Šta je novo?

Msi R7850-1GD5/OC misljenje

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Glavno pitaje od buducih kupaca polovnih kartica bice: "Jel radila u rudniku?" :D

Da se pohvalum,izgleda da je grafika falicna-novo napajanje 600w i opet sivi,crni ekrani. U jednom momentu ugasila ekran i vent na grafici poceo da se okrece 10000000 na sat. Jel ona za zamenu ili ja nesto lose radim?

Ako radiš nešto, onda nije više za zamenu :)

Nosi reklamiraj da te ne boli glava...

Da se pohvalum,izgleda da je grafika falicna-novo napajanje 600w i opet sivi,crni ekrani. U jednom momentu ugasila ekran i vent na grafici poceo da se okrece 10000000 na sat. Jel ona za zamenu ili ja nesto lose radim?

to je ono shto sam ja prichao samo ja ekrane nisam vidjao jer nema monitora nakachenog na toj makini.
vidi mozda je ono shto rekoshe trip neki sa AB-om.

Poslednja izmena od urednika:
Falicna serija,kazu da jw vratim jer je bios los ceka se nov. Koji shit!

Vala si ubo premiju :)

Da znas. Da li je moguce ljudi moji? Mislim,stvaaaarno...:banghead:

E pa sad :) . Kod mene je haf kuciste i ventovi su uvek na max . Neko moje licno misljenje je da se ne cuje do 50% vent , sve preko toga se cuje fijukanje ...

Fala na infou! :D

Zamenio danas za drugu karticu,sad cu da je stavim u rudnik..

Jesi li izracunao za koliko ces da otplatis karticu u rudniku ako radi 24/7 ?

Aha,za jedno 300 god! :)
Stvarno radi kao zmaj,pun pogodak!

Na kojim je klokovima drzis i koliko Mhash-a ti daje?

Izvatriraj je sta cekas :p
Ja sam moju probao na neki max clock i to je GPU 1190/mem600/napon1260v i vent na auto nije prelazila 70-71c a kopa sa 354....MHash-a .Napon moze i na 1240v ali onda nema surfovanja i ostalih gluposti :p

Koliko je bucnija u odnosu na Twin Frozr? Definitivno uzimam HD 7850 uskoro, ali jos uvek ne znam koju. Ako nije osetno bucnija ne vidim razlog zasto bih davao 50ak evra vise za neku sa dva kulera kada mi tih dodatnih 1GB rama nece praviti neku raziku.

neces sigurno da pogresis, kartica nije ni bucna nesto preterano do 60% ventilatora, tako da slobodno uzmi. Bolju kupovinu od ove trenutno nemas za taj novac.

I druga je falicna, znaci dva od dva! Da li ostali koji imaju ovu karticu imaju ikakve probleme? Znaci strasno.....

Tebe bas nece te kartice :( . Sta ovoj ne valja ?

Isto,juce radila ok ceo dan je mucio. Danas,prvo se ugasi monitor. Zatim zakuca ekran i na kraju ugasi monitor i ubrza vent na kartici 100%. Sta raditi,da li dici ruke od svega i vratiti je? Ne mogu da verujem...probam sa reinst wina...

mislim da ti imas neki drugi problem, cudno je da obe kartice imaju istu gresku. Uradi svez windows, najnovije drivere pa onda isprobaj kako radi. Najverovatnije je problem do napajanja, jedna serija tog LC power-a od 600w je bila totalni fail, znam gomilu njih koji su ga uzeli i nije moglo da radi sa 6850 grafikom, menjali za jos jedno i opet ista prica, e kada su uzeli seasonic nikada se taj problem vise nije desio.

Kupio burazer pre par dana i zakucava mu u igrama, doneo kod mene da probam i isto i kod mene. Ugasi se monitor, zvuk ide i dalje ili se ponavlja i ceo komp blokiran i mora hard reset.

Savski kej br. 7a cini mi se,uputili me iz emija tamo valjda ovlasceni servis msija.

moguce je da je slicna boljka kao sa Sapphite 7950 jednostavno cim o/c karticu naponska jedinica im je lose odradjena i veoma brzo odlaze...jedini 7850 koji sam imao kod sebe jeste sapphire-ove (dual x sa 2 vent-a) i kartiva je radila odlicno ali je i 19e skuplja od MSI ...

Ista prica i sa zamenjenom grafickom,malopre puce skroz. Jel neko pokusao da flesuje bios,da li je ko uspeo da resi problem sem da se menja ili vrati?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno