Šta je novo?

Move VS Iris Go

Izvinjavam se za offtopic ali koja je razlika između move-a i irisgo?
Meni treba u neke druge svrhe 😀 a i razlika je sto je i kvalitet i slike i zvuka na MOVE neuporedivo gori nego na Iris Go.

Za video klub sadržaj ne znam a za live TV kanale je bukvalno isto sr*nje drugo pakovanje.
Ne baš, prilikom nekih većih pokreta se delimično raspada slika i na HD i na SD kanalima, na SD pogotovo jer je video bitrate jedva 1mb, ali da ne idem sad u offtopic...

Da ne otvaram novu temu,da li neko zna zasto se ovo desava?Na jednom fonu radi normalno,na tabletu radio par dana i zabo i ne reaguje na nista,probao svasta nesto ali uvek je kao na slici?

Prilozi

• 20251025_194350.jpg
    20251025_194350.jpg
    141.7 KB · Pregleda: 96
Mozda je stara verzija androida pa zeza app...

Move aplikacija na mom Sony TV radi savršeno, samo što MTS indijanci daju samo osnovni paket na njoj iako na Irisu imam sve TV kanale otključane. Ne znam zašto se neko žali na samu aplikaciju jer je slika perfekta, menjanje kanala trenutno, aplikacija je i brža i bolja od Irisa, bar kod mene.

Ne baš, prilikom nekih većih pokreta se delimično raspada slika i na HD i na SD kanalima, na SD pogotovo jer je video bitrate jedva 1mb, ali da ne idem sad u offtopic...

Sat vremena koristim, od čega već 20 min pokušavam da čačkam podešavanja, i poludeo sam. IRIS je za ovu MOVE glupost dve klase iznad... Vratio se sa posla, uključio TV a oni apdejtovali... Jel postoji mogućnost da tražim IRID nazad od njih, da downgradujem uređaj ili tražim novi pa da ovaj buđavi move radi bolje?

Utisak nakon nekoliko dana - move hd kanali nemaju oštrinu kao iris, kao da su 720p a ne 1080p 🙁 definitivno downgrade u odnosu na iskustvo gledanja na irisu

Podneo zahtev, zvaće me iz tehničke podrške.

S obzirom da sam na "iris" stb uređaju i da ide ovako kako ide (loše)
da li neko od korisnika MOVE televizije ima "move stb" uređaj pa da mu radi sve kako treba?

Osim lošijeg kvaliteta slike sada imam problem da kada uključim TV aplikacija se resetuje po 4x dok ne proradi, zvuk kasni dok se ne resetuje, premotavanje zeza... užas

Uplasi se danas. Iskoci mi installing update i vrti se neki krug… reko samo mi fali da budem beta tester move tv… sreca ili samo stb firmware bio update ili iris aplikacija.

Da ne otvaram novu temu,da li neko zna zasto se ovo desava?Na jednom fonu radi normalno,na tabletu radio par dana i zabo i ne reaguje na nista,probao svasta nesto ali uvek je kao na slici?
Meni Move Apk radi bez problema,daju besplatno osnovni paket uz mSAT MAX 🤔

Prilozi

• Screenshot_20251126-190631.png
    Screenshot_20251126-190631.png
    149.7 KB · Pregleda: 41
Uplasi se danas. Iskoci mi installing update i vrti se neki krug… reko samo mi fali da budem beta tester move tv… sreca ili samo stb firmware bio update ili iris aplikacija.
I meni danas, isto sam iz Smedereva, to je priprema za move, bice ovih dana po svemu sudeci.

App: 2.03.27-release
UI: 3.3.16 (12.nov)

Juče sam ih zvao, pustili su update tokom dana.
App: 2.03.34-release
UI: 3.3.22 (26.nov)

Paralelno sa apdejtom sam ušao u admin podešavanje STB uređaja, pa sam tamo nešto čačkao.
Ne mogu da se setim napamet ali znam da je bila opcija vezano za "2D" i "3D"
2D = po defaultu ISKLJUČEN, za 3D = UKLJUČEN
Samo sam obrnuo, 2D uključio, 3D isključio i kvalitet je primetno bolji. Ne znam da li je do app verzije ili do ovog podešavanja ili OBA.

Javiću utiske i pun naziv te 2D/3D opcije narednih dana.

Ja ne verujem koje je đubre ovaj Move od aplikacije, izloguje me na svakih 2-3 dana sa mobilne app bez razloga??? 😂

Zdravo, imam SokoLite i Box3L. Za soko imam promociju besplatan move do kraja ugovora, medjutim za Box3L promocija je samo mesec dana. Sta to znaci, kad ukinu IrisGo necu imati sve kanale kao na TVu vec samo onaj osnovni paket?

Znači da kad ti migriraju Iris boxeve na Move platformu će verovatno nakon toga da ti se pojavi drugačija ponuda za aktivaciju Move aplikacije uz glavnu TV uslugu.

Zdravo, imam SokoLite i Box3L. Za soko imam promociju besplatan move do kraja ugovora, medjutim za Box3L promocija je samo mesec dana. Sta to znaci, kad ukinu IrisGo necu imati sve kanale kao na TVu vec samo onaj osnovni paket?
Za BOX 3 L ako je optika u pitanju do migracije na MOVE koristis iris GO, posle migracije dobijas besplatan MOVE i uz BOX, ako je DSL u pitanju iris GO ostaje do daljnjeg

Nekom je taj podatak možda važan move na Arena kanalima manje kasni nekih 5-6 sekundi u odnosu na Iris u odnosu na sajtove sa rezultatima. Ovo govorim sve u Smart verziji za TV a ne na boksu isto ima razlike između same move aplikacije za TV i mobilni gde je razlika neke 3 sekunde.

Nazad
Vrh Dno