Šta je novo?

Motorola EDGE 20/PRO/LITE

Motorola inače ima sasvim pristojan audio recorder koji je izgleda namenjen samo za Edge 30 seriju 🙄

Nema šta nisam probao ali nisam uspeo da ga skinem sa plej stora. Može da se izvuče iz firmvera ali nije aktuelna verzija kao na PS. Eto ako nekog zanima, meni je povremeno potrebno pa sam se zato zainteresovao.

Dođe i Maj, a od A12 i dalje ništa. Kako stvari stoje, opraštam se od Edge 20 Pro modela i od Motorole.

To im je fora da prodaju edge 30 seriju, oni vec imaju a12. :)

Meni je bitno samo da telefon radi bez problema, a apdejti kada dođu. A12 ne donosi ništa kvalitativno bitno.

Nista jos od a12, a kako ste generalno zadovoljni sa kamerom na edge 20 pro. Softver ih urnise nakon ulaska u galeriju da se pogleda slika, jel ima neko resenje ili nesto da se sredi malo kamera.

Instaliraj neki gcam, ali prosto hm2 senzor je takav kakav je sa svojim ogranicenjima.

Mogli bi malko da srede sofware_ski uz neki apdejt moto tune.
A12 radi brzo kao i A11,nista spec vizuelno.

Shaman Gcam pravi sasvim korektne slike, kačio sam skoro. Stock kamera samo za video.

5G

Da li je neko probao 5G karticom negde u inostranstvu, probao sa madjarskom 5G karticom u zoni, ma ni da pokaže p od 5 G, pisao Motorili na forumu, vele tek će da provere da li u ovom delu sveta ovi modeli mogu uopšte 5G, ako dobijem napismeno, da li imam pravo da vratim telefon, jer ovde očigledno to ne funkcioniše, ima li neko iskustvo negde po Evropi

Ne

Samsung a51 pravi vidno bolje fotke od ovog osakacenog 108mpx senzora, tako da slaba vajda od upd..

Sve sam to ja lepo napisao u novembru otprilike na ovoj temi i ovolicko 🤏 mi fali da prodam ovo i uzNem Zaomi.

Što se mene tiče, nemam zamerki...

"Druze Brano, skoda kakva je takva je, ona je moja..." :)
@Nacionalna klasa

Upravo stigao A12 na edge 20 pro

I doneo je novo neverovatno korisničko iskustvo. Zapanjen sam radom uređaja sa A12. Ne znam kako sam do sada živeo bez A12.
Ovo se definitivno može nazvati početkom novog života, revolucijom...

Šalu na stranu, sem kozmetičkih izmena, realno ništa bitno novo. Najbitnije je da uređaj nastavi da radi kao i do sada, stabilno, bez trokiranja i sl.
Svakako mi je ova Motorola uz Soni modele koje sam do sada koristio, ekstremno dosadan telefon, jer sve radi kako treba i onda nemam o čemu da tupim na forumima...

Nisam neki veliki stručnjak, ali posle A12 odustao od prodaje, sticajem okolnosti uradio HR, i stvarno radi ok, samo mi smeta, nisam navikao onako zumiranje na kameri

Baterija

Kraće traje, posle updata na A12, na forumu Motorolinom kažu jer je povećana preciznost lokacije, postoje dva režima, i uklječeno je pored gps, jos wi fi i bluetooth, isključio sam pa da vidim, ima li još neko isustva

Uzeo sam telefon u A1 i jos uvek ne dobijam obavestenje za a12..da li samo cekati jer stize postepeno ili nesto nije u redu

Kada ce novi security pach, zna li se sta? :)

Pa pre 10 dana sam dobio zadnju zakrpu. Za jedno 2 meseca će valjda sledeća.
Uzeo sam telefon u A1 i jos uvek ne dobijam obavestenje za a12..da li samo cekati jer stize postepeno ili nesto nije u redu
zatraži ručno ažuriranje. Ako neće ni tako, trebalo bi brzo da stigne
Baterija

Kraće traje, posle updata na A12, na forumu Motorolinom kažu jer je povećana preciznost lokacije, postoje dva režima, i uklječeno je pored gps, jos wi fi i bluetooth, isključio sam pa da vidim, ima li još neko isustva
Ne mogu da procenim još koliko traje tokom upotrebe, ali mi je za celu noć na mirovanju skinuo 3 %, umesto uobičajenih 5 %.

Sta si dobio pre 10 dana ?
Ja zakrpu od februara nisam dobio na edge 20 pro.

Zakrpu. 27. Aprila mi je stigla zakrpa pod oznakom za 1. Mart

27.aprila je izasla official retail verzija firmwarea A12 za edge 20 pro koju sam ja.rucno instalirao uz Darkovu pomoc.
To je A12 sa zakrpom za 1.mart 2022

Nazad
Vrh Dno