Šta je novo?

Msi R7850-1GD5/OC misljenje

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Au,pa onda nema druge nego da skupljam pare za jacu. 7950 ili 660ti?

7950

Moj savet, ako mozes idi na Asus varijantu (ako imas mesta u kucistu), ako ti je manje kuciste, onda na Gigabyte. ostale karte ne vredi uzimati u obzir sad po ovim cenama.

Sad su mi iz firme na E poslali kodove za Far Cry 3 i Hitman Absolution,ovo je verovatno najbolja kupovina koju sam napravio u poslednje vreme :)

Jesi uzeo ovu od 1gb? Ja nisam nista dobio? Jesu kodovi u knjizici ili posebno kao vaucer?

I ja sam pazario 78xx pa me zanima kako ide to sa preuzimanjem igara, negde na kartici je unique id ili kako?

Bio si u pravu, sve sam papire od graficke prelistao i nisam nasao kod. Sad sam im poslao mail pa cemo videti koliko im dugo treba da mi odgovore.

Meni su juce odgovorili da ne dele kodove, da za 7950/70 daju

Kako bre ne dele meni bas sad poslali za far cry i hitmena cini mi se

Imaju kodove, danas mi poslali.

Nego el se desava nekom da kad pokrenete igre monitor pocne da treperi? Ili da vas pitam ima li neko od vas monitor sa VGA prikljuckom?

Poslednja izmena od urednika:
Ja sam uzeo kartu kad nije bila ta akcija ;)

Mislio ja da si ti vec ugrabio te kodove pa reko ajde cisto bezveze da ih pitam, da se isciganim ako ih mogu preci :D

Edit: ma i te kodove ko smirgla, bitno da je kartica iz ispravne serije... dzabe i igre i sve kad ove sad sto prodaju moras slati na reklamaciju, cekati , doplatiti za nesto drugo ili opet uzeti istu tu falicnu ;)

Poslednja izmena:
Najpovoljnija cena je 15400din cini mi se trenutno koja se moze naci. Jel ima nesto u tom segmentu da je isplatljivije od ove karte?

Nema.

Pojavila se xfx 7950 za 27k alu sa jednim ventom...cini mi se da neko napljuva xfx sto se tice buke i grejanja?

Taj sam. mala je razlika u ceni da se kockas sa bitnim parametrima kartice. Giga i Asus su ti top notch

Da ne otvaram novu temu,pitacu ovde.Planiram da dokupim jos jednu MSI 7850 1GB karticu,pa da pitam da li se isplati uraditi to,ili da uzmem 7950 i prodam ovu moju?Posto vidim da je ova karta nesto malo preko 15k dinara sad,a 7950 je oko 30k dinara.

Prodaj tu i kupi 7950.

Bez razmisljanja 7950 i udri :p

7850 CF bi trebalo da obrisu patos u velikoj vecini situacija sa 7950 medjutim 1GB bi bilo premalo za toliku snagu.

Ma kakav bre cf. Drajveri su ocaj kod amd-a i sa single kartom, samo jos fali i cf *******cija...

7850 CF bi trebalo da obrisu patos u velikoj vecini situacija sa 7950 medjutim 1GB bi bilo premalo za toliku snagu.
Cekaj,nemoj mi reci da ako uparim 7850 1GB da taj crossfire ustvari vidi/koristi samo taj 1GB rama koliko ima jedna kartica?Zar ne bi trebalo da bude 1+1=2GB?

Ne nego ide 1+1 =1 ; 2+2=2 ; 3+3=3 ...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno