Šta je novo?

Motorola EDGE 20/PRO/LITE

Hajde molim te pročitaj ponovo, dva puta sam napisao. Pusti da RSA skine ovu 11, nju vidi, obriši sadržaj tog foldera i prekopiraj ovo što si skinuo. Ne prekidaj proces koji si pokrenuo, tj Rescue.

Uspeo sam,ono sto nisam uradio je to da u tom folderu za a11 koji je skinuo extractujem a12,tj.fajlove iz retail a12
sada je odradio sve i idem jovo nanovo stelovanje celog fona.
Hvala jos jednom.

haha cekaš A12 i onda dodje zakrpa za mart :))))
Uspeo sam,ono sto nisam uradio je to da u tom folderu za a11 koji je skinuo extractujem a12,tj.fajlove iz retail a12
sada je odradio sve i idem jovo nanovo stelovanje celog fona.
Hvala jos jednom.
pitanje, znači ovo instaliranje kao hard reset , znači sve ponovo instaliranje

Ja sam i do sad imao 4

Security update kod mene, ne A12.

Može li neko da reprodukuje kod sebe ono što sam okačio, da se pri spuštanju notification bara menjaju mesta wifi i mobile data ikonama...?

Nađoh da može da se menja u docku na 5

A12, zadrži prst na home screen-u negde -> personalisation -> layout

Sada je sve ok,barem danas.
Jedino sam primetio da se baterija trosi vise nego na A11

Kod mene još nema A12.

Bice, bice...blizi se 1.maj... :D

April lili liiii :).

Zna li neko zasto kada radim screen record npr nesto sa tik toka nemam uopste zvuk cak i video nesto secka

Neko problem sa senzorom blizine? Ne gasi se stalno kada prislonim uvetu.

Pitanje koje je na XDA forumu:
can we unlock the earpiece as the second speaker to enable stereo speakers like the Motorola edge plus 2020 makes use for the earpiece as the left channel and the bottom speaker for the right? Will editing the mixer_paths file work?

Tesko ce ovo ici na neroot-ovanim telefonima, mislim na editovanje. Ako ovo upali, super...mada se niko ni na xda ne oglasava na temi po ovom pitanju.

Vrh Dno