Izvinjavam se za offtopic ali koja je razlika između move-a i irisgo?Može i Iris Go umesto A1 Xplore 🙂. Inače na mom MOVE imate i sve HBO kanale, video klub HBO i Apollon.
---
mod: izdvojeno iz ove teme
Poslednja izmena od urednika:
Izvinjavam se za offtopic ali koja je razlika između move-a i irisgo?Može i Iris Go umesto A1 Xplore 🙂. Inače na mom MOVE imate i sve HBO kanale, video klub HBO i Apollon.
Meni treba u neke druge svrhe 😀 a i razlika je sto je i kvalitet i slike i zvuka na MOVE neuporedivo gori nego na Iris Go.Izvinjavam se za offtopic ali koja je razlika između move-a i irisgo?
Za video klub sadržaj ne znam a za live TV kanale je bukvalno isto sr*nje drugo pakovanje.a i razlika je sto je i kvalitet i slike i zvuka na MOVE neuporedivo gori nego na Iris Go.
Ne baš, prilikom nekih većih pokreta se delimično raspada slika i na HD i na SD kanalima, na SD pogotovo jer je video bitrate jedva 1mb, ali da ne idem sad u offtopic...Za video klub sadržaj ne znam a za live TV kanale je bukvalno isto sr*nje drugo pakovanje.
Ne baš, prilikom nekih većih pokreta se delimično raspada slika i na HD i na SD kanalima, na SD pogotovo jer je video bitrate jedva 1mb, ali da ne idem sad u offtopic...
Koji tacno STB imas?Jel postoji mogućnost da tražim IRID nazad od njih, da downgradujem uređaj ili tražim novi pa da ovaj buđavi move radi bolje?
Koji tacno STB imas?
Trebalo bi dobro da radi na njemu, da li su STB-ovi nastavili da rade na LAN2 i LAN3?
Na STB-u ili u app?Utisak nakon nekoliko dana - move hd kanali nemaju oštrinu kao iris, kao da su 720p a ne 1080p 🙁 definitivno downgrade u odnosu na iskustvo gledanja na irisu
Meni Move Apk radi bez problema,daju besplatno osnovni paket uz mSAT MAX 🤔Da ne otvaram novu temu,da li neko zna zasto se ovo desava?Na jednom fonu radi normalno,na tabletu radio par dana i zabo i ne reaguje na nista,probao svasta nesto ali uvek je kao na slici?
I meni danas, isto sam iz Smedereva, to je priprema za move, bice ovih dana po svemu sudeci.Uplasi se danas. Iskoci mi installing update i vrti se neki krug… reko samo mi fali da budem beta tester move tv… sreca ili samo stb firmware bio update ili iris aplikacija.
App: 2.03.27-release
UI: 3.3.16 (12.nov)
Za BOX 3 L ako je optika u pitanju do migracije na MOVE koristis iris GO, posle migracije dobijas besplatan MOVE i uz BOX, ako je DSL u pitanju iris GO ostaje do daljnjegZdravo, imam SokoLite i Box3L. Za soko imam promociju besplatan move do kraja ugovora, medjutim za Box3L promocija je samo mesec dana. Sta to znaci, kad ukinu IrisGo necu imati sve kanale kao na TVu vec samo onaj osnovni paket?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari