Šta je novo?

[MTS] *797# - unapredjen servis!

xSeptimus

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
07.05.2002
Poena
1,045
Servis *797# izgleda sada ovako:

mt:s vodic
stanje: xxxdin
Pritisnite taster za potvrdu i unesite broj opcije:

1. Stanje postpaid racuna
2. Dodatne usluge
3. Servisi i informacije

Stanje postpaid racuna

1. Trenutno stanje
2. Poslednji racun

0.Nazad

Dodatne usluge

1.Podesavanje telefona
2.InoCall vaucer

0.Nazad

Servisi i informacije

1. Vesti
2. Zabava
3. Razne informacije

0. Nazad

Poslednja izmena:
probao sam... radi malo kilavo a cini mi se da ni stanje nije tacno... ali necemo odmah pljuvati, dajmo im malo vremena, bar smo toga imali ovih meseci...

za 1. I 2. stavku - Servis trenutno nije dostupan... mislim klasika :S: 3. radi ali mi to u zivotu ne treba... Inace do juce mi je izbacivalo na *797# stanje za prosli mesec 0.00 ...tako da predpostavljam da je racun za maj i pismeno pod znakom pitanja ? :trust:

Bilo bi dobro da uvedu direktno biranje pojedinacnih stavki u servisu.

Recimo da "*797*1#" direktno vodi u Stanje postpaid racuna.

Poslednja izmena:
Mislim da je potpuno bezveze bez direktnog biranja.
Sada da vidim preostale besplatne minute treba:
*797#
pa reply
pa 1
pa send
[novi meni]
pa reply
pa 1
pa send

potpuno idi0tuk u odnosu na prethodni *797# gde sam odmah imao sve potrebne info

xaaxaxax jao koja su smejurija :D nishta bre ne znaju da urade

kod mene taj novi bre :)

bio novi, pa juce vratili na stari, da bi danas opet postavili novi. nova provera stanja smara. nego, kod par drugara sam proveravao i svima, ukljucujuci i mene, pod "poslednji racun" stoji dugovanje za april. :d

Cudi zasto nisu uvrstili i aktivaciju Tarifnih dodataka a InoCall voucher jesu recimo.. :d

Skroz bzv i smorno... Sad kad hocu da proverim stanje, moram da klikcem 200 puta. Zaista bi trebali da uvedu nesto direktno.

ne vredi...ne znaju oni ništa da urade kako treba...samo je trebalo da ubace dodatke u stanje i da ga ažuriraju u realtime-u... pa nek zaokružuju na 30sec kao VIP i daju duplo više minuta u mreži :)

Samo se prave da neznaju jer im se tako više isplati, oni bi najviše voleli da taj servis nepostoji. Prave nas majmunima uz maloumno naivna obrazloženja.

Pa jedno su nepopularne mere (poskupljenja, ukidanje usluga..) a sasvim druga stvar je ogranicavanje kontrole zaduzenja.

Ovo drugo je na samoj granici prevare i obmane, a mozda i upravo to.

typo: slovo

Poslednja izmena:
ja to novo govance jos nisam video na svom 066 postpaidu. kada opicim *797# dobijem poruku da servis nije trenutno dostupan :smoke:

Radi na 066 postpaid kod mene, ali je totalni smor ta setnja kroz menije.

Izgleda da se stanje updateuje 2x dnevno, ili mi se cini?

Neka vrate ono staro pa makar i ne radilo svaki dan. Ovo je bre...ma necu da se nerviram.

kad zanemarim silno kuckanje u telefon da bih konacno dosao do stanja, dobijem stanje koje nije tacno, jeste li vi sigurni da su vam stanja azurirana u realnom vremenu, ta dva puta dnevno?

Slao sam poruke oko 13h i kada sam proveravao oko 17h skinuo je tacno koliko sam poslao.

E sad, ovo sve treba da funkcionise mesec dana bez prekida da bi ljudi mogli da se oslone na njihove brojace..
Problem je poverenja niko nema, ili samo lud covek... :d

Jel moze neko od moderatora da promeni naslov teme
[MTS] *797# - unapredjen servis! -> [MTS] *797# - unazadjen servis!

pre smo stanje i preostale besplatne minute mogli da vidimo odmah sa *797# a sada imamo JOS 3 koraka. Neka dodaju jos "da li ste sigurni" pa su ga u potpunosti unapredili. Koja gomila ________________ (dopuniti po licnom nahodjenju)!

Ajd bar da su sacuvali prvi ekran sa preostalim minutima i podacima (koji mene i 95% ljudi jedino zanima) i dodali opcije. Ovako zaista je potpuno *****ski pristup

provera stanja PRE "unapredjenja":

provera stanja POSLE "unapredjenja":
*797#
pa reply
pa 1
pa send
[novi meni]
pa reply
pa 1
pa send

___(MOLIM VAS DODAJTE I "DA LI STE SIGURNI" OVDE,
da upotpunimo korisnicko iskustvo na 064/5/6 dok ne dodje MNP)___

Poslednja izmena:
Znaci nebuloza koliko je glupo osmisljeno i napravljeno. Aj da je *797*1*1# ili nesto slicno...ali ovako iju...dodje mi bagerom da im uletim u predstavnistvo!! Posebno je najzanimljivije sto sam prelazio sa mix1000 na mix2000 pred kraj meseca, i sad mi ceo mesec stizu neprecizne informacije tj neke nepovezane i nerealne gluposti :(

Stvar je u tome sto u MTSu nisu hteli da se otvore za novi billing softver vec su "naterali" svoje programere da resavaju situaciju.

Rezultate gledamo vec par meseci.

Zato u Telenoru radi sve bez greške... ja prešao juče ;) tj vratio se na stari broj od pre 2 godine :)

Sad nadam se da se neće ponoviti razlog zbog kojih sam ih napustio pre te 2 godine... (nedostupan par sati u sred Šapca a pun signal na telefonu)

Ja na mom telefonu (LG U8360) ne mogu ništa da radim. Samo se pojavi

mt:s vodic
Stanje: xx.xx din
Pritisnite taster za potvrdu i unesite broj opcije

i to je to, šta god da pritisnem ništa se ne dešava. Mogu smo da izađem iz svega toga. *****.

Vrh Dno