Šta je novo?

[MTS] *797# - unapredjen servis!

..."gospoda" su ukinula proveru putem 064788 + PUK kod (zadnje 4 cifre), uz obrazloženje da se koristi *797#, na pitanje "kako" usledio je odgovor "tipkajte *797#"... Kad sam najzad uspeo objasniti da WP7 telefoni ne podržavaju USSD proveru stanja, dobio sam prilično drzak odgovor, "oćete li da vam ja sad očitam stanje"...
Koliko je nivo gluposti, da za sopstveni telefon, gasiš podršku... Koliki je to procenat gluposti?

EDIT: Ponovo radi servis!

Poslednja izmena:
Jel' ima jos neko problem da ukuca PUK na 788? Od skora mi stalno ponavlja "molimo vas unesite poslednje 4 cifre vaseg PUK broja", ukucam i ponavlja :) (godinu dana nisam koristio telefon doduse)

Ja nemam problema. Ukucam zadnje cetri cifre i dobijem odgovor "uspesno ste se prijavili"

Sve radi najnormalnije

Sta mu dodje na bonus na proveri stanja?

Poslednja izmena:
Mislis gde se vidi bonus? Pod Stanje Racuna treba da ima stavka Bonus.
Bonus Start su onih 6 pretplata. Ne znam kako se zovu drugi bonusi.

Jel moguce na neki nacin brze proveriti stanje racuna a ne tipkanjem *797# pa onda slanjem one 2 "poruke" da bi konacno izlistao stanje minuta smsova i kb?
Na Vipu samo ukucam ? u poruci na 1260 koje mi vec stoje u masages i za 2-3sec stigne poruka ,mada primetio sam da se na Telekomu sada brze prikaze realno stanje nego na Vipu

Ne moguce je, moras da kucas onako. :)

Poslednja izmena:
Jel moguce na neki nacin brze proveriti stanje racuna a ne tipkanjem *797# pa onda slanjem one 2 "poruke" da bi konacno izlistao stanje minuta smsova i kb?
Na Vipu samo ukucam ? u poruci na 1260 koje mi vec stoje u masages i za 2-3sec stigne poruka ,mada primetio sam da se na Telekomu sada brze prikaze realno stanje nego na Vipu

Moguce je. Samo pozoves *797*n*n2# gde umesto n i n2 pises brojeve koje saljes kao "one 2 poruke". Na isti nacin je moguce pristupiti i ostalim sadrzajima.

Nesto mi kaze da to ili ne radi ili ne radi na svim telefonima - kod mene na W902 nece a E52 hoce.

Kod mene na Nokii 5230, ne radi. Kad ukucam tako, dobijem pocetnu stranu, kao da sam odkucao *797#

Na Galaxy S I9000 isto!

Na Nokii 3310 radi. :)

Zna li neko da li je normalno da presek stanja za Novu Godinu ne radi već 2 dana?

Provera stanja uvek ne radi od prvog do obično drugog ili trećeg u mesecu.

Hvala.
To je izgleda slučaj samo kod MTS-a.

Ne, i na Telenoru je tako, do 3ceg u mesecu ne radi provera stanja. Za VIP ne znam.

Oni kao da ručno rade presek,kao da idu od korisnika do korisnika kad rade taj famozni presek.:wall:

Poslednja izmena:
Do treceg u mesecu ne radi ni kod jednog operatera. Inace, meni danas, poslepodne, proradila provera (mt:s).

I meni isto,negde oko 17h

Na VIPu nemaju te preseke od par dana vec kontinualno. Ali imaju najsporiji apdejt stanja, par sati.

Nazad
Vrh Dno