Dakle, dullenzigno se ipak angažovao, a ove karte moraju ići u ovlašćen servis - kako bi smo inače dobili zamenu sa novom garancijom ili popravljene karte :-devil-:. Dakle, MSI predstavnik je uradio šta je mogao i nije prazna priča - ja sam mail našao na Emmi sajtu, kroz pretragu za reklamacije i tako i počeo komunikaciju, jer nisam znao kako da pošaljem kartu, pošto ne mogu da je odnesem u servis. Čovek nije morao da se potrudi, bez obzira na sve - to je dobra volja, pa valjda imamo zakon da nas štiti:S:...Dušan me je obavestio već, i dogovoreno je da pošaljete kartu.
Verujem da će karte uzeti u razmatranje preko reda zbog intervencije MSI predstavnika - čovek je već obavešten, zna ime - ja nisam navodio ništa. Ovo što si dobio je verovatno automatizovano obaveštenje preko nekog sistema za slanje SMS-ova. Ja sam začuđen tim da nisu vratili novce za HAWK - ako je karta ispitana i sve je ok, ne vidim zašto zatežu. Možda je to onaj jedan primerak na sajtu... Kad si se čuo s njima poslednji put?Dullenzignov trud i dobru volju niko ne osporava. Ali ovo sto radi Alti je stvarno prevrsilo svaku meru. Ne bih da te obeshrabrim, ali to sto ti se javio rukovodilac sluzbe reklamacija i bio ljubazan ne znaci ti skoro nista. Oni (Alti) ce izgleda raditi "po svome", uprkos dullenzignovom angazmanu. Ja polako gubim zivce, ali ozbiljno. @GoranM sve si u pravu, postoji dosta nacina da se "ubije" graficka, ali ja opet gledam da se sve resi na posten nacin, sto je u ovoj raspaloj drzavi ocigledno nemoguce.@Pike i ti si sve u pravu. Ovo je strasno kako se ponasaju. Salju mi univerzalne poruke cisto da ispostuju zakon. Kod njih mi stoji 59400din, i prave se ludi. Sta bi bilo da sam ja uzeo robu od njih i da se pravim lud mesec dana za placanje?
- koliko je prošlo?za web kupovine prodavac je duzan da vrati pare u roku od 14 dana od dana prijema robe
U pitanju je zamena za prvu karticu koju sam vratio, tj GTX 760 HAWK. Pristao sam na zamenu za gtx 770 gaming, uz doplatu naravno. Odustao sam od povracaja novca jer trenutno nemam drugo resenje. Ko zna kad ce 660Ti PE OC da se resi. Onaj SMS sa "resice se u razumnom roku" bas ne obecava. Stvarno nemam nameru da ponovo uzimam HAWK a vidim nemaju 760 TF vise u ponudi pa sam se odlucio sa gtx770. @HighONE pa trebalo bi da jeste, ali kao sto rece Pike reseno je kad vidim ispravnu karticu u kucistu![]()
Dušanu svaka čast - vidljivo je da se založio, iako nije morao (čak je i dobio nekoliko nezasluženih i nepriličnih komentara u ovoj temi). MSI je ispoštovao jednog korisnika, a mislim da će i nas ostale. Thx Dušane.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari