Jes' da ovaj odgovor malo kasni, ali ce nekom mozda koristiti.
Probao sam par puta taj Prestigio Powerbank na kome pise da je 10000mAh na 4V. Treba inače paziti sa podešavanjem napona za svaki uređaj, jer to može spržiti uređaj ako je podešen veći napon od potrebnog..
Prikljucio sam ga na MSI Wind U100 (sa kog sam skinuo bateriju) i postavio na max. napon od 19V, jer drugačije MSI Wind nije hteo da radi.
MSI Wind inače traži 20V, ali Prestigio se može podesiti i na 14V. Tada MSI Wind radi kada je priključena i njegova baterija, ali onda Prestigio ne puni Wind-ovu bateriju.
Dakle, sa Prestigio Powerbank-om na naponu od 19V (i bez svoje baterije) MSI Wind je radio 3 sata i 15 minuta. WiFi je bio ON, kamera je bila ON, BT je bio OFF, normalna jačina zvuka i osvetljenje ekrana, a sve vreme se "vrteo" neki .avi film sa Wind-ovog hard diska. (Na Windu je, inače, stalno i USB dongle za bežičnog miša.)
Čini mi se da za bateriju te (fizičke) veličine i težine to nije loše vreme, ali to svakako nije 10000mAh.
Videću još koje vreme ću dobiti pod sličnim uslovima i sa Powerbank-om na 14V i Wind-om na kome je njegova baterija.
Na zalost,nisam bas odusevljen,kao sto kazes nije 10000mAh ali sam ocekivao ipak barem 5 sati rada od takvih specifikacija.Jer ipak wind 6 cell baterija ima 4400mAh i trebalo bi da izvuce barem 3 sata jer meni sa tim podesavanjima 3 cell baterija i sa upaljenim filmom moze da izvuce oko 1:15\20..
Razocaran sam poprilicno!
Hvala za test
Poz