Šta je novo?

mp3

GR-44

Slavan
Učlanjen(a)
02.10.2007
Poena
370
Sad mi je strasno bezveze sto ponovo,u kratkom vremenskom intervalu,postavljam slicnu temu :S: :S: odustao sam od mp4-ja i uzeo bi mp3 za svoj rodjendan :) koji je za 10 dana i voleo bi neku preporuku.

Voleo bi da ima ono normalan zvuk ne razumem se bash dobar,los zvuk nego ono da se cuje :) da ima radio i moze al ne mora snimanje to bash ono cisto ako ima ako ne nema veze.I voleo bi da baterija lepo drzi posto sta ce mi ako ne mogu da slusam a da me ne smara znaci da moze 5,6 dana valjda je to ok ne bi da ga punim svaki drugi dan....ono ne da slusam po ceo dan npr do skole,nazad....Memorija moze 1 gb ne znam dal je to onda puno za moj budzet recite pa cu da vidim.

Cena ako moze da bude do 2000 znam da je malo al sta cu :S moze jos koji din vishe manje msm vi preporucite i za 3000 ako ima pa cu da vidim.

Nadam se da sam sve nabrojao i izvinjavam se sto pitam za mp4 pa sad mp3 :S:
Pozz i hvala unapred cao

aj sad pomagajte sta da radim nasao sam na torrentu 3,4 pesme u flac formatu i recimo neka rammstein - hlat.flac i istu u mp3 formatu i obe sam selektovao i isao paste u media/music/ i on je kopirao ovu mp3 a za flac je rekao nesto kao ne podrzava bla bla nesto tako i pise mozete da prilagodite preko win media playera al ne znam kako ? pomagajte sto nece da kopira normalno ? kako ne podrzava :S:

a ne svidja mi se da dugo cackam da probavam dok je prikacen mp3 zato sto se u medjuvremenu puni a voleo bi da ga sto manje zezam da ga tako pomalo punim...
i sad sam uporedio tu flac i mp3 verziju i na kompu mi je isto...mozda je na mp3-u drugacije ako u opste pusta :S:

Poslednja izmena:
na uscu i imali su clip +

U Comtradeu na Ušću ili?

aj sad pomagajte sta da radim nasao sam na torrentu 3,4 pesme u flac formatu i recimo neka rammstein - hlat.flac i istu u mp3 formatu i obe sam selektovao i isao paste u media/music/ i on je kopirao ovu mp3 a za flac je rekao nesto kao ne podrzava bla bla nesto tako i pise mozete da prilagodite preko win media playera al ne znam kako ? pomagajte sto nece da kopira normalno ? kako ne podrzava :S:

a ne svidja mi se da dugo cackam da probavam dok je prikacen mp3 zato sto se u medjuvremenu puni a voleo bi da ga sto manje zezam da ga tako pomalo punim...
i sad sam uporedio tu flac i mp3 verziju i na kompu mi je isto...mozda je na mp3-u drugacije ako u opste pusta :S:

Možda treba da mu nabaciš novi firmware. Tek od 01.01.30 podržava FLAC (izvor).

da u comtrade-u na ushtju je clip+ kosta 4300 od 2gb....
a sredio sam za flac prepoznao je 3,4 pesme nego je fora bilo da se usb umesto na auto prebaci na nesto trece i to je to al nije bitno to sam ionako hteo samo da vidim sta je uglavnom slusacu mp3 mrzim me da trazim flac format .... jedino ako naletim pa poneku
to je to pozzz hvala svima

Vrh Dno