Šta je novo?

Motorola Edge 50 Neo

Motorola bi trebalo da ima usbc na usbc. Kabl vidi negde u prodaji sa što više ampera. Ja imam neke od 3A.
Ultra nešto neće da se puni sa ostalim punjačima. Čak na nekim puni nenormalno sporo. Imam šaomi od 67 W na poslu, pa mogu videti kako puni ultru. Ali sa koliko tačno snage, to ne mogu videti nigde.
Imam i ja od Xiaomi 13 , 67 w punjač hteo sam da koristim ali badava . Kabl je drugačiji za Xiaomi punjače.

Prilozi

• 17372099291001612315747510373091.jpg
    17372099291001612315747510373091.jpg
    153.4 KB · Pregleda: 7
USB A na USB C je za Šaomi. Motorola već dugo ide samo na varijantu usbc na USB C

Pa ako imaš Šaomi punjač i kabl, onda puni njime. Proveri za koliko vremena napuni i ako si zadovoljan ne bacaj pare. Ako imaš samo punjač, pozajmi u komšiluku kabl i proveri opet kako puni. Ako si zadovoljan, kupi samo kabl.

Pa ako imaš Šaomi punjač i kabl, onda puni njime. Proveri za koliko vremena napuni i ako si zadovoljan ne bacaj pare. Ako imaš samo punjač, pozajmi u komšiluku kabl i proveri opet kako puni. Ako si zadovoljan, kupi samo kabl.
U kompletu za Moto dobio sam samo kabl c koji ide na c punjač na žalost to ne može sa ovim punjačem .

C na C je svakako budućnost...
Moj 125 W još stoji neotpakovan u kutiji

Koliko Vam se u proseku napuni telefon i koji punjačem puni te isti !?
Punim uređaj Xiaomi punjačem imam od 67w od 120w , ali nekako ne vidim brzo punjenje .
Za 20 minuta napuni 26 % baterije .
A kada se stavi na punjač piše da ide Turbo punjenje .

68W je mislim max snaga kojom telefon može da se puni, bez obzira što punjač može biti i jači.
Nisam merio vreme, ali poprilično brzo napuni (ja imam ultra model, pa možda postoji razlika) ako pričamo o punjaču Xiaomi od 67 W.
Npr. Realme VOOC punjač od Realme 7 neće da puni brzo, odnosno na max snazi punjača i punjenje traje i traje...
Računar ga puni nenormalno sporo, dok je druge modele punio osetno brže.
Na APC ga punim tokom noći i on puni sa max 12.5 W snage na koliko je i deklarisan.

Pogledaj da li u podešavanjima u delu za bateriju imaš opciju "ubrzano punjenje". Ako imaš, ona mora biti uključena.

Nisam mu štopovao vreme ali nešto oko 40min sa originalnim punjačem od 68W ili drugim od 125W.
Charge boost opcija isključena

Pa pitam jel imam od Xiaomi 67W i od 120W ali mi je neko slabo punjenje i ako piše na Displeju Brzo punjenje
Koliko mu treba da se napuni od 0 do 100%? I možda ga telefon ne registruje jer imaju običaj da čipuju punjače da bi morao da kupiš od istog proizvodjača..

Koliko mu treba da se napuni od 0 do 100%? I možda ga telefon ne registruje jer imaju običaj da čipuju punjače da bi morao da kupiš od istog proizvodjača..
Moguće je to drugo .
Pravo pitanje od 0 do 100 % nisam punio , ali jutros od 51% do 100% je punio dobrih 50 minuta .

Gledao nisu originali a između toga da njima dam dve ili preko radnje uzmem za četri , biram radnju .
Kako si zaključio da nisu original? Pa dobro onda uzmi u radnji, greota da ne daju punjač u kutiji, to je od modela do modela, ja sam dobio 68W u kutiji, to je za mene obavezna stavka.

Kako si zaključio da nisu original? Pa dobro onda uzmi u radnji, greota da ne daju punjač u kutiji, to je od modela do modela, ja sam dobio 68W u kutiji, to je za mene obavezna stavka.
Greota gde nije .
Zato ja gledam da uvek uzmem Xiaomi nego ajde ovaj da probam ali sam se očigledno prešao .

Greota gde nije .
Zato ja gledam da uvek uzmem Xiaomi nego ajde ovaj da probam ali sam se očigledno prešao .
Trebalo je odmah da pitaš da li ide punjač u kutiji. Možeš da uzmeš i Motorola 33W isto dobro puni imam ja i taj gajbi sasvim je ok. On je 2k nov u radnji.

sto vam je toliko bitno da se punite uvek maximalnom snagom?
nije valjda baterija tako slaba?
Telefon i onako balansira punjenje.

Vrh Dno