doktor1964
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 17.09.2022
- Poena
- 95
Spremite se za 24.4.
Da li imate informaciju kada ce Motorola Edge 60 Ultra biti predstavljena?Za sada, Stylus modeli nisu planirani za tržište Evrope, pa samim tim i Srbije.
U ovom momentu, prodaju se u USA i Indiji.
Istraživanja pokazuju da, u ovom momentu, Stylus modeli nisu dovoljno intreresantni korisnicima u Evropi. Svakako i dalje pratimo istraživanja, zahteve, primedbe i sugestije naših korisnika i prilagođavamo naš portfolio prema tome.
Svakako ćemo ovaj komentar proslediti nadležnima za portfolio u Evropi.
Zato što je tako, neće se promeniti situacija.Zašto kad Srbija nije član EU? Svi nam uvaljuju EU pakovanja a ne global.
Za EU idu pakovanja bez punjača, za global sa punjačem.
Zato sto smo ''u EU" kad ide u prilog da nam se uvali nesto.Zašto kad Srbija nije član EU? Svi nam uvaljuju EU pakovanja a ne global.
U A1 je i dalje skup, verovatno jer ima samo 256 verzija?Da malo obnovimo temu, Motorola Edge 50 Fusion 8/128 trenutno na akciji u Gigatronu po ceni od 17990.
Koliko vidim i kod operatera je neka bezobrazno dobra cena.
Toocki ili Essager Gan punjači su odlični a jeftiniji od ovih nazoviPonovih se i ja da ovim telefonom, naravno punjač ne dobih... Jel može neka preporuka za odgovarajući alternativni originalnom?
Može i neka budget ae/temu varjanta. 😉
Moje iskustvo - imao sam RN9 Pro i RN12. Utisci su pomešani. Prvi je bio izuzetan po pitanju baterije i neverovatno mi je da danas ne postoji neki model koji je u tom segmentu barem blizu RN9 pro modelu. Ovaj drugi je već bio jako problematičan. Činjenica je da su to dva telefona, jedina za sada, koje sam nosio u servis u garantnom roku. Prešao na Motorolu Edge 40 i apsolutno se nisam pokajao. Ja sam oduševljen. Šta mi nedostaje - jedino trajanje baterije. Ništa više. Po meni imaš dve ključne stvari o kojima treba da razmisliš i koje ljudi navode kao potencijalni problem. Prva je zakrivljeni ekran. Ja sam se brzo navikao. Tu si ograničen na zaštitne folije i telefon je osetljiviji verovatno na padove. Druga bitna stvar je sam OS. Meni je legao Motorolin skoro čisti Android. To je sve individualno. Zaključak - ne bih se vraćao na Xiaomi. Imaš možda još jednu dilemu, da li edge 50 fusion ili edge 60 fusion, koji je noviji telefon.Ekipa, neckam se mnogo ovih dana, treba mi vas savet, cisto da vidim ako je neko jos imao slicne dileme. Elem, dvoumim se izmedju Edge 50 Fusion i Xiaomi Redmi 14 Pro modela. Godinama imam Xiaomi i zadovoljan sam, drugari se kunu u Motorolu, a ja sam neodlucan. Sta vi preporucujete?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari