Šta je novo?

Motorola Razr M - Motorola opet objasnila!!!

pa pazi to je cena sim free u slobodnoj prodaji... Znaci cena kod operatera bi trebala biti manje od 200e uz ugovor :) ali... pitanje je sta je normalno kod nas

(ima preorder za 344£ u Britaniji - znaju te cene u ostatku evrope samo da prebace u evre)

Cena u US $ jednako je cena u €. Za Funte nevazi ovo pravilo posto je funta puno jaca od evra. 1£ = 1.2463 €

Poslednja izmena:
Na tom engleskom sajtu gde je počeo preorder za Razr M,cena Huawei P1 je 369 funti,a za Nexus 299. Definitivno ću da razmislim o kupovini ovog telefona iako mi je Nexus favorit.

Sve mislim da će ovi naši provajderi da nas oderu sa cenom...

ma pitanje je ko ce to uopste moci da ponudi.
Telenor - nema nijednu Motorolu
VIP i MTS imaju neke (MTS cak nudi i Xoom?!?)

Ne ocekujem neku pogodnost kod provajdera, eto pogledajte npr. cene za Nexus kod tih istih provajdera.... od 55k do fantasticnih:
Telefon možete kupiti i po maloprodajnoj ceni od 82.500,00 dinara, bez ugovorne obaveze.

Cena u US $ jednako je cena u €. Za Funte nevazi ovo pravilo posto je funta puno jaca od evra. 1£ = 1.2463 €
Da, jer ioanko u US nikad ne pominju sales tax, pa kad dodas VAT, i ponesto za transport i manje trziste - vidis da ako je razlika samo 20-ak %, to je super cena u EU :)
U Engleskoj ne vazi nikakvo pravilo osim - uglavnom je sve skuplje ;)

Ne ocekujem neku pogodnost kod provajdera, eto pogledajte npr. cene za Nexus kod tih istih provajdera.... od 55k do fantasticnih:
To kao da uopste i nema tih modela nego da dodju ludi da pitaju .... mislim, kad je SGS3 imao istu cenu kao Nexus i Note skoro u dinar... nema smisla ;) Ocigledno je neka zavrtka.

Vrh Dno