Telenor je kao bolji bio? Ne zasmejavaj me ovako ranoPola sata su me zezali u call centru jer nisu znali kako se radi ovlascivanje drugog lica bre
Nema NJIHOVA naknada, ima naknada Ino banke. To ces svugde imati. Osim ako neko neuk ne radi obradu prigovora ili pomisle da ti cine uslugu, bice odbijen prigovor.
Payoneer ti ne naplacuje vec korespondentska banka, koju imaju sve nase banke (namerno, da bi maticne filijale uzele veci deo kolaca). Jedini izuzetak tu je Komercijalna ako se salje iz Commerzabank iz Nemacke.U chatu sa agentom iz payoneera rekli su mi da s njihove strane ide samo 2%. Da sacekam i vidim..
Ja mislim da samo na Visa-u mozes da prebacis ne na MC tako je bilo odvajkada, jedino ako nisu nesto menjali.Jel radi nekome withdraw sa paypal-a verifikovao sam karticu sve sto treba i kad idem na withdraw funds iskoci mi prvo ovo
Pogledajte prilog 231287
pa ovo
Pogledajte prilog 231288
Pomoć za laika u oblasti eBanking
Dana 12.06 u poslovnici m:ts 064 potpisao sam ugovor o otvaranju i vođenju računa plus m:ts banke . U periodu od 13.06-15.06 u filijali m:ts banke izvršio sam uplatu 2.950,00 din. za troškove izrade plastićne kartice i plaćanje računa za mob. tf. za prošli mesec .
Pošto mi još uvek na kućnu adresu fizički nisu stigli m:ts kartica i PIN da li mogu da pristupim plaćanju računa za mob. tf. preko eBanking ili moram da sačekam dobijanje kartice i PIN-a ?
Pogledajte prilog 231302
Pogledajte prilog 231305
Naravno da možeš odmah, plaćanje...
Par dopunskih pitanja :
1. da li se unosom tekućeg računa primaoca (pravno lice) automatski upisuju podaci o primaocu ili mora ručno da se unesu (npr. Ekonomsko-trgovinska škola,Dositejeva 46, Kraljevo)
2. šta upisati u polje "model"
3. koju šifru i osnov plaćanja unesti
Pogledajte prilog 231308
Не компликујMoglo pre mnogo mnogo godina i na MC. Mislim da je Visa pokrenula neku tuzbu oko patenata ili cega, i da je MC onda prestao da omogucava to![]()
Mislim paypal nije u to vreme radio za Srbiju ali sam ga imao registrovanog sa intesinom amex na jednu drugu državu. Sada radi ali ne znam koja ograničenja ima, te možda je i povlačenje novca na karticu jedno od njih.Kako mislis ne srpski nalog jer napisao sam adresu svoju verifikovanu master karticu od mts-a sve stoji da je iz Srbije, nigde nisam ni pomenuo usa kada sam otvorio pp nalog.
To je lepo cuti , ali ako povlacenje para sa Paypala ne moze na karticu mts banke meni licno ne znaci nista jos uvek i sacekacu sa povezivanjemNikad brže nisam neku karticu povezao i verifikovao na PP....![]()
![]()
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari