Kupih ga prekjuče u G.. na sniženju za 29.999, da konačno promenim poco x3 posle pet godina. Jeste da je malo stariji telefon ali je lep, laga, kompaktan, mali, upravo ono što sam tražio. Baterija mi je juče izdržala ceo dan, uveče pala na 20% ali bukvalno je radio ceo dan dok sam sve instalirao i podesio. Smorila su me ažuriranja, bilo ih je ukupno 12 i na kraju je android 15, još nema šesnaestice. Još je rano za dublje utiske ali je za sada sve ok, lepo leži u ruci posle one cigle od Poco x3, mada me je i Poco baš dobro služio pet godina i nekako mi je bilo žao kad sam ga stavio nazad u kutiju jer sve još uvek radi super na njemu, ali eto dosadio. Ono što me je malo razočaralo kod Moto-a je wifi 6 za koji sam mislio da će mi pružiti veće brzine jer imam orion optiku od 2.5 Gb/s. Pokazuje mi najviše 450 Mb/s isto kao i Poco koji je wifi 5, a imam i neki stari iphone 8 koji je takođe wifi 5 i na njemu izmerim preko 600 mb/s. Probao sam i mobilni internet, yettel 5g i tu je već brzina preko 900 mb/s.