Šta je novo?

Mozilla Firefox 4.0 Final

Za sad, osim About dela, ne vidim razlike u odnosu na v4:

dw5sv6.jpg

Presao sa Minefield na Nightly. Prvi utisak: ekstra brz.

ektra brz čist verovatno bez ikakvih dodataka

Da jer nista ne radi ali ja maltene nista i ne koristim. Tu je Chrome za prvu pomoc.

Onda je i jasno zašto je ekstra brz:d

Da li moze da se uradi zumiranje stranice , ako ne, prelazim na Chrome.

Pukla mi je c particija sinoć, sredio sam da mogu da izvadim podatke ali ne i da osposobim win. Sad je pregaženo ghostom a bekapovao sam foldere "Documents and Settings" i "Program Files\Mozilla Firefox". Ima li šanse da izvadim bookmarkse odatle? U profile folderu nema bookmarks.html sad ne znam jel kod verzije 4.0 drugačije ili je jednostavno obrisano i izgubljeno?

Ljudi desava mi se jedan cudan problem u FF 4, ne radi mi Home dugme ono sto bi trebalo ?
Kako je to moguce ?
Nista nisam cackao, osim sto sam sinoc produvao komp Kirbijem.

Evo u drugim programima radi normalno.

e ovo mi se svidja sta su stavili u FF 5 Aurora

"When you close tabs that were shrunk to accommodate for tab space, they do not resize until the mouse leaves the tab bar. (Kinda like Chrome except it feels snappier)" sa cnet.com

to u chromu prelepo radi !

Ljudi desava mi se jedan cudan problem u FF 4, ne radi mi Home dugme ono sto bi trebalo ?
Kako je to moguce ?
Nista nisam cackao, osim sto sam sinoc produvao komp Kirbijem.

Evo u drugim programima radi normalno.

O_O

pa sta radi?:p

options->general->home page sta ti pise tu?

Pukla mi je c particija sinoć, sredio sam da mogu da izvadim podatke ali ne i da osposobim win. Sad je pregaženo ghostom a bekapovao sam foldere "Documents and Settings" i "Program Files\Mozilla Firefox". Ima li šanse da izvadim bookmarkse odatle? U profile folderu nema bookmarks.html sad ne znam jel kod verzije 4.0 drugačije ili je jednostavno obrisano i izgubljeno?

sto ne koristis sync u firefoxu ? -.-

ako imas ceo profil folder za frefox, onaj iz appdata, onda mozes....u pogramfiles nemas nista sto ti treba, koliko se secam...

O_O

pa sta radi?:p

options->general->home page sta ti pise tu?

Nisam mislio na home page u FF, vec Home dugme na tastaturi, kad sam na dnu stranice ne vrati me uopste gore na pocetak ? Nikad mi se ovako nesto nije desilo.
Cak mi brljavi FF, restartujem komp, upalim FF, i sa svih sajtova me izloguje, a nisam brisao CCleanerom nista vezano za FF.

Zasto me FF izloguje sa svih sajtova gde sam ulogovan ?! *** sve vise bagova primecujem u ovom FF !

Bob Marli, ti si verovatno covek sa najvise problema vezanih za Firefox..ikada! :D

Kada ti vec toliko baguje, predji na neki drugi browser i cao-zdravo.:)

Bob Marli, ti si verovatno covek sa najvise problema vezanih za Firefox..ikada! :D

Kada ti vec toliko baguje, predji na neki drugi browser i cao-zdravo.:)

A tvoj odgovor je totalno koristan i konstruktivan.

Verovatno ti je podeseno da brise cookies po izlasku iz programa.

hahaha :)))

proveri prvo !!

opcije ->privacy, uradi screenshoot i postavi ovde, ako ne znas sta je sta...

hm..tako je po defaultu....ne znam onda..reinstall xD

To sam i mislio da je jedino resenje. Jedino mi je mozda speedbit accelerator syebao nesto, nista drugo nisam skoro instalirao da je vezano za FF.

Proveri dali ti je u CCleaneru namesteno da ti nebrise cokies!Mene je to jedno vreme zezalo dok nisam provalio.

Čuvena fora izgleda da svi prođu kroz to

Moze li neko da mi vidi gde se tacno nalaze bookmarkovi za Firefox 4?
Jer mi je winows 7 prso, pa hocu da uradim restore windowsa preko Acronisa, ali pre toga moram da backupujem bookmarkove, nisam odavno, zaboravio.

Inace uradio sam skoro sync sa Android mobilnim i imam sve bookmarkove tamo. Jel mi to sta vredi?
Mislim da su ti bookmarkovi, history, passwordi na nekom FF serveru, ali nisam siguran kako se tome pristupa kad hocu da ih prabacim na neki uredjaj.

idi u bookmarks pa organize bookmarks pa ih exportuj

Vrh Dno