ivke76
Slavan
- Učlanjen(a)
- 29.08.2005
- Poena
- 350
pa rekoh jaFlash-nuo sam kartu u GTX! Ali mrka kapa.
a za zalmana sam predpostavljao al cisto da pitam
p.s.naslucujem vec gto session uskoro
Poslednja izmena:
pa rekoh jaFlash-nuo sam kartu u GTX! Ali mrka kapa.
Potencijalno objasnjenje:Flash-nuo sam kartu u GTX! Ali mrka kapa.
Potencijalno objasnjenje:
http://www.beyond3d.com/forum/showpost.php?p=846502&postcount=5
Pitanje isplatljivosti je diskutabilno. Naime 7900GS moze da "vozi" sve trenutno objavljene igre na max podesavanjima. Sa druge strane 7900GTO nije preterano skupa karta...medjutim skori izlazak dx10 karti cini kupovinu 7900GTO pomalo besmislenim. Ne znam...to je samo moje misljenje i podlezno je kritici![]()
Flash-nuo sam kartu u GTX! Ali mrka kapa. Biosi se kao razlikuju samo u clockovima memare ali sada nece da prodje test ni na 800 a htela je. I ima ponegde artifakte na 800 mem a nije imala. Mozda su ipak zategnuti tajminzi nekako. Probacu jos neki bios da vidim sta se dogadja...
@Overkill Da se ja pitam uvek bih dao tih 40e razlike. Besmisleno bi bilo kada bi karta kostala 400e ali ovako nije strasno a moje subjektivno misljenje je da vredi.
edit: vracen stari bios u nedostatku odgovarajuceg...
Da svi predjemo na vistu za nekih 4-5meseci,odmah posle toga treba cekati 4-5mesci da izadju Dx10 kompatabilne igrice(jer ce se jos uveliko porizvoditi za Dx9,odnosno za xp) i sta za min 10meseci trebao bi ocekivati neku neku naglu navalu pravljena Dx10 igrica.Grafikce karte koje ce biti Dx10 kompatabilne ce ici uporedno sa vistom(i ranije),ali ponavljam nece i igrice(vratimo se u proslost,kako je to onda bilo)pa se necu zaletati sa kupovinom Dx10 kartice dok ne bude bilo potrebno i to.Ako ce to biti potrebno tek za 8-10 mesci,i bas iz tog razoga sad je vreme kupiti karticu koja ce da sljaka dok trziste ne bude polpavljeno Dx10 kopatabilnim igricama i tek da cu da menjam kartu.![]()
P.S.Bilo je reci i o tome na xtremu.
Pazi...i tvoj stav odnosno misljenje je ispravno. Medjutim brz pogled na najavljene igre mi govori da je GS vise nego dovoljan i da je razliku u ceni bolje potrositi na nesto drugo...pivo recimo :bottle:![]()
Ja gledam sa stanovista pro-gamera(kako ovo smesno zvuci). Evo danas smo produzili ugovor o sponzorstvu na jos 2 godine...i eto sada moram da nazdravim :bottle:
720/850 artifacts freeal imam samo 05 mark instaliran a i "sramota" me da postujem rezultat pored ovih conroe azdaja a ja mucen s'preslerom :S:
Moguce da je taj bios ali ga nisam tu nasao...
Provalio sam nocas i onu pricu da je memorija downvoltovana tako da je samo potrebno odraditi pencil mod i vozi memara preko 1000
Aj nek neko nadje bolju fotku od ove i radimo mod da oslobodimo zver :-devil-: Meni je spor net suvise... ***
Edit: Izmerio sam voltaze na mestima kao sa slike i 1.83V je (multimetar malo laze, dakle 1.85V). Pazite kad radite "na zivo" mnogo je sitno i makar kod mene je blago nepristupacno. Nemoj da neko napravi kratak spoj negde... Bolje da kazem odmah
Ako ne zaspim, vadim kartu da zamenim pastu i da se poigram sa olovkom![]()
720/850 artifacts freeal imam samo 05 mark instaliran a i "sramota" me da postujem rezultat pored ovih conroe azdaja a ja mucen s'preslerom :S:
Koje drajvere koristis?
Fan je 92mm, prakticno necujan!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari