Šta je novo?

mp3

GR-44

Slavan
Učlanjen(a)
02.10.2007
Poena
370
Sad mi je strasno bezveze sto ponovo,u kratkom vremenskom intervalu,postavljam slicnu temu :S: :S: odustao sam od mp4-ja i uzeo bi mp3 za svoj rodjendan :) koji je za 10 dana i voleo bi neku preporuku.

Voleo bi da ima ono normalan zvuk ne razumem se bash dobar,los zvuk nego ono da se cuje :) da ima radio i moze al ne mora snimanje to bash ono cisto ako ima ako ne nema veze.I voleo bi da baterija lepo drzi posto sta ce mi ako ne mogu da slusam a da me ne smara znaci da moze 5,6 dana valjda je to ok ne bi da ga punim svaki drugi dan....ono ne da slusam po ceo dan npr do skole,nazad....Memorija moze 1 gb ne znam dal je to onda puno za moj budzet recite pa cu da vidim.

Cena ako moze da bude do 2000 znam da je malo al sta cu :S moze jos koji din vishe manje msm vi preporucite i za 3000 ako ima pa cu da vidim.

Nadam se da sam sve nabrojao i izvinjavam se sto pitam za mp4 pa sad mp3 :S:
Pozz i hvala unapred cao

Ma klasika, kao pa i da ima neki izbor mp3 playera kod nas. I ove Sanse su redje nego nilski konj u Moravu. :D Malo Sansa Clip, malo Sansa Fuze, poneki Ipod i to mu dodje to. Sve u svemu, jad i beda. E da, nije los ni onaj Blueberry Exit Limited Edition, skoro sam ga slusao. Doduse, to je mp4, ima i podrsku za flac. Zvuci solidno, ali i kosta preko 7000din.

ok verovatno taj sansa ako ne to onda sony neki posto sestra ima neki NW-E002F tako nesh i lep zvuk ima itd....i + je platila 1900/2000...a sad sam nesto citao i pishe da clip-u nesto curi baterija wtf je to ? jer ima lion ?
i pise da slabo gde ima da se kupi kao na uscu u gigatronu i to sam procitao kao pishu ostao jos jedan itd :S sutra cu da ispozivam ovo sve fonom da vidim jel ima negde...znaci nista vishe nema niko jos neku preporuku dajte neki sony bilo sta al da ima da se kupi :D i da ispunjava ovo gore i cak mozda imate u blizini radnju pa moze pm (beograd..)
pozz i hvala na ovim odg do sad

@nikk
Hvala na linku! :)

@GR-44
Preporučujem ti Sansu Clip, ubedljivo najbolji player u klasi sa odličnim odnosom cena/kvalitet. Izdvojio bih:
- Odličan kvalitet zvuka za taj novac
- Pušta FLAC i zvuči još bolje tako
- Ultra malena i ultra lagana
- Ima upotrebljiv displej
- Ima FM radio
- Može da snima radio i glas (kad diktafon)
- Koristi se jako jednostavno (povežeš na komp i prevučeš pesme sa playliste na nju, kao na običan USB fleš, nema instalacije drajvera i nekog dodatnog softvera)
- Baterija jako drugo traje, ja sam je od kako sam je kupio napunio samo jednom i potrošila se oko 15% (mada je nisam ni koristio, ali je pohvalno i to što se ne prazni od stajanja)

To bi bilo to ukratko.

A jel bi znao gde u bg-u ima a da je najjeftinije posto mi je i tih 3500 vec koliko je malo onako :S:

Mislim da je u Comtradeu najjeftiniji, ali nisam 100% siguran. Lepo bi bilo kad bi se konačno pojavio SanDisk Sansa Clip+ kod nas... Cena bi verovatno bila ista, a dobijaš slot za microSD i novi firmware...

Poslednja izmena:
a kada bi trebao da se pojavi clip+ jel vredi da cekam voleo bi sad da uzmem ali :S i sad oko rodja cu imati pare a onako ko zna :d a bilo bi mi bzvz da uzmem clip a posle par dana mozda mesec izadje clip+ sa istom cenom...

Pravo da ti kažem pojma nemam. Zvanično se pojavio još u septembru i dostupan je u inostranstvu. Kod njih je oskudica starog Clipa, dok se novi koliko-toliko nalazi. Nezgodna je situacija, možda čak i nisam trebao da ti kažem ako si baš sad rešio da uzimaš MP3, ali ako si spreman da čekaš onda informacija nije toliko beskorisna.

:wave:

Ok mozda i nisi trebao da mi kazes :) al nema veze e sad sestra ide kod rodjaka u Italiju sad preko ovog zimskog raspusta znaci negde u januaru jel mozes mozda da nadjes tamo dal ima ili tako nesto pa da se strpim do tada a da sacuvam pare....pa da mi ona kupi il ako imas preporuku cak ako ima nesh bolje tamo za te pare.

o tome nisam razmisljao :S: .... al sta ako je tamo mozda 20 e a ovde 40 sta fali i + ako je garancija godinu dana mpr odem pa zamenim ici cu na leto opet a +sto sad nema viza :D :D :D cas posla odem i vratim se :p

Dele ih džabe tamo! :D Teško, koliko vidim, cena za 2GB model je 35-40e u Italiji, recimo: http://www.wikio.it/prodotto/sandisk-sansa-clip-2-gb-234949.html

Dakle uštedećeš ~5e u odnosu na cenu ovde (kad je nabave :D), a imaš zezanje sa garancijom u slučaju nekih problema sa playerom.

Inače, ako ti se sluša muzika, kupi bre nešto što je dostupno na tržištu, pa makar i tog Sony-ja za 2 hiljade i uživaj. Ne kupuješ automobil, pa da se toliko razmišljaš. Sansa Clip+ deluje odlično, ali otom potom, uvek možeš prodati to što sada kupiš, pa doplatiti razliku za Clip+.

Prijateljski savet za tebe i sve koji kupuju mp3 plejere malog kapaciteta. Imas u Tehnomarketu jos par modela Iriver-a T20 i T30 (1gb=3000 din). Kvalitet zvuka i obilje funkcija je ono sto krasi Iriver. Modeli jesu malo stariji, ali i dalje su bolji od vecine na nasem trzistu (usudio bih se da kazem od svih za te pare). Prosle godine sam kupio poslednji model Iriver T10 (trajanje baterije 53h) i radi sjajno. Cak su i slusalice koje idu uz plejere zavidnog kvaliteta.

Poslednja izmena:
Prijateljski savet za tebe i sve koji kupuju mp3 plejere malog kapaciteta. Imas u Tehnomarketu jos par modela Iriver-a T20 i T30 (1gb=3000 din). Kvalitet zvuka i obilje funkcija je ono sto krasi Iriver. Modeli jesu malo stariji, ali i dalje su bolji od vecine na nasem trzistu (usudio bih se da kazem od svih za te pare). Prosle godine sam kupio poslednji model Iriver T10 (trajanje baterije 53h) i radi sjajno. Cak su i slusalice koje idu uz plejere zavidnog kvaliteta.

Apsolutno se slažem, imam T20 512MB i nijedan plejer koji sam čuo (a dosta mi ih je prošlo kroz ruke, od iPod Toucha, preko Cowona D2+, Samsunga YP-U3, Sanse Fuze itd.) nije mogao da ga "oduva", štaviše, zvuk iRiver plejera uz nameštanje EQ-a mi se više dopada od Sanse Fuze. Ali ovde se svodi na to kakav zvuk vam više odgovara, nego na razliku u kvalitetu.

Ono što stoji jeste to da je ove modele T serije pregazilo vreme što se tiče novih verzija firmwarea, a i kapaciteta (zamenjeni su T5, T6 i ostalim). Nemaju mogućnost reprodukovanja FLAC-a, nemaju shuffle, gapless, ReplayGain... Sve te stvari se teško nalaze na jednom plejeru, ali su na većini novijih plejera prisutne neke od tih funkcija. Clip može da pušta FLAC, ima shuffle, za ReplayGain nisam siguran, ali znam da Fuze ima sa novom verzijom FW-a.

Gledano sa te strane, ipak isplati doplata od par stotina dinara...

ok videcu taj iriver a jel neko od vas upoznat sa kupovinom preko amazon.com ?
tamo je clip+ 43 $ sto je 2900 tako nesh....i to je od 4 gb znaci mnogo jeftinije
samo ne znam kako se to radi i jel se placa nesh unapred ili sta ne bi voleo ako se placa nesto kao karticom i oni me *****u :S ja platim a oni ne posalju...i + kako bi radila garancija :S

iRiver jeste dobar, ali i skup...

Btw, na Sansi Clip se update firmware-a vrši veoma jednostavno, skine se zip fajl sa sajta, raspakuje na root-u playera, diskonektuje player sa USBa, restartuje i on sam odradi svoje.

Poslednja izmena:
ok videcu taj iriver a jel neko od vas upoznat sa kupovinom preko amazon.com ?
tamo je clip+ 43 $ sto je 2900 tako nesh....i to je od 4 gb znaci mnogo jeftinije
samo ne znam kako se to radi i jel se placa nesh unapred ili sta ne bi voleo ako se placa nesto kao karticom i oni me *****u :S ja platim a oni ne posalju...i + kako bi radila garancija :S

Naravno da se placa karticom,pa kako bi drugacije?:)
Plus troskovi dostave i carina.Odjedanput i nije tako dobra ponuda:d
Ili neka ti neko donese sa strane(mada ti to ne bih preporucivao zbog garancije) ili se skrpi za ~3700 za nov ovde.(naravno mislim na obican sansa clip, za + verziju cemo se verovatno nacekati)

dobro znaci odustao sam od amazona i takvih kupovina onda od inostranstva :) i odlucio se za domace al sad je u kombinaciju upalo nesh drugo pa cu da vidim dal je taj mp3 dobar dobio bi ga ovako" i ako je on dobar da ima 1 gb mem lep zvuk radio to je to ako ne trcim da trazim clip dok nije nestao :) uglavnom hvala svima puno al jos nesto da li neko zna kada ce doci Clip+ ja nigde nisam nasao neku informaciju sad sam gledao neki forum pishe jao izasao clip+ bla bla i ima puno da pise tamo ja pogledam ono iz 2007 godine nije valjda da taj clip stize vec 3 godine ? :D ???

e ovako dobio sam na poklon jedan sto je bio cisto ako valja valja i super al ne valja :S ima 256 mb i bash mi je malo stane mi 30 pesama :( nema radio i ne puni se na usb nego ima baterije sto mi se ne svidja....A sto je najgore trazio sam danas po celom gradu niko nema sansu clip jedino mi ostalo da pogledam u usce na nbgd i ako tamo nema ne znam sta cu :((( jel ima neka druga preporuka :'(

sansa clip ima da se uzme u podzemnom kod doma omladine. pre neki dan sam video i izenadio se jer sam mislio da su istrebljene u bg. nazalost kosta 4000. mislim da comtrade vec neko vreme nema uopste sansu. znam da sam ja uzeo jedan od poslednjih :D

prodavnica kod podzemnog se zove contrel(ili kontrel). da ne reklamiram. javite se na pm ako neko mozda hoce broj telefona ili vise instrukcija... ili da ćaska :wave:

Aj' nađi neki podzemni gde ima Clip+, svega ti. :d

Povlacim rec,ovaj je ipak ispravan,problem je bio u kablu(kako se samo ranije ne setih da proverim:wall:)FLAC ubija kako dobro zvuci(jos uz neke bolje sluske cista perverzija),jako brz prenos podataka(500mb za 3 munuta,na tomcat-u mi je trebalo 20-tak).

Aj' nađi neki podzemni gde ima Clip+, svega ti. :d

ovi su voljni da poruce proizvod direktno od dobavljaca. to cak ispada i veom jeftino jer nema raznih marzi i gluposti koji bi oni morali da plate da uzimaju na veliko...
posto imaju obican clip ocigledno je da imaju nekog dobavljaca sandisk proizvoda pa je moguce da oni mogu da ih kontaktiraju i raspitaju se o narudzbini.
naravno ako dobavljac to nije narucio od proizvodjaca onda ne mozes da kupis ali ne skodi da se raspitas.
javi se na pm za broj ili se prosetaj do tamo

subtractor aj meni posalji broj na pm ako vec mogu da nabave clip+ a da ne kosta vishe bilo bi super ne da bi bio srecan nego :D pa cu da zovem da pitam pa ako treba da se saceka nema veze moze i to samo da nabave jer ne bi voleo da uzmem a taman stigne negde clip+ a cena ista...:S:
a jel to pricas o toj radnji kod doma omladine ?

JEEEE KUPIO SAM :D :D :D uzeo sam od 2gb kostao je 3700 u co*trade-u :) na uscu i imali su clip + :( samo sto je kostao 4300 a nisam imao para :( :( :( poneo sam samo 4000 :( :(
al dobro slusalice su extra do kuce sam slusao radio :) e sad kako da stavim muziku on tamo ima kao mini uputstvo i kaze otvorite my computer pa sansa clip i unutra stavite muziku a unutra imaju 2 foldera data i media i to su neke gluposti jel smem da obrisem nesto ako mi ne treba ?
i jos gde mogu da konvertujem u flac format kasnije da probam...? dobio sam disk al na njemu sam nasao samo guide sacu da procitam mozda tamo nadjem odg na pitanja al sam bio nestrpljiv :)

Nazad
Vrh Dno