Šta je novo?

Motorola Razr M - Motorola opet objasnila!!!

Najvervatnije ce ovo biti moj sledeci telefon !!!!!
Jos 6 meseci sam zarobljen VIP ugovorom za LG (Optimus 3D) i njigovim lazima o updatu (inace mi vlasnici najcih telefona LG iz prosle godine cekamo ICS ko Godoa) , onda prelazim na Motorolu , mnogo mi se dopada kako su poceli da rade otkad ih je GOOGLE preuzeo

Sto ga vise gledam sve mi se vise svidja tel; zao mi je samo sto nisu stavili malo bolju senzor u zadnju kameru i sto je spiker tih (verovetno i sto ce u evropu da stigne model sa intelom umesto S4 procesora), ali to su stvari preko kojih se moze preci jer sve ostalo je izuzetno!!

Ne znam kako ce se zavrsiti ova avantura sa intelom, ali meni se cak i svidja sto ce najzad i intel uci na malo veca vrata u android segmentu... jos kad bi bila i manja cena :)

Meni se to nimalo ne sviđa, bar ne još uvek, jer intel nikako da napravi kvalitetan arm čip.

Ja sam uvek voleo Motoroline telefone i uvek sam bio zadovoljan sa njima.
Ako za ovo bude neka pristojna cena vraćam se na motorolu.
Dosta mi je i Huge Taiwan Crapa i Šljamsunga.

Ili Motorola ili Sony

Ja sam uvek voleo Motoroline telefone i uvek sam bio zadovoljan sa njima.
Ako za ovo bude neka pristojna cena vraćam se na motorolu.
Dosta mi je i Huge Taiwan Crapa i Šljamsunga.

Ili Motorola ili Sony

Slazem se, 2 kulovske kompanije. Kod mene je Sony ili Motorola (zbog googla) ali pre svega Sony. LG ne gotivim jer nikako da izadju iz nekog proseka, uvek su im modeli blagi fail a i ispaljuju oko apdejtova.
Iskreno bih voleo da Sony i Motorola sahrane htc i sljamsung :)

Bas dobro izgleda, izdvaja se iz gomile... Dzaba sve to od sada samo gnex i tacka.

Pa ko bi onda pravio i prodavao telefone pored tog naredne dve godine?...ne racunam ios i win zaludjenike ;)

Kod mene je Sony ili Motorola (zbog googla) ali pre svega Sony.

Ja naginjem Motoroli (trenutno) najviše zbog google-a jer se nadam da će izbacivati update redovnije obzirom da je Motorola u njihovom vlasništvu a koliko vidim Sony se nije proslavio sa ICSom za Arc,Arc S i Xperiu S. Pričam o fukcionalnosti softwarea.

Sredise oni brzo sve sa JB, bar kolko mi ortakinja kaze sve sada radi odlicno. :)

Steta sto nije zastupljena motorola kod Telenora. :)

Apropos naziva teme, moram da kažem da je morotorla objasnila kako se pravi ružan telefon. Tek marginalno lepši od razr i razr maxxa.
:D

Beauty is in the eye of the beholder.

Tačno tako, ali ovo se meni baš dopada :)

^Stvarno odlican telefon, Motorola ima Google kao vetar u ledja, valjda ce se vremenom otarasiti bloatware-a, telefoni imaju vrhunsku izradu i konkretno ovaj Razr M ima samo 1 manu- pentile qHD displej.. stvarno steta sto nije 720p kao kod Sony telefona. Sad bas gledam, kamera i kamkoder su sasvim solidni, audio kvalitet ipak treba proveriti jer gsm arena vise nije pouzdana sto se tih testova tice, odlicna autonomija..

E Sada jos da vidimo cene ;) Iskreno, meni se vise svidjaju Razr i Razr Maxx nego ovi novi razr modeli.. ali na prolece ce bas imati da se razmislja i bira sta pazariti kod operatera ili iz oglasa za 300e,) Sony, Motorola.. samo lupajte samarcine sljamsungu i htc-u :)

samo sad nesto gledam.. ova 3 tastera pojedu malo od 4,3'', kao i kod Nexusa sto nije bas 4,65'' u svim uslovima :D To je malo bedak.. ovo kao da je 4-4,1'' displej.

Poslednja izmena:
Dok je ovo DROID, verizon diktira količinu bloatwarea.

Kakvi su motorole sto se tice roota i zajednice? Jel su zakljucani i dalje?

Gledam sada neki slashgear hands on, oni kažu da ima 720p rezoluciju.
Mada gsm arena kaže da je qhd.

Poslednja izmena:
Sigurno je qhd, nema šanse da ima Intel i hd ekran, pa baterija bi trajala 29 minuta

Ne znam, meni Atom nekako ne uliva poverenje na mobilnim uređajima :)

Gizmo
Pa pričali su pre mene o njemu.
Moraće Intel još da se potrudi da smanji potrošnju i tek onda će neki veliki igrač da pusti u prodaju telefon sa Intelom.

Izgleda da ce cena biti oko 350e u slobodnoj prodaji (ima preorder za 344£ u Britaniji - znaju te cene u ostatku evrope samo da prebace u evre)... Ne znam - intel me odbija a sve ostalo privlaci

Nazad
Vrh Dno