- Učlanjen(a)
- 02.11.2000
- Poena
- 770
MSI priprema za CES NetBook poznatog izgleda 
http://www.slashgear.com/msis-134-inch-netbook-0528745/#more-28745
http://www.slashgear.com/msis-134-inch-netbook-0528745/#more-28745
a jel imam DVD ? :d
btw ovo postaje tragi-komicno!
zar smo dotle stigli da se sve meri u odnosu na Apple ("Nokija izbacila novi iPhone killer" #1, #2, #3...)
i zar cemo cekati da Apple predstavi novi proizvod pa da ga onda ostali kopiraju ?
Meni ovo izgleda kao one kopije iPod plejera koje valja computer dream![]()
U, sto je srpsko trziste tj. njeni kupci reper za kavalitet![]()
![]()
Daj, molim te
![]()
Kako nije, pa ti imas Mac?![]()
Pa eto
Pazi, nemam nista protiv toga da se "preuzme" koncept tankog laptopa ali ovako ocigledno (da ne kazem namerno!) koprinje dizajna jednog proizvoda (nema veze sto je apple, al sta ces kad su maheri za dizajn) je malo smesno i tuzno... Nikako nije za kompaniju koja treba ipak ima neko "ime". Zato sam to i uporedio sa sa kopijama iPoda.
Sigurno će kinezi da urade bolje nego ameri (ok, flejm je, ne morate da odgovarate...)...
Nego još niko nije pitao "da li laptop dolazi sa ovom kineskinjom"![]()
Pa shta je u tome loshe? Tj kako tebe pogadja to kao krajnjeg kupca?
Ja bih voleo da se pojavi kopija Ipoda koja ce raditi i izgledati maltene isto, samo po nizoj ceni. Te kopije koje si naveo to ne radenaprotiv, izgledaju smeshno.
MSI je ozbiljna kompanija pa ne sumnjam da ce kvalitet izrade biti vishe nego dobar kao i odabir komponenata unutar kucishta njihovog Air-a.
Mene recimo logo na kucishtu ne pogadja ni najmanje, osim naravno ako nije napisana parola tipa "I am gay" sa logo-om siluete dva mushakarca koji se ljube![]()
![]()
![]()
Dok god je cena manja spreman sam za sitne kompromise :type:
Pa nije apple prvi napravio tanak laptop, ali ne vidim da si pomenuo kako oni od nekog kopiraju (recimo Vaio)![]()
Apple nikada nishta novo i korisno nije napravio, samo zna da stavi dobar ukrasni papir![]()
Slazem se da svi znamo odakle je pocheloEtiketiraj me kako hoces ali meni je takva vrsta kopije seljacka... Ko cover bendovi. Nasminkaju se i obuku isto, cak i priblizno dobro sviraju al' opet nije to - to![]()
Pa tako ispadaNeko kupuje laptop, neko kupuje etiketu zalepljenu na tom laptopu...
Ali sve to ako se gleda iz perspektive normal user-a tj korisnika koji hoce da kupi fensi rachunar i da ne razmishalj niochemu vishe, power userima nije veliki problem da ga naprave i da je SW u full-ukovacm je napisao(la):svo to hardwersko kopiranje je manje bitno* jer jedino Apple ima sopstveni OS
Cenim da ce MSI ici na tu kartuJa bih ovo kupio samo tako... Naravno, ukoliko cena bude prihvatljiva, tj. realna za takvu konfiguraciju... A možda ga i kupim![]()
Ali sve to ako se gleda iz perspektive normal user-a tj korisnika koji hoce da kupi fensi rachunar i da ne razmishalj niochemu vishe, power userima nije veliki problem da ga naprave i da je SW u full-u
Cenim da ce MSI ici na tu kartuSlichno ali primetno jeftinije.
To ne mora da bude minus ni najmanje ako je plastika kvalitetnaovaj MSI je napravljen od plastike... sto je < fency nego aluminijum ali i daleko jeftinije od aluminijuma...![]()
Nema shta, Apple Air je stvarno "utegnut" rachunar, tu i tamo ima sitnije propuste ali je sam izrada fenomenalna! No tako je sa svakim Apple uredjajem...BigJoe je napisao(la):BTW ko god je koristio Mac Air zna kakva je to extra nasminkana kanta... Videcemo mozda ova kopija bude funkcionalnija od originala![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari