pejicgoran
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 23.06.2011
- Poena
- 180
Ja jos nisam dobio taj veliki updejt.Kakva je kod vas situacija?
Switch accounts na WhatsApp Ili na telefonu. Ako misliš switch accounts na telefonu meni je to sve samo ne funkcionalno. A viber?WhatsApp svakako ima, jer ima switch accounts). Drugačije je nego na Samsungu, ali je opet funkcija i to skroz ok.
I malopre ničim izazvano i potpuno neočekivano, na vremešni Samsung A52 stigao Android 14. Bravo Samsung, Motorola shame on you 😂Evo držim oba telefona u rukama, A52 (ženin) i Edge 40 neo (moj) i mogu ti reći da je razlika drastična. Dizajn, ekran, baterija (pogotovo punjenje), kamera, brzina rada... Najveća razlika je u internoj memoriji koja je kod Samsunga kriminalno spora. To me je najviše nerviralo kod A72 koji sam imao i za koji sam rekao da mi je zadnji Samsung koji ću kupiti. (Za S seriju trenutno nemam para pa je i ne razmatram). Naravno da treba uzeti u obzir da je A52 star 2 ipo godine, a Neo svega par meseci. Na strani samsunga je to što ima dual aplikacije, i ako ti je to bitno može da ti bude deal breaker za Motorolu. Takođe, ima Moto i neke sitne bagove, na primer meni se dešava da se ekran usred nečega sam od sebe zaključa i ugasi. Na primer, kucam poruku i samo se zaključa. Ne dešava se često, jednom u par dana, ali evo već par meseci i nekoliko apdejta, a to nisu sredili.
Kakvi su utisci?Koja si mreza?Igrao sam se sa novim telefonom i vidim samo odjednom na Motoroli pored restart. Gledam, otkud to šta se zbilo, kada ono stigao Android 14...
Dobro su se setili!
Može screenshot te verzije androida 14 da postaviš? Jesi siguran da je android 14 za Motorolu edge 40 neo?Igrao sam se sa novim telefonom i vidim samo odjednom na Motoroli pored restart. Gledam, otkud to šta se zbilo, kada ono stigao Android 14...
Dobro su se setili!
Siguran sam 100%. Nisam blizu tog telefona do sutra. Imam SS mejla od njih. Beta verzija je, jer sam se prijavio bio kada su otvorili
Može link gde se prijavljuje za beta verziju? Ne mogu da ga nadjem na lenovo sajtu.Siguran sam 100%. Nisam blizu tog telefona do sutra. Imam SS mejla od njih. Beta verzija je, jer sam se prijavio bio kada su otvorili.
Maj.Zna li se kad će zvanični update na a14?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari