Šta je novo?

Motorola Edge 50 Fusion

Baš dobar budžet telefon. Mada pitanje koliko će koštati kod nas

Imaju svake godine model sa olovkom, ali se ne prodaje kod nas (verovatno ni u Evropi).

Za sada, Stylus modeli nisu planirani za tržište Evrope, pa samim tim i Srbije.
U ovom momentu, prodaju se u USA i Indiji.

Istraživanja pokazuju da, u ovom momentu, Stylus modeli nisu dovoljno intreresantni korisnicima u Evropi. Svakako i dalje pratimo istraživanja, zahteve, primedbe i sugestije naših korisnika i prilagođavamo naš portfolio prema tome.
Svakako ćemo ovaj komentar proslediti nadležnima za portfolio u Evropi.

Za sada, Stylus modeli nisu planirani za tržište Evrope, pa samim tim i Srbije.
U ovom momentu, prodaju se u USA i Indiji.

Istraživanja pokazuju da, u ovom momentu, Stylus modeli nisu dovoljno intreresantni korisnicima u Evropi. Svakako i dalje pratimo istraživanja, zahteve, primedbe i sugestije naših korisnika i prilagođavamo naš portfolio prema tome.
Svakako ćemo ovaj komentar proslediti nadležnima za portfolio u Evropi.
Da li imate informaciju kada ce Motorola Edge 60 Ultra biti predstavljena?

Kada budemo imali neku informaciju, objavićemo.
Pratite naše kanale na Instagramu, Facebook i TikToku 😉

Stigla aprilska nadogradnja za do 1.aprila oko 26,3 Mb.

@Motorola Dejan
Mozete li da date neku informaciju zasto se Edge 50 fusion po nasim prodavnicama prodaje bez punjaca, kada je u zvanicnim specifikacijama, na motorola sajtu navedeno da punjac dolazi u pakovanju?

Došlo je do greške na sajtu, kod nas dolazi Motorola Edge 50 Fusion tanko pakovanje, bez punjača.

Kakve veze ima članstvo u EU?

Moglo bi jedino ako bi domaći kupci bili spremni da plate dodatne troškove logistike i administracije slanja 50 drugačijih telefona godišnje, uz pola miliona već upakovanih i dokumentovanih na jedan način.

Ja vidim da i na Motorola DE pise da punjac dolazi uz telefon, a oni su valjda EU trziste. Ili je mozda stamparska greska na svim motorola zvanicnim sajtovima? Ne bi me cudilo ni da je nekom geniju palo na pamet da izvlaci punjace i prodaje ih dodatno za 3500 din, jer sto da ne...
Ima li neko informaciju vezano za ovaj model i problem koji se pominje sa zamagljivanjem sociva kamere, na verzijama sa eko-kozom na poloedjini? Malo mi to deluje besmisleno obzirom na
IP68, ali sta znam...

Ako si navikao da kupuješ po buvljim radnjama i pijacama, onda možda i izvlače punjače. U regularnoj maloprodaji (kod zvaničnih partnera) to sigurno ne bi smeli, jer em bi se saznalo, em bi platili penale.
U EU punjača u pakovanjima više nema koliko se sećam od početka ove godine, a do tada je bio period prilagođavanja na nametnuti propis.

Nazad
Vrh Dno