Šta je novo?

Msi R7850-1GD5/OC misljenje

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Oh..then 7950 here I come ;)
Ide ova moje odma u oglase.

To sa treperenjem slike ti je zbog analognog video signala. Zakaci kartu na DVI, HDMI ili DP.

sad mu kazes :p

Da se i ja pohvalim. Pu,pu,pu... Jutros sam je dobio i evo radi. Nisam primetio treptanje ni pistanje. Znam da je overkill za ostatak moje konfiguracije,al eto igre koje juce nisam mogao da igram,danas cepaju sve. Juce secka,koci,puca sa smanjenom rezolucijom i detaljima na low,danas sve 1080p ultra detalji. Nisam pustao nikakve testove,niti pa znam na koje testove se javljaju te nepravilnosti pa se ljudi zale i reklamiraju. Ko zna nek mi kaze da probam u naredne dve nedelje kad mogu da je vratim bez objasnjavanja. Hvala

Ne zamaraj se. Bitno je da si ti zadovoljan, pusti druge sta pricaju. Da se ima para bila bi i bolja konfiguracija, ovako uzivaj u igrama koje te cine srecnim i neka je sa srecom da te lepo sluzi grafa :)

Slažem se i ja. Za igre je bolje da je grafa overkill. S tim da bi valjalo u dogledno vrijeme da vidiš neki proc sa 4 jezgra. Značiće u nadolazećim igrama.

Da smo zdravi u planu mi je intel i5 3470 stok cooler,as rock b75 pro3 i neka memorija 2x4gb 1600mhz cl9 i da se kompletiram. Po meni ovo gore se najisplati dobijeno-ulozeno. A grafu sam slucajno video ma fb kao specijalni popust od 01h do 19h. Umesto 16 000,platio je 14 000. IMA LI LEPSE!

do koliko je bezbedno da joj dignem malo napon? i koliko bi mi se povecala potrosnja?

Poslednja izmena:
Dp 1.25mv je bezbedno a potrosnja ode u nebesa i temperature takodje ...

cemu to ?

reko da smanjim potrosnju malo, moze samo da se povecava napon, a ne moze da se smanjuje, tako da ostaje na stocku

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno