Šta je novo?

Motorola EDGE 20/PRO/LITE

Krajem ove nedelje kreće prodaja.

Meni je ova plava na PRO modelu super, samo da se pojavi za kes :)

U plavoj boji.

Jel stock android na Motoroli podržava dual apps i da li postoji opcija second space?

Prilog @Peca o Egde 20 pro me je kupio pisao sam Telenoru da me zovu da mi kazu ponudu. Stvarno je dobra cena sto je lokalno predstavnistvo @Motorola Damir @Motorola Dejan plasirao ovde.

Po recenziji ispade da ima stereo :D Ima li ili nema, mozes li kolega da potvrdis?

Nema stereo. Peca je ispravio grešku.

Sada ponovo odgledah recenziju,to je to,nista sto vec nismo znali
Glavne zamerke nekih su nedostatak stereo zvucnika ,OIS, nedostatak ulaza za slusalice
Prednosti,kvalitetna izrada,odlican ekran,mogucnost povezivanja na komp,dobra baterija,dobra kamera i najvaznije odlican softver (nadogradnja na dve naredne verzije androida)i cena

Pa sada neka ljudi odluce sta im je primarno

Ako je zvucnik kvalitetan kao sto je Darko1290 rekao, onda iako super fora, stereo nije neophodan. OIS jeste pozeljan za nocne slike ali moze i bez njega ako softver to lepo ispegla, a svi znamo da GCAM radi na telefonu, tako da eto :) Mene zanima cena na oglasima :D Gledao sam konkurenciju, S20FE je dobar ali ga kolje baterija (tek su je sad malo popravili ali nedovoljno) i mislim da su mu kamere losije, tu je MI10T Pro koji ima problem sa senzorom pa covek izludi dok koristi telefon za telefoniranje.
Svakako deluje kao lepo zaokruzen paket pogotovo 256gb i 12GB rama i PC android fora, ljudi se sa razlogom pitaju sto nisu dodali za 2-3e jaci zvucnik slusalice da imaju i stereo ili mozda jos neki dodatak ali negde mora da se zakine da se ponudi telefon po ovoj ceni.

Upravo tako. Kome se sviđa neka kupi, kome ne, neka kupi šta hoće drugo i kraj priče. Meni deluje OK, još samo da vidim kako leži u ruci.

Mene zanima cena na oglasima
Pro verzija za 60k rsd je ok cena a dobijas sve legalno a i tesko da ce biti jeftinije mnogo da kupis nov buduci oko cenovne politike za Srbiju 59.999din i Evropu 699€.

Znam znam :p ali kao onaj moj mali crvn trnage frange ako moze i 5k jeftinije, ludnica :D

Recimo na Mi 9T Pro je razlika između GCam i Xiaomi kamere bila nebo i zemlja ali bukvalno. Ovde sam obrisao GCam jer prosto ne vidim opipljive razlike da bih opravdao sebi da ih držim i koristim obe. Da, u nekim situacijama je bolja jedna u nekim druga ali kad se podvuče crta to je tu negde. Dobar je senzor svakako ali video sam i bolje. Noćni režim je možda i najslabija tačka. Nije loš ali...

Što se tiče držanja u ruci, tu je na granici prihvatljivog. Da je malo veći, bar meni, to bi bio presudan faktor da ga ne uzmem. Drastično bolje leži u ruci bez maske tako da jedva čekam da mi stignu hidrogel folije, da mogu ovaj fabrički kejs da skinem.

Znači, postoji hardverska osnova za unapređenje kamera.

Evo jedne gugl kamere koja ima i konfiguracije za Moto g60 koji ima isti glavni senzor kao i moto edge 20

Ima l nekih informacija kada ostali operateri dobijaju Edge 20 Pro?

Bice valjda krajem septembra(bar u A1), a u prodavnicama krajem ove nedelje.

Stigo je i u A1 kako su mi rekli fizički u Beogradu Knez Mihailova, Novi Sad Zmaj Jovina i Niš Obrenovićeva, uskoro će biti i online.

3300 uz najjeftiniju tarifu, prihvatljivija cena u odnosu na Telenor :D

Sad je i A52s uneo dodatnu zbrku, a posebno ako uzmemo cenu u obzir.

Ne vidim kako s obzirom da A52s nema zoom kameru

Nije presudna stavka. Uz to će biti i malo jeftiniji. Cenim da će A52s praviti možda i nešto bolje fotografije u odnosu na Edge 20. U jučerašnjem prilogu kamera A52 se vrlo dobro pokazala.

Jedan momak koji je radio review i Edge 20 i Edge 20 PRO je imao lepu opasku, u praksi je zum od 3x i vise nego dovoljan, zum od 5x je samo *urcenje :D Svakako dobar telefon, ali je konkurencija neumoljiva, sto je na kraju dana za nas kupce dobro jer imamo veci izbor i veci raspon cena.

Diskoteka, plafon jedno 10 metara minimum, pogledam iznad sebe, vidim ovo
10x optički zoom, Samsung Galaxy K Zoom, slikano 2016te iz ruke totalno amaterski, ali meni jako drag kadar :)

1631199375961.png

Kako bih ti rekao... volim ovakvo kur***nje i nadam se da će se trend boljih zoom kamera nastaviti :)

Poslednja izmena:
Kome treba optički zum, svakako će razmatrati samo takve telefone. U praksi, to je jako mali broj korisnika. Ono što je dobro je što su cene krenule dole...

Nazad
Vrh Dno