Šta je novo?

Motorola Edge 50 Neo

Za moj telefon da, noćni mod je presudio. Sa drugim verzijama ne mogu da izvučem dobru sliku u tamnijim uslovima, ali kome to nije problem verzije posle 8.9 imaju više opcija.
Da li ti je 8.9 bolja od stock kamere za nocne slike?

@alex035 Ja sam za 235e uzeo 512gb/12gb. I vredi i vise nego sto kosta. Vodootporan, bezicno punjenje, odlican ekran, brz.. nemam primedbe.

Tu su negde, ima naravno razlika, naročito u Astro modu, gde mi za fotku zvezdanog neba treba 4 minuta na GCam-u, a 30 sekundi na stock kameri u manuelnom modu.
Ovo je sa fabričkim softverom.
IMG_20250815_221304.jpg

Hvala. Super fotka.

Da li neko ima problem da je na snimljenim videima jako los zvuk?

Posle godinu dana korišćenja battery health 97%, broj punjenja skoro 200, što znači u proseku da sam ga punio na svaka 2 dana. Ukupan SOT koji izvuče između 5-7h. Nemam nekih zamerki kad sve saberem i oduzmem, dobar telefon

Kupih ga prekjuče u G.. na sniženju za 29.999, da konačno promenim poco x3 posle pet godina. Jeste da je malo stariji telefon ali je lep, laga, kompaktan, mali, upravo ono što sam tražio. Baterija mi je juče izdržala ceo dan, uveče pala na 20% ali bukvalno je radio ceo dan dok sam sve instalirao i podesio. Smorila su me ažuriranja, bilo ih je ukupno 12 i na kraju je android 15, još nema šesnaestice. Još je rano za dublje utiske ali je za sada sve ok, lepo leži u ruci posle one cigle od Poco x3, mada me je i Poco baš dobro služio pet godina i nekako mi je bilo žao kad sam ga stavio nazad u kutiju jer sve još uvek radi super na njemu, ali eto dosadio. Ono što me je malo razočaralo kod Moto-a je wifi 6 za koji sam mislio da će mi pružiti veće brzine jer imam orion optiku od 2.5 Gb/s. Pokazuje mi najviše 450 Mb/s isto kao i Poco koji je wifi 5, a imam i neki stari iphone 8 koji je takođe wifi 5 i na njemu izmerim preko 600 mb/s. Probao sam i mobilni internet, yettel 5g i tu je već brzina preko 900 mb/s.

Da li ruter podržava wifi 6?

Ono što me je malo razočaralo kod Moto-a je wifi 6 za koji sam mislio da će mi pružiti veće brzine jer imam orion optiku od 2.5 Gb/s. Pokazuje mi najviše 450 Mb/s isto kao i Poco koji je wifi 5, a imam i neki stari iphone 8 koji je takođe wifi 5 i na njemu izmerim preko 600 mb/s. Probao sam i mobilni internet, yettel 5g i tu je već brzina preko 900 mb/s.
Telefon podržava wifi 6e standard koji nije kompatibilan sa ostalim standardima tako da bi dobio maksimalne brzine moraćeš da imaš i ruter sa wifi 6e standardom.

Ponudio mi Android 16, ko će da bude zamorče da javi utiske i šta ne radi 😋

Ako je neko odradio update... jel mu tastatura normalno fercera? Ovo je totalna debilana, donji niz "tastera" - space itd... skoro potpuno prekriven donjim sistemskim - home, back...

Ponudio mi Android 16, ko će da bude zamorče da javi utiske i šta ne radi 😋

Meni prosao, nista bitno nisam primetio ni od bagova ni od vecih promena. Prva stavka update-a je "enjoy more expressive design" - sve je zakopano ispod motorolinog skina tj sve isto kao na 15ici.

Tako je od Android 15.
Google je smatrao da time ubrzava proces povezivanja na druge uređaje.
Iako je ranije bluetooth quick settings bio samo on/off,
da bi se povezali na druge uređaje, bilo je potrebno zadržati tile, kako bi se otvorio meni povezivanja.

Sada je ovaj drugi deo ubrzan.. na uštrb starije varijante.

Istina je da samara.

Ostaviti bluetooth stalno uključen, ako se često koristi.
Ne troši puno energije.

Nazad
Vrh Dno