Motorolu nisam ni uzimao u obzir, tj nisam ni pratio probleme sa softverom koje je imala u zadnjem periodu. Za Xiaomija znam. Najvise me brine propustanje notifikacija koje se kod njih jako cesto desavaju, a oslanjam se na tacne notifikacije zbog video nadzora i drugih stvari....Ja evo kao dugogodisnji korisnik Xiaomi telefona razmisljam o promeni, Xiaomi nije sto je nekada bio. Ako MIUI13 bude problematican kao cela MIUI12 serija nece me oni opet videti. Od kompanije koja je imala par telefona i utegnut softver pretvorili su se u nesto trece gde na kraju korisnik trpi zarad hardvera po odlicnoj ceni. Da se razumemo ni Motorola se nije proslavila sa softverskom podrskom, ali je makar od starta sve radilo i sad su obecali koliko 2 velike nadogradnje i 2 godine sigurnosnih zakrpa na svaka 2-3 meseca. Ako to ispostuju, eto ti 4 godine podrske za telefon.
Svakako me i dalje odlicno sluzi ovaj mi8 vec evo 2.5godine ako ne i vise, ali to je samo zato sto sam stavio custom ROM na njega jer je telefon izasao pre 3 godine i podrska je prestala. Tako da je i taj faktor softverske podrske postao bitan iz mog ugla, jer tu na primer Apple dominira i zato ga ljudi vole.
Moze li slika?Na HDMI završetku se nalazi. I meni je promaklo.
Za mene je MIUI nepremostiv problem, a još ako pogledaš teme, uvek nešto zeza. Ima ljudi koji vole da se zezaju sa telefonima, memjaju, prilagođavaju... pa ko voli...
Ko zna, možda se za par godina stvari promene. Lično, tražim čist android ili što bliže tome.
Ako je to i dalje na snazi, to je sjajan fazon. Dovoljno je par dana da se isproba ceo telefon.Uzeću ga danas ili sutra takođe, samo da stignem do poslovnice fizički.
Prosto je no-brainer kad postoji opcija da se isproba 30 dana
I mene interesuje bas zbog office - aNa blic. Koristio sam ekran kao tačped. Deluje upotrebljivo, ali bez konkretne upotrebe ne mogu reći ništa više. Treba mi odgovarajuća tastatura, a ono što mene najviše interesuje je kako radi office.
Nema još taj sa veđtačkom. Nema ni ovog skoro nigde![]()
da to jeste potencijalni problem, ali je bas lepoMene kod tih vegan skinova brine samo kako će se ta površina pokazati posle recimo godinu ili dve. Te površine mogu biti nezgodne, sklone oštećenju usled razlaganja materijala i upijanju prljavštine, delimičnoj promeni boje i sl. Za držanje su verovatno pogodnije, ali...
Znači da su se uštekali na sočivu kamere, sama optika nije najbolja pa već poznata mekoća van sredine slike na 108mp senzorima dodatno dolazi do izražaja. Sad makar znamo gde su sve štedeliIskreno nisam siguran koliko će neki config da reši bilo šta, zapravo siguran sam da neće. Probao sam naravno milion kombinacija, znam i sam jako dobro to da napravim i iskreno šokiran sam da je ovaj senzor tu na nivou IMX586 iz 2018te. Dakle ponavljam još jednom, da ne skoči neko na mene sad... Nije loš ali dosta više sam očekivao. I to ne pričam o slikama iz ruke, i sa stativom sam probao, slike kad se zumiraju su nekako mutne, IMX586 dosta više oštrine ima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari