Ne znam ja bas nemam tako iskustvo, naprotiv, koliko mi je bila registracija za moj auto recimo evo gledam prosle godine 32500+4000 teh, platio karticom ne na rate vec odjednom i toliko i skinuto nikakve provizije i nista slicno na pos terminalu "Sunca", evi i sad ove godine za 15 dana cu opet isto karticom odjednom i nece biti provizije.kao sto rekoh...nemoj guja da te ujede da placas karticom u menjacnici ili jos gore u posti gde svaka posta ima bankomat ispred vrata.
ja sam u sudu platio taksenu marku od 50 din karticom i provizija je bila 345din.
a za registraciju auta je provizija bila 1600dinara...plus provizija po 45din na svaku uplatnicu!
i sto je najzanimljivije provizija se ne skida odmah, nego tek za nedelju dana!
tako da nemojte odmah da mislite da ste dobro prosli:d
Cek nije valjda da moze na drugim bankomatima da ocita preko RFID, ja dalaBu stalno guram karticu narocito u Mobi bankomat koji mi je ispred zgrade a ima rfid, evo jutros takodje i nikad da probam mislim se ma nema sanse da ocita karticu druge banke.Dakle, za bankomate koji imaju RFID očitavanje, ne gurati karticu. MTS-ovi imaju.
Ne znam ja bas nemam tako iskustvo, naprotiv, koliko mi je bila registracija za moj auto recimo evo gledam prosle godine 32500+4000 teh, platio karticom ne na rate vec odjednom i toliko i skinuto nikakve provizije i nista slicno na pos terminalu "Sunca", evi i sad ove godine za 15 dana cu opet isto karticom odjednom i nece biti provizije.
Ne znam na kom tehnickom ti tako skidaju na pos terminalu?
Cek nije valjda da moze na drugim bankomatima da ocita preko RFID, ja dalaBu stalno guram karticu narocito u Mobi bankomat koji mi je ispred zgrade a ima rfid, evo jutros takodje i nikad da probam mislim se ma nema sanse da ocita karticu druge banke.
Inace citac radi odlicno posto imam i mobi karticu i sa njom sam tako ocitavao radi super a sa mts karticom nisam probao.
Dakle, moze?
Da da ispravim sam sebe nisam ni ja sa mtsb karticom vec SoGe banke sad OTP banke, ali nema veze princip je isti nisu podeseni kao "salter" nego pravi pos terminal.Isto isksutvo kod mene, nisam imao provizije, doduse sa karticom Addiko banke.
Nije nikakva tajna:A zato i pitam gde je to placao kad im je tako podesen pos terminal.
Nisam ni rekao da je tajna, vec pitao koji je.Nije nikakva tajna:
Auto centar VMS u zelezniku, lako je izguglati, post terminal alta sistem.
Glupo je sto vi kao korisnik nikako ne mozete znati kako je podesen pos terminal
Cek nije valjda da moze na drugim bankomatima da ocita preko RFID, ja dalaBu stalno guram karticu narocito u Mobi bankomat koji mi je ispred zgrade a ima rfid, evo jutros takodje i nikad da probam mislim se ma nema sanse da ocita karticu druge banke.
Inace citac radi odlicno posto imam i mobi karticu i sa njom sam tako ocitavao radi super a sa mts karticom nisam probao.
Dakle, moze?
Ne znam ja bas nemam tako iskustvo, naprotiv, koliko mi je bila registracija za moj auto recimo evo gledam prosle godine 32500+4000 teh, platio karticom ne na rate vec odjednom i toliko i skinuto nikakve provizije i nista slicno na pos terminalu "Sunca", evi i sad ove godine za 15 dana cu opet isto karticom odjednom i nece biti provizije.
Ne znam na kom tehnickom ti tako skidaju na pos terminalu?
Pa zadnje 3 god promocija.Sunce je 300m od mene, ali šta vredi kada imam auto u železniku bez tablica...[emoji3]
U svakom slučaju ono što je zajedničko je da payspot je isto što i alta sistem, znači nezvanična platna institucija koje drže vlasnici menjačnica.
to što niste platili ništa je zato što je u pitanju promocija, inače pošto nije u pitanju banka bi vam se uplata tretirala kao podizanje gotovine na šalteru druge banke
![]()
Sent from my Mi A3 using Tapatalk
Šta zapravo znači ovaj dopis:
_____
Poštovani,
Banka naplaćuje proviziju kada su u pitanju POS cash terminali.
Srdačan pozdrav,
Vaša MTS banka
Dobio sam dodatni odgovor na svoje pitanje:Mislim da se to odnosi na pos terminale kao što su npr. u pošti, u menjačnicama gde se mogu platiti računi,u agencijama za tehničke preglede gde imaju šalter pošte ili neke druge "'platne institucije".
Na tim pos terminalima se plaća provizija za koju te niko nikada ne upozori.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Da. Iz koje se banke dvoumiš?Поздрав колеге, двоумим се да пређем у МТС Банку па вас молим за мишљење да ли бисте је препоручили?
Послато са SM-N960F помоћу Тапатока
Za to imaš opciju koja se zove trajni nalog. Ne znam kakav im je spisak sada, ranije su imali samo Basic firme poput EDB, Posta i sl. Dakle samo državne uprave.Да ли има провизија за плаћање комуналних услуга, струје, пореза итд. ?
Послато са SM-N960F помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari