Šta je novo?

Mozilla Firefox [FAQ u II postu]

Pozdrav svima.
Mali offtopic ali i nije offtopic, zapravo. Primetio sam da, kada prevučem neki audio fajl u Firefox reprodukcija istog fajla daje izvanredan zvuk. Zna li neko koji je codec u pitanju i da li se može extractovati iz web browsera i ubaciti u neki drugi standaran muzički player??? Tipa Winamp???

Onaj isti codedc/format tog audio fajla. Ako je kvalitet reprodukcije znatno bolji od tvog trenutnog audio playera, probaj foobar2000.
 
U poslednjih godinu dana pojavila su se još dva 64-bitna forka:

Floorp - usmeren na veću produktivnost i ono što se zove customisability, podešavanja, tabovi, sidebarovi ovoono. Fork je japanski, pa ponosni Japanci imaju sajt na svom jeziku, a uz pregledač ide i ekstenzija za prevođenje koja super radi posao i jasno prevodi sajt. https://floorp.app/

Pulse - slično, samo je još uvek beta. https://pulsebrowser.app/

Više nije beta. Koga zanima pravac https://floorp.app/en/

Po meni, ovo je jedan od najboljih Firefox fork-ova do sada.
 
Ako prihvata FF extenzije, probaću...
Sviđa mi se što ima i portabl verziju.
 
Prihvata.
 
Pozdrav svima,
Instaliran nov W10 i nova Mozila, posle dugog perioda mučenja, a sve zbog "Tab mix plus" ekstenzije koju sam godinama koristio. Pročitao sam temu tri godine unazad, ali o ovome nisam našao ništa. Nova Mozila leti, iznenadio sam se, ima neki "Tab mix", ali to nije to. Prijatelj je probao neke varijante, ali bezuspešno. Ovde sam našao nešto, ali nisam vičan, pa molim za pomoć i savet, šta činiti, hvala:

 

Firefox od verzije 119 ako se ne varam ima strožiji tracking protection pa sajtovima ne daje uvid u dodatne instalirane fontove na sistemu. Zato imaš drugačiji prikaz fontova na određenim sajtovima. Provjeri i u drugim browserima za slučaj da su na samom sajtu nešto mijenjali.
 
Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno