove vecito naivne i nesnalazljive, i zato nam nece biti skoro bolje. I jedno pitanje kad vec pisem. Ako bi kupio eure u banci i oni su mi na racunu, da li prilikom recimo placanja na letovanju u Grckoj, Španiji skida direkrno devize ili je drugacije? Pozdrav

Jel u pitanju poslovnica na NBG tj. u Goce Delceve?

I kod mene sve brzo zavrseno, za par dana... Sada odmah sam se bacio na aliexpres da vidim hoce li tamo :)
Nego ne znam za ovu karticu, da li moze u principu svuda da se koristi kod nas u Srbiji, znam da jedno vreme nisu sve kartice mogle kod nas da se koriste svuda...
Bio sam do pre 3 meseca u CreditAgricol banci, tamo jedna Visa kartica i sa njom sve zavrsavas, placanje u Srb, aliexpres, paypal, svuda prolazi, lepota...nego nisu imali cekove i ja odem u Postansku. Tamo krs, zeznuo sam se, nisam skapirao da mi traze da imam konstantan zalog od 2000 din da bi mi dali karticu za internet bankarstvo. To mi je van pameti i nisam hteo, tako da sam se razmisljao gde da produzim i naletese ovi Telekomovci... Videcu par meseci kako radi pa mozda i prebacim platu, mada cuo sam da i ovi iz Credi ce uvesti cekove tako da cu verovatno tamo da se vratim [emoji849]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Poslednja izmena od urednika:
A sta se desava kad imas neke eure i dinare na racunu i kad kupujes nesto za dinare, pa dinara nestane, kako dalje, da li se trose euri ili te obavesti da nemas vise para na racunu?

Multivalutni racuni se koriste dok ima bilo cega, po nekom redosledu.

Evo od aktivacije racuna treceg dana mi stize kartica na kucnu adresu koju sam odmah aktivirao online samo jos da izvrsim transakciju na bankomatu. Dakle od online prijave do kartice (ja sam iz SD-a) za 5 dana ne racunajuci vikend. Iskreno vrlo sam iznenadjen, nisam ocekivao.
@bgdiscoboy jeste NBG ali mislim da je General Zdanova 2 ako sam dobro zapamtio adresu sa koverte.

kod tebe je sve ok jer je kurir/dostavljac/postar koji ti je doneo ugovor na potpis ispostovao proceduru i potpisao se na kopiji lk - cime je potvrdio da si to ti...

Sigurno je i to sa mnom bio slucaj gde se nije potpisao..zato sam ja u ponedeljak potpisao u poslovnici ugovor i juce dobio karticu..dakle 3_4 dana od potpisivanja

Na 6 bankomata proveravao stanje i na samo jednom (postinom tj postanske stedionice) je pokazao stanje, dok na ostalih 5 (Int, Kom, Rf, Erb i neki visebankarski u Maxi-ju) izbacuje: nismo primili stanje ili iznos nepoznat... :(

Ja sam online ugovor popunio u subotu, u utorak dosao kurir i ja potpisao... Jos uvek nema aktivnog racuna,sta da radim ?

Kolko vremena treba dok ne legnu pare na racun...evo 4ti sat jos nista, uplaceno u posti

Ja sam uplatio oko pola 9 ujutru, a na racun legle oko 12

Poslato sa NEM-L21 uz pomoć Tapatoka

Зато ја више волим да свратим у мтс банку и уплатим. Паре легну одмах и не размишљам. А што се плаћања тиче, малопре сам купио нешто, још картицу нисам вратио у новчаник а стигла порука о одливу.

Ja tek sad vidim na uplatnici da je ova sto mi je popunjavala u posti stavila da se kao primalac vodi MTS banka a ne ja kao sto treba po onom sablonu. Da li to ima ikakve veze posto se ipak gleda racun i poziv na broj koji su od mts banke i moj...

Ja tek sad vidim na uplatnici da je ova sto mi je popunjavala u posti stavila da se kao primalac vodi MTS banka a ne ja kao sto treba po onom sablonu. Da li to ima ikakve veze posto se ipak gleda racun i poziv na broj koji su od mts banke i moj...

Samo onako kako je u šablonu,nemoj da im dozvoliš da prepravljaju.

To je vec uplaceno danas nisam ni video...jel moguce da mi zbog toga ne lezu pare?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno