Ostoja
Čuven
- Učlanjen(a)
- 27.07.2004
- Poena
- 815
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Ryzen 5600 + Scythe Mugen 5 B
- Matična ploča
- Gigabyte B550 Aorus Pro AC (AX210 mod)
- RAM
- 2x16GB Kingston Fury Beast 3200
- GPU
- Sapphire Pulse RX 6650 XT
- Storage
- Hynix PC711 512GB NVMe + WD Purple 4TB
- Zvuk
- Denon PMA-260 + Canton Fonum 601
- PSU
- EVGA Supernova P6 650W
- Kućište
- Black Widow + 3x Arctic P12 Silent
- Monitor
- AOC Q3279VWFD8
- Mobilni telefon
- Motorola G72
- Pristup internetu
- Optički internet
Nisam video Fractal, pa ne mogu da pricam, ali Widow ima malo meksi lim nego sto bih voleo, fan "kontroler" je klimav, vratanca stoje malo ukoso (ako bas gledas, mozda mm razlika izmedju vrha i dna) I celo kuciste ima tu i tamo ne bas srazmerne zazore, ali sve radi i moze da se zatvori, tj legne gde treba. Ima I cepice za neupotrebljene portove, to je bas super, da spreci upad prasine.
Od izolacije ne znam kakva je vajda, nemam nista sto ludacki vibrira pa da teske stranice upiju taj zvuk (hard je skoro necujan, optiku nisam koristio ne pamtim). Ono sto se cuje je huk vazduha o resetke na kucistu, mada ce se to cuti na svakom kucistu koje nema prosecenu rupu umesto resetke. Mozda nesto manje, ali ce se cuti.
Ne sumnjam da je Fractal kvalitetniji i bolje uradjen, ali i duplo (ne znam cenu?) skuplji. Ja sam ovo kuciste uzeo u nuzdi kad u staro nisam mogao da smestim zversku grafiku od 31cm, pa sam uzeo kao zgodnu zamenu. Za sad se nisam pokajao, mada su mogli da daju 4 ventilatora uz kuciste
Od izolacije ne znam kakva je vajda, nemam nista sto ludacki vibrira pa da teske stranice upiju taj zvuk (hard je skoro necujan, optiku nisam koristio ne pamtim). Ono sto se cuje je huk vazduha o resetke na kucistu, mada ce se to cuti na svakom kucistu koje nema prosecenu rupu umesto resetke. Mozda nesto manje, ali ce se cuti.
Ne sumnjam da je Fractal kvalitetniji i bolje uradjen, ali i duplo (ne znam cenu?) skuplji. Ja sam ovo kuciste uzeo u nuzdi kad u staro nisam mogao da smestim zversku grafiku od 31cm, pa sam uzeo kao zgodnu zamenu. Za sad se nisam pokajao, mada su mogli da daju 4 ventilatora uz kuciste