Šta je novo?

mts Banka

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jedna stvar mi nije jasna : Imam 17 godina,za par meseci 18 . Imam druga koji takođe ima 17. On je pre neki dan uspešno online otvorio račun ,doneo mu je kurir ugovor ,sve super. Kada sam ja podneo zahtev ,zvali su me iz banke i rekli da mi je zahtev odbijen ,jer sam maloletan. Zaista ne razumem ,zašto ja ne mogu da otvorim račun a drug može ? Naravno ,oboje imamo lične karte.

I da napomenem ,imam visa electron debitnu karticu na svoje ime,kod komercijalne banke,samostalno sam potpisao ugovor i nikakvih problema nije bilo

Poslednja izmena od urednika:
Stigla kartica. Ne dostavlja post express nego pošta, pa kako se kome zalomi.

Aktivirao u aplikaciji, telenor bankomat upit stanja 0din, RF bankomat upit stanja 0din, Unicredit kaže 15din provera stanja iz principa nisam hteo. Naravno, nemam 0din na računu.

Sent from my LEX820 using Tapatalk
Jel si prebacivao pare iz neke druge banke ili ona fora sa uplatnicom bez provizije?

@mihailodj A iskreno, šta misliš ko može da ti da odgovor na to pitanje ?

Imaš tu kom... , sačekaj malo dok napuniš 18 i sve cool

Zatrazio upit stanja na bankomatima telenor banke, adiko, inteze i na svim bankomatima stanje nepoznato.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Sta reci. Mozda prosto ne moze, jel ti aktivirana kartica? Jel si placao u nekoj prodavnici, negde? Ja cu sutra da skinem nesto s racuna cisto za svaki slucaj, jer ne znam da li mi je aktivirana preko bankomata. Prosli put mi bila ta fora sa nepoznatim stanjem.

Nisam placao nigde, aktivirao sam karticu juce. I pokusao sam juce na bankomatu postanske stedionice i nekom multicard bankomatu i danas na jedno 4-5.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Evo da javim, meni i daljr stižu sms notifikacije o odlaznim transakcijama iako sam to ugasio u ebanking-u.

Neki bug verovatno.

Sent from my Redmi 4 Prime using Tapatalk

2.1.1
Без приступа е-банкинг сервису
100,00
динара месечно
2.1.2
Са приступом е-банкинг сервису
150,00 динара месечно

Jel se ovo odnosi na racun plus ?

Poslednja izmena:
Evo da javim, meni i daljr stižu sms notifikacije o odlaznim transakcijama iako sam to ugasio u ebanking-u.

Neki bug verovatno.

Sent from my Redmi 4 Prime using Tapatalk
Bug bug. A racun... pozovi ih i objasni im neke stvari

2.1.1
Без приступа е
-
банкинг сервису
100,00
динара
месечно
2.1.2
Са приступ
ом е
-
банкинг сервису
150,00 динара месечно

Jel se ovo odnosi na racun plus ?

Ne

Samo kratko pitanjce - prilikom uplaćivanja na svoj račun, šta je ono dole gde piše "partija vašeg računa sa ugovora", tako nekako - da li se tu upisuje ceo broj računa, onaj sa 16cifara? Ne znam šta drugo, a zbunjuje me kao laika ta reč "partija"...

Ja se izvinjavam, ali, gde nalazite sve te cifre?
Procitam ja lepo ugovor i tamo ni govora o nekom mesecnom placanju.

Има на сајту,а ево поставили нови тарифник за правна лица и предузетнике:D Осјећам да ће убрзо и нови за физичка лица.Јаоо па ево има и за физичка,обједињен.:D као и прије .

Tu sam i video i zato mi je cudno sto sam postavio ovo iznad

Само то што си написао 100 и 150 дин. сад је по 300.:)Треба питати у пословници или у кол-центру,конкретно шта је то јер иако се не односи на Рачун плус ,треба знати.

Totalno glupo i nejasno..ovamo sve dzabe a ne znas da li je dzabe..ne bih da sirim dezinformacije ali kako ja da znam sada da li ce mi biti naplaceno tih 100 150 ili 300 din na kraju meseca kad budem koristio e banking. Pa jeftinije mi je bilo na Postanskoj strdionici gde je prvih 5 dzabe..

Batalite te tarifnike, gledajte video :)

Klijent sam mts Banke, sve pohvale, prezadovoljan sam. Inace nista im nisam platio, osim 500 RSD za MC.
MC aktivirao uspesno proverom stanja na bankomatu postanske stedionice.

Prethodno sam koristio omladinski racun u Erste banci (17-27 godina), gde je sve besplatno osim mBankinga koji je 70akdinara mesecno, nalog za uplatu se placa 15 din, a devizni kurs je katastrofa, mts je nadmasio Erste tako da cu u buducnosti da koristim njih, ako se ne pogorsaju :)

Poslednja izmena:
Kod mene još nema ni aktivnog računa. :) Navodno je Post Express kriv, jer im nije dostavio potpunu dokumentaciju (već pomenuto u temi).

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Procitao skoro celu temu - sve je super, i vec vidim da otvaram racun, jedino je bzvz sto je 5din sms kad se desi odliv sa kartice - prosto mi nije jasno zasto to naplacuju, ali dobro.

I da, malko mi je lose sto nema filijale u NS... Ima u manjim gradovima, kod nas - ne. Jasno, otvorio bih racun online, ali nije zgoreg imati poslovnicu.

I dalje im ne radi online aplikacija za otvaranje racuna.

Meni juce stigla kartica, nakon osam dana od kad je postao aktivan racun.
Nije lose.

Jel zna neko koliko je vremena potrebno da kad prebacim pare sa raiffeisen kartice na mts legne novac?
Pre 15 minuta sam prebacio i jos nista. A trebace mi za nekih 20 min. Da se nadam da ce leci? Jos stoje kao rezervisana sredstva kod raiffeisena.

Meni je trebalo prosle nedelje preko 2 sata, dok mi je iz RF u TB trebalo 10 min.

Zavisi kada se radi transfer, postoje tacno odredjeni termini medjubankarskih kliringa... Vikendom ih nema.

Sent from my MI 3W using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno