Šta je novo?

Motorola Srbija na Forumu

Odnestite ga sa garancijom u ovlašćeni servis Pro Mobi, oni će Vam reći sve vezano za garanciju i videti da li mogu da spasu podatke.

Могу ли ја да се региструјем за поклон, купио сам Моторолу г54 5г у а1 пре месец дана?

Моја Моторола г54 5г пише у упутству да може пуњач 35W.
Може ли пуњач веће снаге, могу ли пуњачи за које пише да су за ајфон, шаоми, ...
Узео бих са алиекспреса један кућни и један за упаљач у колима, оба веће снаге, да могу још један мобилни да пуним ако затреба.

Uvek mogu bilo koji ozbiljniji i jači (kvalitetniji) punjači
Oni za iPhone sigurno nisu u toj kategoriji, bar cenovno :D

Da li možete da me uputite koji punjač da kupim a da je sa njim moguće ostvariti punu brzinu punjenja telefona od 68W? U pitanju je Edge 50 Fusion.

Googlao sam "Motorola punjači" i nema rezultata ni u jednoj poznatoj maloprodaji, samo sam ih našao izlistane na nekom Intercom shopu za koji nikad nisam čuo pa bih bio zahvalan ako neko iz Motorole može da potvrdi da li je legitimno, odnosno da li su inače dostupni kod nas.

Ako nisu, koji je punjač onda alternativa? Imam od jačih Xiaomi 120W, nisam ga probao, malo me strah jer dosad sam uvek uz telefone koristio pripadajuće punjače njihovog brenda.

Hvala unapred.

Da li možete da me uputite koji punjač da kupim a da je sa njim moguće ostvariti punu brzinu punjenja telefona od 68W? U pitanju je Edge 50 Fusion.

Googlao sam "Motorola punjači" i nema rezultata ni u jednoj poznatoj maloprodaji, samo sam ih našao izlistane na nekom Intercom shopu za koji nikad nisam čuo pa bih bio zahvalan ako neko iz Motorole može da potvrdi da li je legitimno, odnosno da li su inače dostupni kod nas.

Ako nisu, koji je punjač onda alternativa? Imam od jačih Xiaomi 120W, nisam ga probao, malo me strah jer dosad sam uvek uz telefone koristio pripadajuće punjače njihovog brenda.

Hvala unapred.
Možete uzeti punjač u Intercomu ili u ovlašćenom servisu Pro Mobi.

Шта је са безбедносним закрпама? Последња је од новембра 2023.године. Да ли се то наплаћује?
Хоће ли скоро 14-ица за Г54 5Г?

Da li Motorola G85 dolazi sa punjačem i maskicom u prodajnom pakovanju ??
I punjač je 30W ili 33W ?

Da li Motorola G85 dolazi sa punjačem i maskicom u prodajnom pakovanju ??
I punjač je 30W ili 33W ?
Ćao, dolazi bez punjača, sa maskom.
Шта је са безбедносним закрпама? Последња је од новембра 2023.године. Да ли се то наплаћује?
Хоће ли скоро 14-ица за Г54 5Г?
Ćao, ništa se ne naplaćuje.
Update na android 14 je pušten još krajem marta.
Da li uređaj kupljen u Srbiji, pošaljite nam IMEI broj.

Poslednja izmena:
Objašnjavano je više puta zbog čega nema punjača u pakovanju,Peca je par puta u opisima uređaja objašnjavao...

Ćao, dolazi bez punjača, sa maskom.

Ćao, ništa se ne naplaćuje.
Update na android 14 je pušten još krajem marta.
Da li uređaj kupljen u Srbiji, pošaljite nam IMEI broj.
Купљен у А1 Србија. Где да пошаљем ИМЕИ, и да ли обадва или само први?
Ако се не наплаћује, није ваљда да нема закрпа од новембра прошле године?!

Neki tupavi propisi EU oko smanjenja elektronskog otpada,računaju imaš punjač od prethodnog telefona...

Ja sad imam dodatno pitanje...

U podešavanjima baterije postoji "Charge boost" opcija, ona je isključena po defaultu. Da li je to opcija za max brzinu punjenja od 68W?

Piše da će telefon optimizovati brzinu punjenja i da je moguće zagrevanje uređaja.
S tim u vezi, da li je preporuka ostaviti tu opciju uključenu za stalno ili po potrebi? Pošto razmišljam da je faktor temperature najznačajniji za dugotrajni kapacitet baterije...

Neki tupavi propisi EU oko smanjenja elektronskog otpada,računaju imaš punjač od prethodnog telefona...
Glupost neviđena 🤦🏻‍♂️
Vidim da u Indiji dobijaju uredno punjač od 33W..iz tog razloga mi bilo čudno i zanimalo me zašto to nema i kod nas..

Какви су то пуњачи? Који напон и струју дају за 30 Вати?
Који је стандард за пуњење мобилних на УСБ Ц?

Za telefone uz koje ne dolaze punjači, savetujemo da uzmete u ovlašćenom servisu Pro Mobi originalni punjač.

Kako sad to, s jedne strane ih ne daju zbog očuvanja životne sredine, a s druge strane ih prodaju posebno😉
Jel oni to nas malko...a?

Какви су то пуњачи? Који напон и струју дају за 30 Вати?
Који је стандард за пуњење мобилних на УСБ Ц?

Meni na kutiji 68W TurboBoost punjača piše USB-PD 3.0
Znači koristi univerzalni standard...

Glupost neviđena 🤦🏻‍♂️
Vidim da u Indiji dobijaju uredno punjač od 33W..iz tog razloga mi bilo čudno i zanimalo me zašto to nema i kod nas..
Da je Indija u EU ne bi ni oni dobili punjač....

Šta sam ja zgrešio pa sam uz Edge 30 Ultra dobio punjač od 125W?
I drugo pitanje, hoće li se ikad srediti lock screen?

Meni na kutiji 68W TurboBoost punjača piše USB-PD 3.0
Znači koristi univerzalni standard...
Питам јер је напон на УСБ-у 5В, а за 30 Вати онда треба 6А, за шта треба мало квалитетнији кабл, са дебљим проводницима.
А ако се напон подигне, онда се за исту снагу струја линеарно смањује.

Uz kvalitetan/brzi punjač obavezno treba i adekvatan kabl
Ono što verovatno nisi obratio pažnju, takvi punjači ne daju samo 5V. U zavisnosti od modela, daju i 9V, 12, 15 i više ... i adekvatnu struju pri svakom od njih
Na mom Sonijevom originalnom, naštampane su sve vrednosti

Nazad
Vrh Dno