Ali Edge 20 serija im je vrhunac ponude ako ces da se *****avas sa softverom kamere koju reklamiras da je sjajna, pa sta onda da ocekujes kao dalju podrsku od Motorole za ovaj telefon?Ne znam sta ljudi ocekuju za 500eura?
Cene i specifikacije se prave za bogatije drzave ,ljude koji mogu mnogo vise od nas da izdvoje za telefon a oni su spremni toliko i da plate
Zato su cene i dosle tu gde jesu,pa za 500 eura dobijes sta dobijes a ako hoces premium onda moras platiti 1000 i kusur eura ili eventualno ici na proslogodisnji koji opet ne kosta malo
I to je tako ,batali pricu Srbija cene itd
Za 500 eura dobijes okrnjenu verziju premium modela,zato imamo telefone poput Xiaomi F3 evo sada i Edge 20 pro itd
Sada ce neko reci pa A52 radi super slike a kosta 300 eura,jeste radi (koristim ga)
Ali zato ga edge i f3 siju u svim ostalim segmentima i za 2 god ce i dalje kidati a A52 bas i nece
To je to dobijes mocnu masinu ali ne moze sve kako mi hocemo za 500 eura
Naravno sve je balans, ali ovde pricamo o ocajnom softveru kamere. Hardverski je Edge 20 odlican, ali je po obicaju na stolu Motorolina lenjost i sugavi marketing.Upravo tako, svako treba da ima svoje prioritete pri uzimanju telefona
Ali ne ocekivati da nove modele sa odlicnim hardverom ,premium hardverom (vecina delova)moze kupiti za 200-300€
Svuda, prestali su da prave model sa E990, sada imas samo SD865 ali bez 5G modema. nema ih previse ali svako malo neko uzme kod operateda pa pravac oglasi. Prepoznaces ga tako sto na kutiji pise da je model sm-g780g i cak i ima oznaku da je snapdragon.Vecina premijum telefona sada nudi 4500mAh. Uskoro ce biti puno njih na oglasima od operatera, pa ce i cena da bude jos manja. Gde ima S20FE sa SD sa zvanicnom garancijom da se nadje?
Sve verzije 6/128GB. Duplo vise razloga da se pre izabere 20 PRO, makar meniSvuda, prestali su da prave model sa E990, sada imas samo SD865 ali bez 5G modema. nema ih previse ali svako malo neko uzme kod operateda pa pravac oglasi. Prepoznaces ga tako sto na kutiji pise da je model sm-g780g i cak i ima oznaku da je snapdragon.
Tebi ne ispunjava nijedan uslov 😁Meni na primer to nije problem, sad sam na 6/64 kombinaciji. Bitne su mi kamere, zvuk, softverska podrška i baterija. Šteta za edge 20 što mi ne ispunjava ove uslove, mislio sam da hoće. Ali bitno ke da svako nađe telefon za sebejoš ako je oko 400e top jer mi je 500e baš neki maksimum koji želim da dam za telefon.
Da će update popra iti stanje, verovatno da. Ali džabe software ako nema hardware...Ovo je realna cena telefona (za pro model) i telefon kao celina je dobra kupovina za one koji preko nekih stvari mogu preći. Bolji sistem kamera i veći kapacitet baterije bi doneli višu cenu, pa bi opet izgubili deo publike.
Softveru kamera treba ozbiljan apdejt, a posebno za noćne fotografije.
kapiram da su 12 stavili zbog Ready For opcije, ali covece ja imam laptop sa 8bg RAM memorije, realno je dovoljno i tolikoDa će update popra iti stanje, verovatno da. Ali džabe software ako nema hardware...
Svako ima nešto svoje. Ja i dalje ostajem pri tome da je 12 GB rama nepotrebno... Bolje da je 8 a da su ostatak uložili u nešto drugo...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari