- Učlanjen(a)
- 25.09.2008
- Poena
- 915
Zapao si negde, los pojedinacan slucaj, nazalost. Steta ipak, dobra je ponuda... Da si bar banuo do neke poslovnice i malo mozda ostrije reagovao na cekanje, sve bi ti sigurno resili u roku od 15 min, al ***.
Na moju preporuku, devojka je potpisala ugovor dva dana nakon mene, u drugom gradu - ni njoj nije aktiviran račun nakon tri nedelje čekanja. To nije slučajnost, niti je moj slučaj izolovan. I ona je odustala jer više ne želi da čeka. Ono što sam ja uradio je što sam u tom periodu pustio mejl i pitao gde je problem, odgovorili su molbom za strpljenje. Nedelju dana nakon toga sam pozvao CC (ovde sam javio) gde mi je rečeno da je navodno Post express dostavio nepotpunu dokumentaciju i da će sve biti rešeno u toku te nedelje. Od tada je prošlo još 10ak i više dana. Edit: Devojci nisu ni odgovorili na mejl kada je pitala u čemu je problem.
Svakako mi više nije bitno, samo sam hteo da kažem da to nije slučajnost, niti da je reč o izolovanom slučaju. Takvu neozbiljnost banka (kakva god da je) ne sme da dozvoli sebi.
Poslednja izmena: