Ma slobodno pogledaj na Guglu i kupi punjac samo obrati paznju,da uz njega ide kabl sa oba kraja micro usb c...i jacina punjaca bude ona za koju je predvidjen telefon.Ja sam npr za Moto G32 u Yettelu dobio neki marka "Celly" i posle dokupio kabl jer u poslovnici nisu imali.Kabl obe strane micro usb c,kosta oko 500d nov i vozi dalje.Не ради се о обраћању пажње него о недостатку информација. То се и види из мог питања. Први пут имам мобилни са УСБ Ц, а без пуњача.
Moguce ja sam imao jednu 16Gb cuvaom,i kad sam je ubacio u telefon cvrc kaze neispravna...formatiram je ma jok riknula.E @Boki.N evo ti prvo tekst na engleskom,pa cu da ubacim i sliku...moj kabl je samo bele boje oko 1,5metar i kako je na slici takav je sa oba kraja dal je musko ili zensko nisam ga pitao zezam se ne zameri.Картица је В10, за сада нећу да је вадим, снимање поново не иде на картицу а видео не снимам, тако да нема неке разлике. Телефон по том питању одбија картицу и нисам приметио неко успорење.
Могуће да је картица крш, јефтино сам је узео са Алија.
Хвала на сугестији.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari