Zavisi od grada do grada. U Smederevu gde sam ja, pre bih rodio mecku nego zamenio stb. Takvi su, dok radi neeeema sanse. Zato se ja pre dovijao na razne nacine, ali zamenio ih, naravno uvek na "kvaran" nacin.Mi smo rekli da baba ne moze bez youtube, treba joj za recepte za kuvanje, i ljudi zamenili, nisu zatezali.
Kod nas u Smederevu odavno ne daju stb uredjaj u poslovnici. Podnese se zahtev, kroz par dana dodje monter kuci, donese ih i prikljuci. Nekada je moglo.Idite u poslovnicu, uzmite dva dodatna stb-a za move, dodjite sutradan I vratite dva stb-a na kojima je Iris, naplatice vam jedan dan rente dodatnog stb-a I naplatiti proporcionalno 400/30 = oko 14 dinara po uredjaju.
Ja sam pre godinu danao kukao i cvileo da mi zamene jedan stb da bi mogao da gledam 4k kanale i bili su u fazonu ako nije crkao ne možemo da menjamo, onda sam uradio ovo što sam napisao i sve je prošlo ok. Ne znam kako je sad ali da su teške slepčine jesu. Plaćam im gold paket i neće da mi zamene uredjaj od 35e.Kod nas u Smederevu odavno ne daju stb uredjaj u poslovnici. Podnese se zahtev, kroz par dana dodje monter kuci, donese ih i prikljuci. Nekada je moglo.
Nece pa nećePokreni uparivanje na oba 🙂
Isto i meniDa li je jos nekome trenutno (oko 22:20) u prekidu move !? Samo stalo odjednom. Ponovo pokrenuo stb i ništa.
Vidi se meni i sve na ekranu ali bez tona i slike.
Ni na mobilnom ne radi app
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari